Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

NADINA felicitari !!!
Bine ai venit pe lume MARA ELENA!Sa fii sanatoasa si cuminte , sa cresti mare si frumoasa!
VERA felicitari , ai niste copilasi superbi!Ce diferiti sunt,Iulia bruneta cu ochi negri si piticul blondut cu ochi albastri
IOANA tot e bine ca a rezistat si jumatate de ora, Andrei al meu nu sta decat 5 minute , apoi pleaca sa studieze zona, mesele, scrumierele Nu se rusineaza de nimeni, insa scotoceste peste tot.Se duce pe la toate mesele si se prezinta: Ciao, io mi chiamo Andrei!
Si eu aveam aparat din ala cu diafilme, acum incerc sa-mi amintesc oare pe unde poate fi, daca o mai fi.....tare fain era.
EGE bine ati revenit !Asteptam pozeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Miflore, nu am mai vazut mesajul tau ieri...

Tonnia, exista ceva, se numeste "Storytime Theater" .am vazut si prin Cora. proiectorul e o chestie mai futurista, iar "filmul" e pus pe o roata, nu in cutiutze ca pe vremuri. Noi avem roata si carte cu Nemo, dar nu am mai ajuns sa iau si proiectorul. Acum nu stiu daca fetele au vazut acelasi lucru, dar Storytime asta il gasesti pe crazytoys.

Ioana, ma intrebai de rolocare...suntem in cautari!pentru miscarea asta caut casa ideala....desi se zice ca casa nu trebuie sa fie un scop ci un mijloc in tot procesul asta spre o viata mai buna, ma rog teorie

Si lui Milan ii place la terasa, mai ales daca se mananca ceva. Noi am gasit una in regie care are putin mai mult spatiu si e ingradita...isi ia trenuri si masini si se joaca pe jos si cateva ore! cu toate astea am avut duminica prima tentativa de a lasa copiii amandoi (si eu si sora-mea) la mama, sa iesim si noi la o cafea....nu zic ca am baut cafeau in intersectie, la 5 minute de casa, in caz ca se lasa cu scantei sa putem interveni! a fost bine totusi, s-au descurcat...dar aseara iar s-au incaierat!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

BiuMil, ege, sunteti grozave, asta vroiam!

La multi ani, Luca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Felicitari Nadina!Bine ai venit Mara Elena! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Da mah, diafilm se numeste.... Ce vremuri... Doamne, cate aveam si ce mult imi placeau... Faceam proiectii acasa si inghesuiam toti copii de pe scara la mine in sufragerie. Insa ma intreb daca acum ar mai fi asa gustate de copilasi?

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit pe lume Mara si felicitari Nadina!

Ce or fi facand fetele? Cred ca sunt la salon!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

FELICITARI SIMONA SI NADINA!!!Sa creasca mari printesele si sa va umple sufletele de bucurie.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Kid,sa va traiasca brunetzica,sa fie sanatoasa si norocoasa!Daca tin bine minte ziceai ca o va chema Teodora.A ramas asa?

Simodina,sa va traiasca Mara Elena,sa fie sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Vera,ai niste copii foarte frumosi.

Mifloricico,poate Ana-i suparata pe caca din cauza constipatiei.Poate asta-i modul ei de razbunare.Nu-mi dau seama ce-ai putea face.Eventual sa stabiliti impreuna un loc unde sa-l "depoziteze",fara a pune in prealabil mana,golind doar continutul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cred ca o cheama Maria, am primit mesaj, era scris in numele micutei si semnat Maria. Am raspuns cu "Bine ai venit, Maria!" Sper ca nu semna soacra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput