Puiuti de Randunici 2008!! (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Livi, noi cele incinse in apartamente, cam de pe la 6-7 p.m. iesim prin parcuri la o gura de aer. Fericito, la voi nu e asa cald si mi se pare ca stai si la casa, nu?

Maia, mercic de explicatie
Blankar, mult a fost, putin mai este! ca maine scapati!

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

dupa ce am admirat impreuna cu randunoiul mancaricile lui bubu, a zis al meu sa-l mai laud si pe el, ca in afara de facut curat, plimbat, spalat, hranit copilul, mai si gateste: mancarici

neamt ma , nu alta sa pun si eu intrebarea aia de-a pus-o el cand povesteam eu de neamt ? da sa nu ma spui, ca ma urmareste cu poza prin oras si parca vad ca mi-o fur

Valentina, deci se poate!

In seara asta Sashone pentru prima data si-a spus clar punctul de vedere in privinta posesiunii. Pana acum a bazait ca mai vrea dansat, jumparit, avionat... Acum ca sa ii astupam gura cu ceva pana la baie, am zis sa ii dam niste apa. I-a dat omu din sticla cu tzutzuroi http://good-times.webshots.com/photo/2647571990102206853zJzsjj si Sash ne-a lasat masca!! a luat sticla si o tinea la gura cu mainile si o ridica ... cu picioarele. Cand am decis ca s-a udat suficient, i-am luat sticla si a inceput sa strige cu mainile intinse la ea. i-am dat-o cu dopul pus si o tot tzoncanea in zona dopului! Mentionez ca nu stie ce-i aia biberon, si pana acum, in timp, a mai primit apa doar de vo 5 ori, ocazional.

Pup, noapte buna!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

...sau poate are adanc intiparit in ADN gestul de a tine sticla la gura, datorita neamului meu sovietic

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Maia, eu stiu ca dupa 6 luni se dau biscuitii, pt. ca au gluten. Si sunt de la nestle speciali de bebei, dupa 6 luni, la standul cu cereale si laptic pt. bebei, le gasesti in hipermarketuri sau la farmacii.
Eu i-am dat lui Vlad dupa 6 luni din astia, apoi de la 8 luni petit beure, erau unii Merlin f. buni. Acum am testat si sunt excelenti Leibnitz, e un pachet galben. Sper ca am scris corect, sunt f.f. buni.

Mai sunt cereale cu biscuiti Milupa, f.f. bune, tot de la 6 luni, Vlad numai din astea vroia.

Si inca una si gata
Ca sa va fie mai usor cu biscuitii, ca o sa-i puneti in fructe sau in iaurt. Eu bagam la blenderul de la robot, in cana aia mare, 2-3 pachete de biscuiti si le faceam praf si le pastram in cutii de ceai granulat. Ieseau vreo 2 cutii si se duceau repede, ca era haplea baiatul meu.

Stela, eu zic sa faci tu tortul, ca nu se compara cu cel cumparat

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Sovi, pai eu cred ca-i din instinct, sa apuce si normal, sa duca la gura. Super sashu. Si ce dolofan e!
Ati inceput cu cereale sau altceva?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Sovi, pai eu cred ca-i din instinct, sa apuce si normal, sa duca la gura. Super sashu. Si ce dolofan e!
Ati inceput cu cereale sau altceva?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo asta cu barbatii nu se creia o pauzasc am auzit-o si eu de la iub!! eu nu-i mai dau vara cu crema pe corp ptr ca transpira de la ea si devine lipicios, asa mi se pare.Plus ca nu mai sta, nici masaj nu i-am mai facut ca lumea de la 3 luni...tot din aceleasi motive, nici macar eu nu pot sa folosesc creme vara, ma enerveaza ingrozitor sa o simt asa pe mine..de unguentul ala in borcan mare, galben e vorba, e ff ok!cred ca are noroc Mufarinul, el nu a fost oparit rau deloc, usoare iritatii, si astea pana pe la 2 luni, apoi deloc..
cuscra Roxana, zi lu' cuscru ca arata intr-un mare fel mancaricile lui!
sovi eu eram cu congelatul ecologic, altfel nu are sens sa mai pun ptr Mufa..ptr noi, e altceva..eu cred ca pana la un an ii voi face branzica din lapte praf...nu-i dau lactate decat dupa un an, parca asa am citit..misto pozele cu sticla de apa!:))
clau pup Rebe frichinita din cauzxa vaccinului!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Naty nu mai fi necajita ca inseamna ca nu-i place asa mult laptele.Sa o eu pe Iulia cum seamana ea cu fata mea!Pai eu am inceput cu diversificarea la Andra de la 3luni jum. caci nu lua deloc in greutate si refuza orice tip de lapte.Nu i-a placut deloc laptele.A acceptat Raraul care se fierbea dar niciodata nu a baut cat ar fi trebuit.Sau sa vrea ea gris cu lapte cum li se dadea copiilor prin '94 nuuu.Accepta lactatele pregatite,placinta,iaurt,budinci etc.Asta este situatia,bine ca este sanatoasa si creste.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pentru Sashone! pai ia sa dotati copilu' cu echipament !si Teo isi tine biberonul de pe la 4 luni -bine, nu pentru foarte mult timp - (dar ea numai din biberon papa) si pentru ca se repezea de vorba lu' ariel, ziceai ca ne musca, daca incercam sa i-l luam, i-am luat acum un biberon din ala anticurgere, cel putin asa nu mai e apa si ceai peste tot cand se plictiseste de tinut biberonul(la ala de lapte o las sa isi tin dar ii tin si eu, ca altfel......nu se stie cat ajunge pe ea si cat in burtica ). deeeci: bravo sashoneeee, si la mai multe progrese!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Nu i-am dat cereale inca, dar am inceput sa ram printre marci si compozitii. Pediatra n-a ajuns ca i-am zis ca n-are rost sa se strofoace saptamana trecuta, date fiind multele urgente cu virusul, si canicula, si raliul masii care ingreuna muuult ajunsul la mine. O mai sun maine.
Cred ca totusi pare mai dolo in poze decat e in realitate.

merge forumul cu viteza melcului turbat!

pozici

Mergi la inceput

Liana, am incercat acum o saptamana sa iau un bibe cu apa in parc, si cand sa ii dau, se stramba rau la mine ca la felul 14 ca ii bagam "kestia" aia in gura! deci n-a vrut nicicum!
Tre sa scormonesc, am auzit ca la Avent e ceva canutza cu tzutzuroi, poate ii iau una, ca n-are rost sa ii mai dau apa cu bibe cand oi incepe sa ii dau cereale.

Isi aminteste careva daca Avent avea stand la baby expo?

pozici

Mergi la inceput