Puiuti de Randunici 2008!! (85)
Raspunsuri - Pagina 18
Maia37 spune:
Neata si de la mareee!E soareee iar...ne capiam de caldura si azi...
sovi-pe Sasha biberonarulVai ce-mi place freza lui,ca un adevarat barbatSi eu am poze cu tzatzica si iubesc privirea lui atunci cand alaptez.Super dolofanu'
bubu-multumesc mult.Eu o sa incep sa-i dau cate un biscuite atunci ca mai schimbam si noi gusturile.Sa iau azi de la Milupa si eu...
Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
luny spune:
mai, ce le-ati ciripit azi-noapte! am citit si retinut iar sfaturi bune de la scumpa tuchi cea invatzacioasa!
vio, clar e ceva cu ziua asta, 16 martie! si Mateiul la fel, fascinat de telecomanda, tastsatura, etc...singur nu mai sta de vreo luna, iar despre agitatie, energie, nu-ti mai spun...ma epuizeaza, la sfarsitul zilei..si la noi este inca o problema cu somnul de noapte, nu stiu ce sa fac..
PUIUTI ANIVERSATI AZI, SA FITI SANATOSI SI VOIOSI!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Maia37 spune:
Ba eu cred ca 29febr. e de vina ca Vlad al meu morfoleste telefoanele,telecomanda e ca un magnet pentru el si nu mai zic detastatura ca nu ma lasa sa scriu pentru ca-si baga degetelele si el .Trage si impinge tastatura ...e circ aici.Mai haios e cand Andra vrea sa chatuiasca si eu il plasez pe Vlad.Atunci fericire pe el si urlete din partea Andrei
Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
mihutza11 spune:
sa incerc o scrisorica..
Sovi am vb cu tata.. a stat 10 nopti la hotel Sanador(asa am inteles eu) - un hotel de 2 stele parca, si a avut 7 proceduri si cica l-a costat 530Ron.. doctorita de care zicea ca l-a rezolvat cu asta e sefa pe acolo pe terapie sau cum s-o fi chemand.. el cica de acum merge in fiecare an acolo ca ii prieste.. daca te intereseaza poate pot afla un nr de tel.. si sa stii nu te-am "injurat" si nici deochiat!
Mimo aici in desert nu exista uragane/tornade sau crocodili.. numai musoni si furtuni de nisip.. .. dar cica serpi si scorpioni poti gasi pe aici, dar slava Domnului eu nu m-am intalnit cu ei si nici nu imi doresc .. bai ce tare e Vladutzul in jumper.. faina inventie jumperele astea!
Tuchi bv mami de intalneala cu Irinuca! imi imaginez ce de dragosteala o fi fost pe acolo! spor la invatat in continuare!
Nicol zic si eu cu intarziere La Multi Ani Alexia! sa cresti mare si sa fii sanatoasa
si imi pare rau de patzanii!.. uff..
Roxana canin!! leleeiii nici eu nu vreau inca dinti! mi-e frica de ei!
Maia f frumoase pozicile!
Clau ce super cu laptopurile.. fiecare cu al lui
Stela si Luny tare haiosi sunt Teo si Mufy!
Bubule da ce ne-ai copto cu pozele.. deci salivez de numa' .. in rest niste frumosi si super peisajele pe acolo!
offf Ariel, sper ca pana ajung la zi cu cititul mai zici si tu de bine! ca prea te testeaza puii astia!
Gecko ai fost tare cu hotul!! si pe Patrick dansator!
Naty ma bucur sa vad ca ai revenit si ne spui de Iulia, chiar daca iar face figuri la papica!
Maria bafta la vaccin!
Roxana adica tu vrei sa spui ca alea-s facute de randunoi?? deci v-ati propus sa ma desfiintati in seara asta, ca mi-e si foame
Blankar si multa sanatate micutzului Eric!
Vio ma bucur ca sunteti bine.. super tare Sean cel destoinic! cat despre Ca, inca nu m-am informat cum sta treaba pe aici.. cred ca maine cand ma duc sa iau huggies poate intreb un farmacist ceva (ca pana la controlul de 6 luni mai e) unde gasesc si cum se cheama.. numai sa nu uit..
si subscriu si eu la:
- tras de urechi, de par, de nas;
- paturica pe fata;
- fascinatie de telecomenzi, telefoane, tastatura etc..
si gata.. ca ati avut spor frate, nu gluma si nu de alta dar acum mi-e si foame si pe urma merg si eu la nani!
si sa aveti o zi usoara!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
VioletaH spune:
Hai ca am revenit si eu un minut, inainte sa ma arunc in pat.
Maia, nu te duci la plaja, la balaceala?
Luny, l-am vazut pe Mufarin ce miscaret e, tare haios. te cred ca te epuizeaza, cine crede ca statul acasa cu un copil mic e usor, nu stie ce vorbeste.
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
mihutza11 spune:
Mihatp ti-ai mai adus aminte ce voiai sa imi spui?
si inca ceva.. s-au terminat JO .. eu acum la ce ma mai uit ziua? ca seara gasesc eu, ca iar incep astia cu noile sezoane de jocuri/seriale..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
VioletaH spune:
incredibil! s-a trezit!
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
luny spune:
asa e, nu-i usor sa stai acasa cu bebe...
sincer, incep sa am ceva emotii cu plecarea In Grecia, mi-e ca nu voi avea parte de prea multa odihna...AMR6!!!!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
pucca spune:
Neatza randunici!
Vin si eu cu cafelutza calda si cu scrisorica. Ieri n-am putut intra caci am avut o zi de cosmar la serviciu. Cand am avut putin timp liber am intrat, am scris un mesaj lung dupa care mi s-a blocat calculatorul. Acum ca sa fiu mai sigura, am scris mesajul mai intai in Word , ca sa fiu sigura ca nu-l pierd iarasi. Deci:
Vineri am ramas foarte incantata de intalnirea noastra din Carol. Noroc cu Cuscra care a recunoscut indiciile si m-a tras de maneca. Asa am avut ocazia sa-mi cunosc ginerele si sa fiu partasa la primul nani impreuna al celor doi. Apoi ne-am intalnit cu Kya si Sanziana, cea care zambeste dulce cand face nani. Am urmarit-o pe Luny, cum alerga in cautarea noastra, ajutata de Mufa care statea pe burtica si scana aleea in cautare de randunici. Pana la urma ne-a gasit si fericit ne-a aratat dintisorul din dotare. Am cunoscut-o si pe Sovi, cea cu zambetul pe buze si ochi foarte frumosi. Pe Sasha l-am cunoscut mai tarziu, caci era ocupat cu numaratul pietrelor cubice (in locul oitelor) asteptandu-l pe mos ene pe la gene. Tot pe seara le-am cunoscut si pe Stela si Criss. Am vazut-o pe Teo luand masa, si pe Andreea. Vedeta serii a fost Mufa devoratorul de cereale. Abia am tinut-o pe Bianca sa nu atenteze la castronul lui. Mi-ati placut asa de mult, incat n-o sa ratez viitoarea intalnire. M-am convins, desi nu mai era cazul, ca avem o crengutza cu randunici frumoase si destepte, randunoi iubareti si atenti, si puiuti frumosi si sanatosi. Astept sa le cunosc si pe restul randunicilor care au lipsit de la intalnire. A si era sa uit...randunici aratati foarte bine...toate zambarete si fericite. Sovi mii de scuze pentru ieri, cand ne-am intalnit in Carol, pentru ca nu am stat mai mult de vorba, dar eram cu nasii care venisera special ca sa isi mursuce putin finutza. Data viitoare ne remorcam de caruciorul lui Sasha si ne plimbam impreuna. Ai gasit-o pana la urma pe Luny? Eu nu am vazut-o.
Cuscra imi pare bine ca a decurs totul ok in prima zi de munca. Bianca il pupa pe Matei.
Naty ma bucur ca ai iesit din butoi. Sper sa se sparga ca sa nu mai ai unde sa te ascunzi. Pup pe Iulia.
Clau am vazut poze din concediu, ce v-ati mai distrat voi. O pup pe Rebecutza cea suparata. Cine a scapat de intepaturi pana la un an? Rebeca!
Pup si restul randunicilor fara nici o exceptie!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi