Puiuti de Randunici 2008!! (85)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

iar cami, iar ! zici ca suntem o echipa de fotbal! sa stii ca si eu aveam si mai am probleme din astea cu teo, ca de aia ii zic duracell ! are o energie ...si ziua nu doarme mai deloc! daaar, de vreo cateva zile, ptiu sa n-o deochi , ii pun pe jos o pilota pe care se taraie, se joaca, baleste, bazaie, craone....pana oboseste si atipeste. ete ca acu a dormit asa, broasca pe jos, aproape 2 ore! sper sa-si tina obiceiul! asa mai "respir " si eu si imi mai calmez urechile de urlete!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

naty, si teo doarme asa de multa vreme: cu manuta peste fata, cu un baticut care e si pe post de "obiect de molfait" si in ultima vreme isi iubeste raaau puiu de perna! nu am pus-o niciodata sa doarma pe perna, insa ii pun puiul langa ea si se joaca cu el, si cand doarme il tine in brate sau il pune pe fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Liana, Bubu meu nu a adormit singur niciodata. Cand e la joaca (tot pe jos in living ii pun si eu pilota si salteluta de joaca) si i se face somn se pune pe urlat pana ma indur de el si-l iau la adormit.
Naty, Luca isi pune un scutecel pe fata cand i se face somn in carucior, la plimbare. Sau daca nu prinde scutecelul isi trage sapca pe ochi.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, exact asa face si Stefan cand nu adoarme din prima si se frichineste. Sta pe burtica si isi trage ceva pe ochi. Si astea de cand eram la munte, de vreo saptamana face asa. Eu ii dau un scutecel sau un prosopel micut si il freaca pe ochi pana adoarme

Liana, Stefan papa cam 200 ml, nu stiu in grame cat o fi, de piure de fructe, o piersica si un mar medii cu 2 cupe de cereale. iar la legume abia am inceput si ne chinuim cu gustul, a mancat vreo 3-40 ml azi, ma uit pe vasul d ela blender, ca e gradat si vad cat papa.

Ieri am luat din boxa scaunul de masa, l-am spalat, am spalat si husa si azi a papat in el. Super de tot a fost, sta f. putin sprijinit in fund, mai mult pe spate, la ultima pozitie. Chiar sunt incantata ca l-am scos pt. ca pe perna nu mai statea, imediat se intorcea pe burta

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Kya pt capitol...pupici de-ai tai, ca la tine i-am vazut
Bubu si eu as zice-o pa-aia cu "cand ma fac maleee" dar ma tem de ridicol Nu mai am nicio sansa Si baga reteta aia odata ca nu mai pot
Liana, asa-mi place de tine, te ocupi...hai sa pun si eu umarul:Adelaaaaaaaa!Si cu Vladut, nu mai fi invidioasa...ca tu ai fata si fetele trebuie sa fie delicate de mici...nu ca asta, baga-n el, nu zice nimic si se apuca de 'ciucurel"
Cami, in sfarsit o randunica cu masina de spalat vase marca, model, impresii? please...spala maica si sosurile noastre grasoase romanesti?Unde ai bagat-o?

Sa va zic cu cerealele...am citit ce-a scris Liana si o data m-am imburicat si am sunat la doctor 2 care m-a intrebat cat are acum, cat a luat in ultima luna si mi-a zis sa-i pun 2 masuri de cereale in fructe...apoi, daca saptamna asta nu ia cel putin 100 g in greutate, sa-i pun si seara 3 masuri in lapte (chiar daca cerealele sunt cu lapte)Mi-a recomandat Milupa ca cica cele de la NAN constipa...si a promis ca sapt viitoare vine personal sa vada cat e de gras
Deci: un doctor a zis sa-i dau cereale si unul nu...eu acum ce fac?Il sun pe al treilea?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu! sa nu uiti reteta de diplomat, in cazul in care m-o apuca pe mine de prajiturit..al meu e expert in placintaraie!
naty, e de belea Iulia!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Noi suntem inca la capitolul cu scutecul peste fata, dar tot ea se sperie, ca nu mai are aer, si incepe sa planga.

Foarte tare faza cu Iulia si mana peste fata...

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Lianaaaaaaaaa spooooor la caaaaalcaaaat!!!!Eu am calcat noaptea trecuta si ce-am mai bombanit si ce-am mai bombanit...de soacra-mea zic cel mai des, ca sta la 10 min. de noi si mai nou se plictiseste de moare...ca o paranteza acum cand a fost Mara bolnava ne-a intrebat daca medicul pe care l-am chemat e... pediatru ???? Pai normal ca doar nu o duceam la dentist.Are asa niste rautati...hai ca m-am racorit pentru calcatul din noapte.
Bubu esti ca o furnicutza, te admir tare...nu mai zic ca
am balit pe tastatura la bunatatile tale...hai cu tortul.
Si Mara doarme cu ceva pe ochi de cand era mica, mica...da' ma innebuneste cu frecatul la ochi, nas...samd.

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

bubu brava pentru stefanutu mancacios! se pare ca baieteii sunt mai harnicuti la papa decat fetitele ! ce fel de scaunel de masa ai? deja poate sa stea in el? si eu am vrut sa iau, si pe urma am zis ca mai astept un pic - asa ma uit si la targ in septembrie - ca pediatra a zis sa nu o punem in fundulet inca, decat intre perne cate un pic. bine, nu iti pot spune cum se ridica e spate si ce chiraieli sunt ca vrea in fund si in picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Eu nu as vrea sa ii mai dau iedului cereale la ultima masa...oricum ar fi, tot pana la 3:30 sau 4 dimi doarme. Ma mai gandesc...poate le bag si eu in piureul de fructe....

Editez ca am uitat: Kya multumim de capitolas si la mai multe...

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput