Puiuti de Randunici 2008!! (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

stai ca mai zic una de orez- profu de pediatrei zicea ca orezul nu constipa, ca e doar reglator al scaunului prin aportul de fibre!
Din experienta pe persoana proprie si a copiilor din dotare confirm cele spuse de el- nu constipa, dar poate face kk un pic mai tare, dar in combinatie cu avocado merge de minune! Si cred ca ai putea sa te risti direct la combinatia de 3 cereale ca sunt mai gustoase, mai fibroase si mai kk-cioase!
PA!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

bai, sunt foarte repezita, si la fapte si la gura mai ales, dar indura-te si iai copchilului fulgi gata facuti, ca-s prelucrati mecanic ca sa se dizolve si digere usor!

poze

Me mai gandesc ! Hai , aplicatia practica s-a terminat, treci la invatat!
Gudinde, maine esti 112 daca nu te culci
Liana, maine trebuie sa cerem spor de noapte ca nu se mai poate...ursu n-a primit buchetul
Noapte buna, acum chiar me duc sa me culc !

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pai...somn usor mimo
eu mai raman pe aici ca mai am cate ceva de facut, si ii "sulfu" lu tuchi in ceafa, sa nu traga cu ochiu' la TV in loc sa citeasca .....
tuchi te suparasi pe mine bre, ca am glumit cu KFC?
hai nu te supara , ca asa sunt eu "glumicioasa"

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
stai ca mai zic una de orez- profu de pediatrei zicea ca orezul nu constipa, ca e doar reglator al scaunului prin aportul de
fibre!

Perfect adevarat. Eu cind eram la mama acasa si consumama paine eram tot timpul constipata si ieseam afara doar cu medicamnete. De cind sunt in tara orezului si consum orez foarte mult, paine doar cind am pofta, mi s-a reglata scaunul si am scapat si de hemoroizi, s-au micsorat.Scuzati-ma ca va intorc stomacul de dos , asa , dis de dimineata.
Cind va spuneam ca eu incep divesrificarea cu orez si morcov fiert (morcovul fiert doar prima data)mi-ati zis ca doar la diaree se da asa. E, nu , de acea piramida era vorba.Nu am explicat ca stiam ca vorbesc degeaba.Ma bucur ca ai facut-o, tu, Tuchi.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...fac repede cafeul si fug la treaba...

dar nu inainte de a spune:

HIP HIP HORAYYYY!!! La Multe Lunisoare pentru Tudor din Moinesti, sanatos, destept sa cresti!!!!

HIP HIP HORAYYYY!!! La Multe Lunisoare pentru Mihaitza cel blonduc sa cresti mare si avut!!!!

si gata plec...sa mai ling scamele de pe pantalonul de stofa a sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata, fetele!
Va servesc cu cereale cu laptic pentru ca am avut eu o revelatie asta-noapte cum ca insomniile lui Bubu au inceput de cand m-am apucat eu sa beau cafea adevarata
Ariel, unde ai fost aseara, ca parca nu e la fel buhuhuul fara tine. Sper ca sunteti bine
Tuchi, spor la invatat! Cum e home alone?
Mimo, tie ti-as da o cafea ca ai fost tare harnicuta la buhuhu. Super bancul
Liana, multumesc pt "cornulet cu lapte" dar aseara am disparut ca magaru'n ceata ca eram rupta.
Se pare ca si Bubu meu va avea doi dinti in cateva zile(asa zice asistenta lui), deci vin vremuri grele pe la noi...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

'neata!
Mersi de , Gecko! Ai pus in ea si ceva praf de invatat?

poze

Mergi la inceput

Liana, cum sa ma supar? Stai linistita ca nu-s asa suparacioasa!!
Cami, mersi! Home alone e bine dpdv al posibilitatii de a studia in liniste cu hartiile aruncate pe jos, dar am asa o caramida mare pe suflet si mi-e asa de dor de copii!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Buna dimineata, mamici!
Am citit partial, in zig-zag, stand in picioare cu Sean la purtator. De cateva zile zici ca bea RedBull. Da din maini si din picioare non-stop, rade, plange, vocifereaza, se agita. Ziua nu sta singur nici 2 minute, vrea plimbat, nu e de acord sa-l tin in brate si sa stau si eu ca omul pe scaun...nu...el vrea sa fie in miscare domne! S-a plictisit de jucariile lui, ii plac mai mult telecomenzile, tastatura, telefoanele, calculatoarele si in general tot ce are butoane. Cel mai grav este ca se trezeste noaptea pe la 3, pe la 5, vrea sa manance apoi are chef de vorba, de gimnastica. Unde mai pui ca nu adoarme mai devreme de 11-12 noaptea (chiar si 1 noaptea cateodata). Mai si el le dormea neintrerupt pana la 9-10 dimineata... Sper sa-si revina la vechile obiceiuri.
Altfel, face progrese. Intoarce capul/privirea imediat cand il striga cineva, e foarte alert. De la un timp a inceput sa transfere obiecte dintr-o mana in alta.
Acum cateva zile m-a facut praf, manca-l-ar mama de destept, avea o suzeta in mana dreapta si un pui de plus in mana stanga. Se chinuia sa scape de suzeta dar degetele ii stateau arcuite pe maner si degeaba scutura el manuta, ca suzeta parca era lipita. Atunci micutul s-a gandit el ca se poate ajuta cu mana cealalta, asa ca a lasat jos puiul din mana stanga si apoi a luat suzeta din mana dreapta. Avea apoi o privire atat de satisfacuta, m-a topit. Am mai pus ceva poze in albumul "miscellaneous".
Cam asta despre noi. Aici tot ploua; mai iese si soarele dar cam timid. Vad ca iar s-a format o furtuna tropicala care aproape a devenit uragan. Traiectoria previzionata are pe lista si Florida cam peste o saptamana. Asta e..suntem in sezonul uraganelor, care tine pana la sfarsitul lui octombrie.

Asa...revenim pe crenguta, hai sa vad daca ma tine memoria:

Am vazut poze frumoase de la Bubu din vacanta si de la ziua ei. Dupa ce am vazut tortul ala cu care le-ai innebunit pe fete mi-am salvat si eu reteta, sa stii!
Apoi m-am distrat cu filmuletul de la gecko, care a venit cu instructiuni de vizionare. Vad ca Patrick mai are putin si o ia la picior. Mi- a placut cantecelul.
Sovi, Sash al tau e fortos tare de-a putut sa tina el ditamai sticla!
Mimo, l-am vazut pe Vladut in jumper, un deliciu!
Ariel, a iesit caninul? Sa stii ca si la Sean am vazut uneori ceva mucus in kk, dar niciodata nu a facut febra, nu a vomitat, nu a avut vreun simptom care sa-mi dea de gandit. A fost ceva ocazional, s-a rezolvat de la sine.
Am vazut ca Teo si Mufy s-au imprietenit foarte bine, frumos le sta impreuna.
Varuna, ce memorie ai! Asa este, cand eram gravi va povesteam de alta furtuna care venise peste noi. Ce face ieduta, cum se simte?
Clau, sa-ti traiasca Rebeccuta cea frumoasa!
Liana, am vrut sa vad si eu poze cu voi pe contul de email, dar nu stiu care sunt. Spune-mi si mie unde le gasesc, sub ce nume, sa-ti vad si eu papusica mica.
Lyvy, ce frumoasa este Iris!

Intrebare: pot sa fac branza pentru bebe cu altceva in afara de calciu lactic? A facut cineva cu zeama de lamaie, de exemplu? Oare la separare se duce in zer zeama de lamaie sau ramane in branza? Am citit ca se mai poate face si cu otet(???).Mihuta, tu ai cumparat calciu lactic? Daca da, de unde? Eu nu am cautat inca, acum doar ma documentez.

Vad ca nu m-a tinut memoria asa de bine cum as fi vrut eu, ca parca mai aveam de spus.
Trimit si ma duc sa-mi fac un dus. Aici e 1.45 am, dar daca nu ma ia somnul mai revin.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata,

Si eu pe aici.
Naty - multumesc de incurajare. Da eu tot cred ca este cel mai tolomac bebeu. Ma consolez cu faptul ca pana face armata, o sa invete sa inghita. Am o intrebare la matale: nu trebuia sa dai si tu un examen acuma in octombrie? Daca da, ce faci pe forum? Pune mana pe carte, si intra la povesti abia dupa ce ai dat examenul. Pana atunci, ai voie sa pui doar poze cu puiuta ta.
Am uitat sa ma laud: Duminica am fost la bazin pentru 2 ore. Bebelu` meu a facut ca un pestisor, si dupa aceea a dormit 4 ore. M-am simtit de parca as fi fost in concediu.
Va pup, le urez La Multe Lunisoare sarbatoritilor de azi, si ma duc sa fac show la balaurut.

Robi

Mergi la inceput