Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
Selene_Bunny spune:
Bendis, draga mea, pai la voi costa casa mai putin ca in Romania... Unde iti trebuie macar 150.000 de euro (nu stiu daca echivaleaza cu 200.000 de dolari SUA) pentru o casa decenta...
cu Daria Nandini
de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
miereamara spune:
Cris, foarte frumoasa lenjeria! De pe ce site ai cumparat-o?
Dark Bendis, sa nu crezi ca e numai lapte si miere aici. Acum sunt casele ieftine din cauza faptului ca piata e in scadere (oamenii nu au mai avut cu ce plati ratele la case si banca le-a luat casele). In alte state, acelesi case pe care le iei aici cu 120-220 le iei cu 500 de mii (California mi s-a parut f f scumpa). Si somajul e in crestere. Dar intr-adevar preturile la unele produse sunt extraordinar de mici in comparatie cu europa. Pe de alta parte ne costa sanatatea f f mult. La capitolul sanatate cred ca platim destul de mult, dar si serviciile sunt pe masura (cel putin din punctul meu de vedere).
Ce mai este aici scump sunt chestiile astea femeiesti; tuns, manechiura, epilat, tratamente cosmetice. Aici m-a lovit rau de tot, recunosc
.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
Porumbita spune:
noi ne-am simtit tare bine la mare, cred ca lu bebe i-a priit in apa ca nu m-a durut nicimic si am si dormit ff bine...
am fost in constanta pe o plaja mai de localnici dar am trecut si prin costinesti (si sunt tare dezamagita de ce aglomeratie si mizerie era pe plaja, asa nesimtire, mancau maru si auncau cotoru langa apa, mucuri de tigara peste tot
);
in costinesti nu amintrat inapa ca era mult prea glomerat si imi era c ama loveste careva dar in constanta a fost f fain; am vizitat si muzeul de istorie, catedrala... a fost tare fain, doar ca prea scurt, 2 zile...
acum back to work, dar fara chef...
eu programare la doc am dupa ce fac morfofetala, adica pe 6 oct cand o sa fiu in sapt 23 (acum sunt in 17 + 4 zile); dar parca imi aduc aminte ca pe la 20 si ceva de sapt trebuia sa iei fier? sau stiu aiurea?
bb nu a dat inca nici un semn pe care sa il simt si eu dar incerc sa nu fiu paranoica si sa am rabdare...
magneziu pe care il iau de la ultimul control la ginecologie se pare ca are efect ca nu mai mai dor oasele bazinului de loc... doar intepaturile alea la ovare le simt cand si cand...
burtica a inceput sa se vada bine, din orice camasa as purta....
Selene_Bunny spune:
Ca sa nu mai zic ca exista apartamente de 150.000 de euro... Vazusem o emisiune, cu 50.000 de euro, iti iei vila cu piscina cu palmieri si gradina in Brazilia...
Referitor la mangaiatul pisicii: obligatoriu spalat pe maini dupa aceea. Mie mi-a bagat o prietena un "cui" in minte, cu toxoplasmoza asta, zice "bine, bine, tu o mangai, dar ea isi spala blana cu limba si ajunge cu limba si prin zonele mai... intime, si pe urma vine pe blana, deci intinde peste tot..."
Bine, daca pisica e "igienizata"... chiar nu vad unde e problema.
cu Daria Nandini
de 22+
Selene_Bunny spune:
Felicitari, Ledi, pentru baietel!!!
cu Daria Nandini
de 22+
miereamara spune:
Da Porumbita, ai retinut bine. Din sapt 20 tb suplimentat cu fier. Este legat de cantitatea de globule rosii produsa in organismul mamei. Gasesti explicatia exacta in clinica mayo pe la sapt 20-21.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aydan
cris30 spune:
Am luat-o de pe overstock.com, eu un site serios de multe am cumparat de la ei si am fost multumita de fiecare data.
In legatura cu casele aici in N.Y nu te poti apropia sunt de la 450mii$ in sus.Noi dupa ce terminam amandoi scolile ne mutam in alt stat mai ieftin.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
19+
Doamne ai grija de bebelina mea.
cris30 spune:
Irynuka te rog sa mai pui odata linkul cu cartea pentru gravide ca eu l-am pierdut
.Vreau sa o cumpar si eu, mersi frumos.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
19+
Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
Selene, astea cu mangaiatul pisicii sunt povesti! Parazitul tb sa stea cel putin 24 de ore in nisipul pisicii ca sa se poate "activa".
Dintre toate modalitatile de transmitere a toxoplasmozei, carnea infectata si insuficient gatita si legumele nespalate sunt pe primul loc.
Cris, uite-o aici, dar cred ca o gasesti si la Barnes&Noble sau alt bookstore de genul acesta.
http://www.amazon.com/Mayo-Clinic-Guide-Healthy-Pregnancy/dp/0060746378
Martin Luther King Jr.
Aydan
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Da Porumbita, ai retinut bine. Din sapt 20 tb suplimentat cu fier. Este legat de cantitatea de globule rosii produsa in organismul mamei. Gasesti explicatia exacta in clinica mayo pe la sapt 20-21. “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aydan |
merci frumos; o sa ma uit si cred ca oricum o sun si pe doctora sa imi zice ce si cum!!