Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
cristi_2003 spune:
asparagus - primele miscari apar intre 17-20 de saptamani. deci pana la 20 nu iti fa griji, mai ales ca la eco a aparut bebe bine merci si miscator
ca nu ai inca burta - esti tu mai norocoasa.
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
miereamara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Adica? Neuronu' meu gravid e in vacanta. Nu inteleg. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 20+Delu Prichindelu' BB2 Vacanta 2008 Bulgaria 2008 Tudor la 3 ani |
Credeam ca glumesti! asta apropo de titlul cu mamicile aniti stress. Sau tu chiar ai vb serios, chiar ti-e teama ca ai fi putut lua ceva de la pranzul gatit de sefa ta?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
StelaPopescu spune:
Fetelor sa-nteleg ca sunt singura de pe-aici cu anticorpi la toxoplazmoza? Oricum din cate stiam este foarte grav daca o dobandesti in primul trimestru de sarcina, pentru ca poate provoca avort, acum in al doilea trim se trateaza foarte usor doar sa fie descoperita la timp si daca vrea cineva sa stie cum se manifesta aceasta toxoplasmoza ma poate intreba.
Pentru fetele care mananca carnea mai mult arsa, citeam in nu stiu ce revista medicala ca este toxica, puteti da un search pe net, vedeti ce gasiti.
Noul titlu este de neuitat!
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asparagus Intrebarea mea este: La 18 saptamani nu mi se vede burtica deloc si nici n-am observat nici o miscare...in fiecare seara sunt atenta dar n-am simtit nimic pana acum. Este normal sa fie asa? Incep sa-mi fac griji si pana marti mai e asa mult! |
Asparagus, esti o gravida fericita. Nu e obligatoriu sa ai o burta mare ca sa faci un copil sanatos.
Mi-aduc aminte exact inainte sa raman gravida cu Tudor, am vazut la dr. o graviduta in luna a 9a care arata cam ca mine acum. Era la al 3lea bb si zicea ca mereu a avut burta mica si a nascut copii in jur de 3 kg.
Mie mi se pare nemaipomenit sa fii gravida si sa nu treci prin neplacerea de a nu te putea intoarce noaptea in pat din cauza burtii.
Imi pare rau ca ai fost bolnavioara tocmai in concediu.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui miereamara Credeam ca glumesti! asta apropo de titlul cu mamicile aniti stress. Sau tu chiar ai vb serios, chiar ti-e teama ca ai fi putut lua ceva de la pranzul gatit de sefa ta? |
Nu glumesc. Chiar trebuie sa refac analiza asta. Dr. meu mi-a zis ca, din cauza ca n-am anticorpi, trebuie sa o refac la fiecare 2 luni.
Si asta chiar ma linisteste ca am mai calcat pe bec dpdv. al alimentelor negatite.
Si sa stii ca sefa n-a gatit
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
miereamara spune:
StelaPopescu si eu am anticorpi la toxoplasmoza, se pare ca am facut boala candva, nu stiu cand, la mine nu s-a manifestat nicicum.
Asparagus, sorry pt experienta nefericita din Bulgaria. Bine ca e totul in regula acum si bb e bine.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aydan
miereamara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Nu glumesc. Chiar trebuie sa refac analiza asta. Dr. meu mi-a zis ca, din cauza ca n-am anticorpi, trebuie sa o refac la fiecare 2 luni. Si asta chiar ma linisteste ca am mai calcat pe bec dpdv. al alimentelor negatite. Si sa stii ca sefa n-a gatit Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 20+Delu Prichindelu' BB2 Vacanta 2008 Bulgaria 2008 Tudor la 3 ani |
Am inteles acum. Nu stiam ce ai mancat si am crezut ca e o gluma legata de faptul ca ne stresam pe aici cu analize si teste. Imi cer scuze.
Si eu am luat de la rusi un peste afumat din care am facut o salata. Si iesise bestial, deja mancasem o portie cand am citit subiectul cu listeria
Listeria este singurul test pe care nu l-am facut.
Martin Luther King Jr.
Aydan
RalucaAlexa spune:
Stela - numai micii se carbonizeaza - ca aia nu se pot fierbe!!! :)))
foarte tare miere - faza aia cu "si nici macar nu-mi place"!! Asta mi se pare una din fazele simpatice tare in sarcina: sa-ti fie pofta de ceva care de obicei nu-ti place!!
cristi - da' tu n-ai ma tata anticorpi pt toxo?? ca nu stiu de ce-mi aduceam eu asa aminte! daca-ti iei sange pt analizele uzuale poti sa-ti faci atunci si toxo!! (ca sa nu te intepe de doua ori)
Mateiu' meu iar face galagie!! :))))
20+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui StelaPopescu daca vrea cineva sa stie cum se manifesta aceasta toxoplasmoza ma poate intreba. |
Mai intrebi? Baga aici info repede.
Parca vad ca dupa ce citesc ma apuca brusc simptomele
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani