Puiuti de Randunici 2008!! (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mimo eu am masina asta http://www.flanco.ro/viewProduct.asp?id=51644 si sunt f incantata de ea. Pana acum mi-a scos toate vasele (oale, farfurii, pahare, tacamuri) impecabil de curate, stralucitoare. In privinta spatiului eu am avut noroc cu mutarea si am incorporat-o in blat de la inceput.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tort diplomat cu piersici

- 5 oua
- 300 g zahar
- 500 ml lapte
- o lingura faina
- 3 plicuri de gelatina(30g)
- 500 ml frisca lichida(hulala)
- 300g piscoturi
- un kg piersici parfumate
- zeama de la o lamaie

Gelatina se inmoaie intr-o canuta de lapte cald (din cei 500 ml).
Galbenusurile, zaharul, restul de lapte si faina se mixeaza si se pun la fiert, la bain marie, pana se ingroasa ca o ciulama, amestecand sa nu se lipeasca. Se ia de pe foc, se pune gelatina, se amesteca si se pune la racit(in chiuveta cu apa rece am pus eu), amestecand din cand in cand.
Din 3-4 piersici fara coaja se face un piure si se amesteca cu putina zeama de lamaie sa nu oxideze. 3-4 piersici se taie feliute, cu tot cu coaja, se stropesc cu lamaie si se lasa la scurs intr-o sita. Alte 2-3 piersici, fara coaja se taie cubulete si se stropesc cu lamaie.
Cand crema s-a racit, se bat albusurile spuma si se bate si frisca. Se amesteca incetisor frisca, albusurile si crema.
Se imbraca o oala cu celofan umezit. Pe fundul oalei se aseaza feliutele de piersici. Intr-un castronel cu apa plata se pune o lingura din piureul de piersici iar aici se inmoaie piscoturile pe ambele parti, nu f. mult, si se aseaza pe peretii oalei.
Apoi se pune crema, piure de piersici si cubulete de piersici, iar crema, iar piure si tot asa pana le terminati pe toate si ajunge crema la nivelul piscoturilor. Apoi se aseaza piscoturi inmuiate ca un capac, peste crema, se inveleste cu celofanul de pe marginile oalei, se pune un capac deasupra si se baga la frigider. In 3-4 ore se intareste, dar mai bine il faceti seara si sa stea toata noaptea la rece. Sau dimineata si il taiati seara

Astept poze cu toruletul si impresii
Puteti face cu ce fructe vreti. Eu am mai facut alta data cu capsuni proaspete, alta data cu ananas si mango din conserva, dar nu se compara cu fructele proaspete.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

varuna...despre soacre...numai de bine
ete ca ma facura-ti curioasa si pofticioasa ...bubuuu acu' sa scrii reteta aia ca iese cu
mimo...again : cum ai tu mereu dreptate! asa e, "e fetite" deci tre' sa fie mai putin mancacioase....da' atunci nu ar trebui sa fie si delicate, cuminti, nu urlatoare si agitate ...aaaa, si gata, m-am prins de ce se trage duracell a mea de ureche: pai n-are ciucuras ca vladutu si tre sa se traga de ceva
pai la ce sa mai suni la dr nr 3? nu ai fost la asta de am fost eu, care zice ca sa ii dai seara la biberon cereale, deci.....! da' ar mai fi o treaba: daca vine tanti dr si zice ca e gras copilu, sa nu-i mai dai cereale, ce ne facem? aburim copilu la inceput si pe urma ii facem sac-sac, na ca nu mai ai voie?

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Liana, am scaunel de la Miniblu, a fost al lui Vlad si e impecabil, o sa-i fac o poza lui Stefan in el. Are 3 pozitii la spatar si l-am lasat pe spate de tot, e f. putin inclinat. Si i-am pus si un prosopel sub fund si sta putin ridicat, eu zic ca sta bine.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Moaaama, ce complicat. Cred ca fac o vizita la cofe de la parter decat sa bucataresc atat.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Cum se strambaaaa
Scaunelul de masa

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Kya-multumim pentru noul capitol
cami33- pai Vlad nu a facut febra dar a avut multe mucozitati,scaune moi,lipsa poftei de mancare drept pt care nu prea a luat in greutate,agitatie si zi si noapte,tuse.Vlad noaptea ma trezea daca nu din ora-n ora macar ladoua ore si tot plangacios,marait.D-ra a venit si la vazut mi-a zis ca viroza a fost si acum mai are putin rosu in gat.
Naty- ne alaturam si noi de cei carora le plac baticutele,prosopele,cearsaf jucarii pe ochi.Face bau,bau cu ele rade de se prapadeste si cand il strig le da de pe ochi si ma priveste razand ca si cand ar sti ca sunt ingrijorata.In ceea ce priveste mancarea fa-i o pauza parerea mea,ramai cu laptele si ia-o incet,incet cu mancarea ca sa-si doreasca abnumite alimente.Am tras cu Andra la fel si eu de eram disperata si am pus punct si-am luat-o de la capat.Nu zic ca a mancat extraordinar dar dupa o mica pauza a avut un apetit mai ridicat.Mai este indicat si vi-sol.Asta e parerea mea si nu ma supar daca altcineva iti da idi mai bune.Eu te inteleg perfect ca am trecut prin asta.Te pup si multa rabdare,nervi de otel.Se dau ei pe brazda pana la urma!
bubu-brava pentru inaugurarea scaunelului!Suntem mari acum

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salut

Hai sa ma laud si eu: am cel mai tolomac copil din lume. La 4 luni nu stie sa manance cu lingurita. A trebuit sa ii dau un pic de lactoza, ca nu a facut caca de o saptamana, si el, in loc sa inghita frumos, ranjea la mine cu gura plina, sau se repezea sa muste lingurita. Cand radea cu gura plina, se mai si inneca, doar trebuie sa mai si respire omu` pe gura. Asa ca, 2/3 din doza de lactuloza a ajuns pe el(maini, babetica, bluzita, obraji si nasuc), iar restul trebuie sa isi faca efectul. Astept sa vad ce iese.
Ce o sa ma fac daca imi spune doctorita vineri ca ar trebui sa incep cu diversificarea?
Ma duc sa il curat, si sa il pun la nani.
Pupicei la toate.

Robi

Mergi la inceput

Nu e ma complicat, zau!
Sor-mea m-a sunat cand eram la munte sa-i dau reteta si i-a iesit super si ei! e usor, pe bune! Crema aia se fierbe pe foc, apoi frisca si albusurile se bat si se asambleaza tortul! Tzac-pac

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Bubule multumesc...pai cine are bre curaj sa puna tortul in poze...las' ca nu ma fac singura de ras...ntz, ntz...

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput