Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 7
miflore spune:
Bravo Kid!!! Felicitari, sa-ti traiasca printesa bruneta alaturi de cea blondina!!!!! Cum o cheama pe printesa, haide, varsa secretul! Refacere rapida si te-asteptam pe forum!
Fetele, eu cred ca Nadina n-are decat telefonul lui Kid...am putea sa-i dam un mesaj lui Kid sa ne zica si despre Nadina, ea trebuie sa stie ce si cum! Eu n-am telefonul lui Kid, nu stiu ce-am facut cu el...Bianca, ii dai tu un sms?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
alexuta2005 spune:
Am copiat mesajul de la mamici de septembrie-octombrie 2008
Mesaj de la Simodina:
"M-am nascut la 11.55 cu 3950 g si 53 cm.Mami e euforica.Mara Elena"
godzila spune:
Cred si eu ca e euforica.
Am pus cateva poze recente.http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/IulieAugust2008
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
Ioana75 spune:
Felicitari Simona! Felicitari Nadina! Sa va traiasca fetele, sa fie sanatoase si norocoase!
Noi am dus-o iar pe Miruna la o terasa. Am incercat sa-i explic ca trebuie sa ne intilnim si noi cu prietenii nostri asa cum ea se intilneste cu ai ei, aparent a inteles - dar tot n-a rezistat mai mult de jumatate de ora.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Felicitari, Simodina!!!!!!!!
Godzila, ai niste copii suuuperrr frumosi! Iar Iulia e de-a drepul exotica!
Ioana, nu stiu cand i-om da pe brazda pe astia mici, nu tu restaurante, nu tu petreceri...
Alexuta, felicitari pt fetita ta cea isteata!
Voi mai stiti aparatele alea de proiectie pt desene de cand eram mici? Se stingea lumina si se urmareau imagini pe perete. S-or mai gasi?
miflore spune:
Felicitari Nadina!!! Sa-ti traiasca printesa!!! bravoo!!!
Vera, frumosi copii ai, si curajosi pe deasupra! Ce mai inoata Iulia in piscina!
Tonnia, exista. In librarii. Si eu ma gandeam sa-i iau Anei dar nu stiu sigur ce sa fac.
Chiar, dati idei de cadouri pentru 3 ani ca-i greu tare!
Noi avem o problema noua, adica de vreo luna. Ana mea face kk - in general - in pampers - stiti povestea ei cu constipatia...cu pipi-ul nu mai avem probleme. Dar sa revin la idee. Deci Ana face kk in pampers, isi baga manuta inauntru, scoate gloantele si le arunca prin toata camera! Ce sa fac??? Ca de vorba buna nu merge....
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Pe bune exista? mai stii cum se numea aparatul, poate-l gasesc pe internet?
Nu stiu ce sa faci cu chestia asta noua, cred ca de oftica face asa... s-o fi saturat de problema kk...
ege spune:
felicitari proapetelor mamici!
fetelor cred ca vorbiti de diafilm?eu am un aparat de cand eram mica,inca functioneaza dar nu stiu de unde pot cumpara mai multe diafilme.cred ca nu mai exista.
ioana,ege e invatata cu iesitul la terase,pt ca nu am avut cu cine sa o lasam,am luat-o mereu cu noi,dar cum ajunge zice ca ii e foame,ca vrea pizza,suc....
noi am fost o sapt la istanbul,am fost la o nunta cum numai in filme vezi,la palatul ciragan,sotul,fratele au fost la meci la galata-steua,o vacanta frumoasa.o sa pun poze cand o sa am mai mult timp.deocamdata sufar cu caldurile si cu insomnia.mi-am facut un ceai de tei,poate dorm mai bine.
pupici!
ege 32 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
Meme1 spune:
Kid, Simodina, felicitari pentru bebeline! Sa fie sanatoase, mancacioase si cuminti! Bravo voua!
Va imbratisam, pupici mii,
Ioana75 spune:
La multi ani Luca-Ioan! Romana, ne mai citesti?
Rux, cum e?
Mihaela, conform cu nush-ce teorie (am un coleg cu sotie psiholog), ar trebui sa incerci sa afli cauza comportamentului, si nu sa indrepti gestul. Daca o intrebi ce zice?
Meme, mai povesteste de voi, ce faceti?
Ege, faina nunta. La Miruna nu e problema de iesit din casa, ci de intilnit cu oameni altii decit parintii ei. Nu mai tin minte de cind e asa, dar cred ca are mai putin de un an.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei