Puiuti de Randunici 2008!! (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aia era cinstea pe care v-o fac eu azi, da' nu stiti voi pentru ce...
Mihai si Tudor la cele 6 lunisoare!
Somnorica, da, poate ca ar fi trebuit sa dau si eu examenul in octombrie, asta daca nu m-ar impiedica o problema de hartii, nerezolvata dinaintrea sarcinii, de cand ar fi trebuit sa-l dau, si de asemenea daca as avea si eu un minim ajutor-dar eu cu greu obtin cate o ora in care sa stea cumnata mea sau tanti care imi face curat (care, de ex, saptamana asta nu poate veni deloc!)cu Iulia. Dar eu nu am asa ceva. Am incercat sa invat cand doarme Iulia dar ala nu e invatat: hai, iute, deschide cartea ca doarme fata-sa fim seriosi! Pana nu voi rezolva problema statului cu ea nu se poate discuta nici de examene nici de intors la serviciu, nici de nimic. O car saracuta dupa mine peste tot-la stomatolog, la supermarket, la posta, la spalatoria de masini sau la facut poze pt CASCO...la orice iti poate trece prin minte. Ce pot face???
Branzica de casa, intr-adevar, se poate face cu zeama de lamaie. Eu o faceam cu calciu lactic si soacra-mea mi-a zis de zeama de lamaie. Am incercat si a iesit chiar mult mai bine.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, eu o tot incerc cu tine cu beutura, da' vad ca nu spui!
Pucca, am fost ieri in Carol, nu ne-am plimbat prea mult, eu nu ma simteam prea bine, aveam o durere de stomac enervanta..am stat pe banca la una dintre statuile de pe aleea principala...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

din ciclul...ce-am luat pe mere...am risipit pe pere...am iesit la plimbare cu Patrick (a se citi am iesit la impins carutza si vorbit de una sigura)...si m-am gandit eu mare afacerista...ca sa ma aprovizionez si cu chiloti pentru el si cina sa iau un cutioi de 70 de bucati (ca sa fiu sigura ca ma intorc incarcata ca magarul acasa) ca deh...sunt la reducere...de la 42 $ la 35 $...din pacate m-am ales cu una bucata soseta pierduta si una bucata tiger prietenul lui winnie pierdut...asa ca s-a dus afacerea mea pe drum...de tiger imi pare cel mai rau ca avea botucul de marimea ideala pentru a fi prins cu gura de bursuc...asta e...revine la ros degetele mele..

si tot cu cumparaturile astea...intrata in pofte de nesquick din cauza lu bubu...inhat o cutie de pe raft...vin acasa tintita ca imi pregatesc o cana ...cand colo ce sa vezi...e cu strawberry...de cand frate ca eu stiam ca e cu cacao...ma omoara fetele astea de aici...totul din jurul lor trebuie sa fie PINK sau STRAWBERRY...cred ca sunt in stare sa faca cerere sa se coloreze si kk in pink...usor iritata ocular de hainele PINK ale nepoatei i-am cumparat o rochita rosie...da rosu sanatos si frumos...si cu buline albe...i-o dau fetei si o intreb daca a vazut ce e...si ea imi zice..."e un fel de dress"....ce fel frate?...pai nu ca la ea daca nu e pink atunci nu e rochie

si gata...ma duc ca am pus o gaina moarta la fiert sa fac supa ardeleneasca sotului...si daca o mai las mult invie si isi ia zborul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Naty - nu am stiut ca este asa nasol. Lasa, ca se face fetita ta mare, si o sa invete impreuna cu tine . In alta ordine de idei, arunca si tu cu o poza ceva.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, traiasca netul pe care gasesc si un calendar crestin-ortodox de unde am aflat ca azi sunt Sfintii Mucenici Adrian si Natalia!
Asa ca La multi ani, sanatate , fericirie si make love, not war!
Fug pana in capatul lumii, in pantelimon, ca am neste hartii de rezolvat!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mai naty, eu la chefuiala vin...dar sa zici si de ce...ca sa nu vin cu mana goala...ca ziua ta a fost, a sotului la fel...nunta a fost parca mai tarziu in toamna...da' eu vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

La multi ani bebeilor nascuti intr-o zi de 26 si lui Naty pentru ziua de sfant!

Noi am patit-o rau de tot! La 4 dimineata eram cu Rebecca la urgente la Budimex, dupa ce toata noaptea a urlat efectiv, la un moment dat a vomat si incepuse usor, usor sa faca si temperatura. A fost cumplit, plangea si se uita in ochii nostri s-o ajutam. Ne-am simtit total neputinciosi, dupa ce ii dadusem panadol si espumisan pentru burtica, iar ea tipa de durere! La Budimex au dezbracat-o complet si au verificat-o absolut peste tot, n-avea nimic fata. Verdict: reactie de la vaccinul de ieri. La 5 am ajuns acasa si in continuare a fost agitata pana pe la 8 cand am simtit pur si simplu ca se simte mai bine. Acum doarme, e franta de oboseala si eu la fel.
Sunt tare suparata, Razvanel n-a patit asa ceva de la vaccinul gratuit, iar la Rebe n-ar fi trebuit sa aiba reactia asta, ni s-a spus ca e exclus sa pateasca asa!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleu, Clau, ce nasol! Si eu acum astept pediatrul la vaccin...Chiar vorbeam cu cei de la kineto unde merge Iulia, toata lumea zicea ca e o prostie sa garantezi ca nu va avea copilul reactie la vaccin, tot vaccin este, daca nu are nici o reactie inseamna ca nici efect nu a avut. Iulia a avut reactie de fiecare data, sper sa nu fie mai nasol acum...
Si acum e bine Rebecutza scumpa?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! ce nasol e fara forum!!!! mai ales ca am vazut ca ieri ati fost in mare verva, ca ati ciripit muuuulte, ca s-au reintors multe ciripele acasa, din "concediu" , am vazut activitati maxime la ore tarzii si eu nu eram...nu pt ca nu am vrut, cui pt ca...va tineti bine???? MI-AU OPRIT CURENTUL!!!! m-au sabotat! ...ca un leu in cusca ma plimbam prin casa:)). am hranit/schimbat copilul in parc, pe banca, la lumina felinareleor (alea si jumatate de blocuri fiind legate la alta retea), apoi m-am chinuit sa culc copilu' la lumina lumanarii, care il amuza teribil ...pana la urma am stins lumanarea, a adormit copilu'...apoi am bantuit singura si trista pe intuneric, caci al meu iesise sa alerge in parc:)...in fine, pe la 12 m-am culcat si m-am trezit pe la 3 juma (ca m-au invadata rushii, in sfarsit!!!) si era curent, dar am zis ca as fi prea dusa cu capul ca sa intru pe forum la ora aia...asa ca am bagat nani la greu....concluzia, nu-mi face bine atata somn, caci azi ma doare capul:), hahahhaa.
am visat toate aiurelile posibile, intr-unul din vise erau sovi si randunoiul ei si ma puneau sa alerg cu ei in parc ca sa slabim, Doamne fereste!!! ce cosmar! eu sa alerg in parc!!!:))
in al 2 lea, am visat ca a facut teo un kk gigantic, ca i s-a desprins pampersul si s-a imprastiat prin toata camera....mama ce obsedata am ajuns de kk lui:))

ieri m-am umplut de nervi!!!! o prietena a alexutzei, din grupul virozatzilor, care a facut acum 2 sapt o forma urata de amigdalita, cu puroi...tratament cu antibiotice,acum i-a revenit boala si la sfatul pediatrei, care ii cunoaste trecutul si probleme cu ALERGIILE, mama ei i-a dat calpol...si bietul copil, intr-o ora s-a umplut de bube si s-a umflat rau de tot, nu mai putea respira, au dus-o la spital si au intubat-o, i-au facut injectii, perfuzii...era in stare de shoc...acum e bine, slava Domnului!!! cei de la spital le-au sugerat parintilor sa se adreseze colegiului medicilor, referitor al dr. pediatra...insa parintii nu vor...au zis in schimb ca o vor strange de gat pe aia, pt ca stia ca fata este alergica la muuulte chestii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, NATY!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!!...de ci asta era!
Si al multi ani tuturor sarbatoritilor cu nume de Adrian(a)

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput