Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 10
godzila spune:
Merci mult Alina. Poate mai pui si tu niste poze cu fetele tale.
Bianca faci niste poze atat de reusite cu Milan...e un dulce.
Casiana eu zic sa te bucuri ca e asa. Pe mine fii-mea ma dispera ca e prea bagacioasa. Mai, mai sa impinga necunoscuti in piscina Vorbeste cu toata lumea si nu are teama de nimic...Nu as vrea sa creada ca lumea e un loc nesigur si sa o sperii, dar nici nu imi convine sa se duca la toata lumea.
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
jadi spune:
Casiana, nu te speria cu timiditatea, o lasi in pace si cand se va vede neglijata se va baga in seama singura. Eu merg pe sistemul ignorat si sistemul maimuta, la primul cum se simte ignorat cum ii trece timiditatea si la al doilea daca ii spun sa faca orisice, sigur va face pe invers asa ca nu il bat la cap sa nu faca, sigur va face exact pe dos
Deni & Vlad & Tudor
Tonnia spune:
Jadi,
Dar si romanii astia, la adulti ma refer, se baga asa in perimetrul intim al copilului, nu stiu...au un stil, eu cand ma intalnesc cu un copil doar salut si il ignor aproape, nu ma bag in el.
Tonnia spune:
Intrebare: mai e vreun copil pe aici care prefera jocurile astea gen: de-a vanzatorul, de-a chelnerul, de-a balaurul cu n capete, de-a mama/tata, de-a doctorul, de-a soldatii, de-a ratele si vanatorii, de-a indienii, etc etc, adica din astea imaginative care se joaca obligatoriu cu parintii care sunt gata terminati in 2 ore? Adica in loc sa se joace cu tot felul de jucarii el se joaca de-a ceva tot timpul...
Va rog sa-mi raspundeti.
RalucaN spune:
Buna dimineata!
Ma declar si eu total cucerita de copilasii tai Vera. Iulia e de o frumusete rara
Nici Catalina nu prea stie ce e aia timiditate... Foarte rar cand o mai apuca sa se ascunda dupa fusta mea, dar ii trece repede. Cum spui si tu Vera, de multe ori ma dispera ca se baga in seama cu oricine, as vrea sa fie un pic mai retinuta cu necunoscutii, dar nu, ea n-are nicio greata. Inainte sa plecam la maree a invatat-o tasu daca o ia un strain de manuta sa strige in gura mare: " El nu e tata, ea nu e mama mea...." Ei, in seara aia ne-a disperat, cica facea repetitii prin casa, si urla in gura mare el nu e tata, ea nu e mama.... De-am zis ca trimit vecinii politia sa vada daca nu sunt intrusi la noi in casa....
Locca, bafta, sa treaca repede colicii!
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
RalucaN spune:
Da, Tonnia, nici Cata nu se prea omoara dupa jucariile ei, foarte putin se joaca singura cu ele. In rest ba vrea sa ne jucam ascunselea, ba vrea sa vrea sa ne gadilam, iar daca nu am chef sa ma joc cu ea, sta in capul meu si ma calareste , se da pe topogan pe picioarele mele, deci orice numai sa fie cu mine.... In schimb cand iesim in parc, cum vede alti copii parca intra in transa, uita total de mine, de multe ori o strig si ma ingnora, vine numai sa se planga cand o necajeste vreun copilas.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Tonnia spune:
Haha, Raluca, poate va face o faza asa pe afara, sa veti certificatul de nastere la voi!
Ma gandeam ca nu ma deranjeaza ca vrea sa se joace cu noi, ci ca as vrea sa se joace si cu jucarii conform destinatiei lor, adica eu stiu... cu din astea din cutii, lego, masinute, chestii din astea concrete. Adica, nu-i prea multa imaginatie? Si Sa il copiaza bineinteles, face perfect pe chelnerul, imi cere si bani (imi cere cu gesturi adica...)
b_irina_c spune:
salutare...
M-am apucat de recuperat... de mult n-au mai fost asa multe pagini , asa ca va rog sa nu va "suparati" pe mesajul meu decalat.
In primul rand vreau sa urez La multi ani copilasilor care s-au serbat in ultima perioada Sebastian, Mario, Luca-Ioan si Andra. Sa fiti sanatosi, cuminiti ca frumosi si destepti sunteti deja . Si un mare special pentru Miruna!
va multumesc mult pentru urarile aniversare!
Kid cateodata nici nu pot dormi de momentul bb2... ma gandesc si razgandesc de 1000 de ori... pana la urma imi zic ca am doar 28 de ani, deci teoretic timp mai am... uofff...
Ioana buna idee cu exercitiile, dar ce ma fac daca nu ma descurc .
Tonnia
Felicitari Simona! Felicitari Nadina! Sa va traiasca fetele, sa fie sanatoase si norocoase!
O sa recuperez restul alta data ca mai am si treaba...
Noi am fost ieri la decalotat... si Vladut e tare suparat de atunci si ii e rfrica sa faca pipi ca-l doare... Se jeleste si-mi zice "eu nici n-am vrut sa mergem la doctor"...
Eu acum sunt la servici, dar plec acasa in maxim o ora ca de azi dimineata piticul maraie dupa mine cum n-a facut-o niciodata. Eu cred ca e satul si de plimbari si de soacra-mea . Adevarul e ca vacanta asta ne-a zapacit pe toti.
Va pup...
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
nicole74 spune:
Felicitari proaspetelor mamici! Sa fie sanatosi, norocosi, isteti, frumosi si ascultatori!
Nicole&Ioana Alexandra
mary ilie spune:
ANTONIA, la noi singurul joc de genul asta este ala cu trenurile, el e Thomas, eu sunt Gordon , sau un altulsi ne jucam pe sine ne oprim la bariere, el face si pe mecanicul de locomotiva , ridica si barierele, dar folosim si jucariile respective. Uneori cand nu imi joc rolul cum ar vrea el, imi spune sa plec in "camera ta, mami"si se joaca singur, isi schimba vocea, ca Gordon are o voce mai puternica si face diverse dialoguri, in principal imita povestile deja stiute din carticele sau tv.
Altfel , m-a inebunit cu bicicleta si se joaca cu jucariile dar numai cu o parte din ele, am observat ca daca la curatenia saptamanala, ii pun oarece jucarii in debara si le scot dupa o saptamana , se bucura de ele cand le descopera de parca ar fi noi, si cateva zile se tot joaca cu ele, pana se plictiseste iar....