Puiuti de Randunici 2008!! (85)
Raspunsuri - Pagina 13
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sovietica ...sau poate are adanc intiparit in ADN gestul de a tine sticla la gura, datorita neamului meu sovietic sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08 pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |
Sovi, davai votka!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
blankar spune:
e super dragut Sashone!
sa va traiasca!
Maia nici eu nu i-as da biscuiti numai dupa 6 luni desi am gasit si fara gluten dar vezi ca ne imbuiba capul toata lumea cu prostii
noi cum frasu am crescut si cu biscuiti si cu de toate?
eu cred ca totul e un comert dar uite ca si pe mine m-au virusat
mama mea zice ca-s taca
http://community.webshots.com/user/blanka75
sovietica spune:
Niemtzi pa ulitaaaaa
Samaliot misto zburaiti!
Blankar
sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Kya spune:
Ce tare e Sash cu sticla!
Bubu faina ideea cu facutul biscuitilor praf. Sper sa nu o uit pana incep sa-i dau.
Vali felicitari pentru ziua reusita la servici
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Clau,Camisper sa va odihniti
Arielbagi melatonina?Te-am invocat iar
Valentinama bucur ca tine figura cu serviciul Bine ca s-a mai si racorit afara
Soviam zis Eu cu firmele astea de cani cu tzutzuroi nu prea sunt prietena...tot cana cu tztzuroi e pana la urma, din ce ii dai din aia bea vezi bine
Multumesc pt raspunsurile cu crema...a venit omu' cu 2 tuburi de bepathene , a avut initiativa
Tuchiinveti, da?
Bubu cu biscuitii aia...nu stiu daca glutenul e ciuma ca si cu zaharul nu mi-e rusine
Blankar bine ca Eric e bine, cand il opereaza?(am mai intrebat eu ) nu de alta, dar sa-ti facem galerie si tie, ca tare greu trbuie sa-ti fie
Cu crescutul nostru era altfel...acum, in afara de gluten si zahar si alte alea, mai avem si poluare si stres si chimicale si iradieri si sare iodata, pasta de dinti fluorurata...masini care merg cu 200 la ora si o gramada de alte kkturi, ca daca le aduni pe toate macar gluten sa nu manance Asa am zis si eu cu gaina aia, cu o floare nu se face primavara...dar i-am dat baiatului o floare macar , cu drag
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
sovi, chiar nu mai tin minte standul avent, insa nu cred ca ar lipsi de pe la targurile astea de profil. daca dai miniblu.ro si apoi la cautare "Cana Magic cu manere de antrenament - Avent" sau la shopmania...iti dadeam direct link-ul dar ma vede big brother
. sau te ganesti ca vor avea reduceri la targ? oricum, baiatu' trebuie "antrenat" daca da semne, ca maine poimaine iese cu ta-su la bere
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
bubu05 spune:
A inceput buhuhaiala
Mimo, ai dreptate cu zaharul...asa e...nu stiu in aia speciali de copii de la Nestle daca e zahar...chiar azi am vazut la Carrefour, dar n-am citit pe ei...eu inca studiez cutii de la 4 luni, restul nu m-a interesat in mod special...decat milupa cereale cu biscuiti, am vazut ca mai se exista
Sovi, e stand Avent la Baby Expo, mi-am luat eu tampoanele de sani care se spala...chiar, le vrea cineva? aveti nevoie? sunt nefolosite, in cutia lor...le-am luat degeaba fiind prea groase pt. gustul meu...
Eu mai stau putin si trag pe dreapta...
Aaa, Sovi, mi-ai facut pofta cu usturoiul , rau de tot! Si scosesem niste novac din conge sa-l pun pe gratar si am facut un mujdei frecat cu ulei de masline . Nu m-am abtinut si am facut si mamaliguta...ups...nu era voie, dar........
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mimonix spune:
ursuleataiesi din butoiul cu 7 pacate hai ca te astept cu un buchet cu flori, le primesti sau nu?
Vioooooooo, te-a luat vantul ? bate vantul frunzele/se-nvartesc moristile/lalalalala...baga ochiul!
poze
lianam spune:
coreeeeeeect!!!!!!! deci: NU sunt singurel, bing, bang...!
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Cu crescutul nostru era altfel...acum, in afara de gluten si zahar si alte alea, mai avem si poluare si stres si chimicale si iradieri si sare iodata, pasta de dinti fluorurata...masini care merg cu 200 la ora si o gramada de alte kkturi, ca daca le aduni pe toate macar gluten sa nu manance Asa am zis si eu cu gaina aia, cu o floare nu se face primavara...dar i-am dat baiatului o floare macar , cu drag Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
lianam spune:
aaaaaa ! sovi nu stiu ce "arome" sunt acum la tine in zona, da aci la noi zici ca au varsat astia vidanja!!! mama lor.....! cand ziceam si eu ca e racoare si tin geamurile deschise, ma simt ca intr-un mare..... r...t! macar de m-as umple de noroc...