Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanaz spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andre_ea
Si mai misto, cineva chiar a schimbat denumirea capitolului. ![]() Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 20+Delu Prichindelu' BB2 Vacanta 2008 Bulgaria 2008 Tudor la 3 ani |
mda, si io ma intreb cine
eu am sarbatorit cu branza telemea (vidata, pasteurizata, comercializata) plus 2 rosii bio. vai de gustoase au fost!
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz mda, si io ma intreb cine eu am sarbatorit cu branza telemea (vidata, pasteurizata, comercializata) plus 2 rosii bio. vai de gustoase au fost! |
Nu io. Cred ca tu.
Io nu mai zic nimic. A fost ziua directoarei si ne-a adus de mancare la pranz. Abia dupa ce am mancat mi-am dat seama ca n-am facut bine. Trebuie neaparat sa ma programez pentru refacerea analizei de toxoplasmoza.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
cristi_2003 spune:
io nu am facut analiza de toxoplasmoza. e bai? ca asa nu as vrea ca oricum sapt asta tre sa merg de 2 ori la sange pt anticorpi si analizele normale...
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
miereamara spune:
Salutare! Imi place la nebunie noul titlu: mamici anti-stress, haha..
Bey, imi faceti o pofta cu pateul ala, mie care nici macar nu-mi place...Deocamdata nu mai am nimic in frigider pt micul dejun asa ca am bagat un baton cu cereale....Bebe misca, misca, ieri l-a simtit si taica-su in premiera, ca pana acum cand se apropia Luc cu mana de burta, asta micu se potolea instantaneu...nu va spun ca ii dadura lacrimile alui meu...Ohhhh, we had a moment![]()
Am vazut ca vorbiti de ecografii, eu am facut pana acum 5, doua in tara la inceput, pt confirmare (ca era sarcina f mica si m-au suspectat de extrauterina) si trei aici, una la 9 sapt cand am avut o sangerare, una la 12 pt pliul nucal si una la 19 morfologica.
Mai am un 4d programat pt 19 sept, dar ala e doar de fun, nu masoara nimic pe acolo si alta nu stiu dc o sa mai fac, pt ca sigurarea deja face nazuri si nu vrea sa mi-o plateasca nici macar pe ultima.
Poate o sa mai fie una la sfarsit pt estimarea greutatii si a pozitiei copilului. In rest la controlul lunar, tensiune, greutate, fac pipi la borcan de fiecare data, ascultam inimioara, palpam burta, ultima data nu mi-a mai facut control pe masa, ma mai intreaba una alta, ii spun ce ma deranjeaza ...cam atat. O sa mai fie niste analize un pic mai incolo, cea pt diabetul gestational si streptococul B si ceva determinari pt RH antibodys.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
miereamara spune:
Andre_ea iti arde de glume sau tu vorbesti serios?![]()
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
asparagus spune:
buna burtici!
nici eu nu scriu prea des dar citesc mai multe ore pe zi, de preferinta la servici
ce s-a scris in forum.
De cate ori am scris, de multe ori nu mi s-a raspuns la mesaje direct, dar asta nu ma supara, avand in vedere ca suntem multe, si unele din noi scriu mai rar. Asa ca fetelor care se plangeau de neatentie, eu cand scriu mai mult o fac ca sa ma descarc, sau ca sa am senzatia ca raman in contact direct cu voi, caci informatiile care ma intereseaza oricum le extrag! 
Noi ne-am intors de vreo saptamana din concediu in Romania si Bulgaria. Din pacate in Bulgaria ne-am imbolnavit toti 4(noi doi si ai mei). A fost o toxiinfectie alimentara probabil, desi am fost foarte atenta ce am mancat. Cine stie ce a fost. Oricum am aterizat acolo la spital pe perfuzii, distractie! Vreo 10 zile am tras in total cu voma, diaree puternica, dureri de stomac, etc. Restul s-au tratat cu de toate, eu doar cu smecta, no-spa si ceaiuri..de aceea la mine a trecut cel mai greu...
In Bucuresti mi-am facut si o ecografie de control, ca ma speriasem rau de tot...bebe era voios,doctorita a zis ca totul e ok...
Ioana
17+
Poze samburica
RalucaAlexa spune:
Bee - ce sunt acelea "gumate"???
andre_ea - pai si cu anti-stressu' cum ramane??? :)
io stiu cine l-a schimbat pe numele lu' capitol!!! sic sic sic!!! :PP
vad ca toata lumea sarbatoreste!!! Pai inseamna ca se poate si fara bere!!! :)))
20+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
cristi_2003 spune:
asparagus - sorry pentru asa concediu.
ce rau e sa faci toxinfectie alimentara.
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Andre_ea iti arde de glume sau tu vorbesti serios? “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aydan |
Adica? Neuronu' meu gravid e in vacanta. Nu inteleg.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
asparagus spune:
cred ca si caldura m-a dat gata...in Bucuresti era ceva de groaza!
N-am fost niciodata mai fericita sa ajung acasa ca acuma...cred ca nu mai suport caldurile deloc...
Ecografie am martea viitoare de-abia si nu mai am rabdare!
Intrebarea mea este:
La 18 saptamani nu mi se vede burtica deloc si nici n-am observat nici o miscare...in fiecare seara sunt atenta dar n-am simtit nimic pana acum. Este normal sa fie asa? Incep sa-mi fac griji si pana marti mai e asa mult!
multi pupici la toate burticile din München!
Ioana
17+
Poze samburica