Mamici de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Maria si felicitari pt bb sanatos si sa dea Domnu sa nu ai nici o problema pana se intoarce dr. ta, si nici dupa.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Clau eu sunt bine, multam de intrebare. Tot 2 in 1 si mai am 3 zile :) Cred ca rezist. Sunt pe ultima suta de metri, cu finalizat cumparaturi, maruntisuri. Ma bucur ca esti si tu inca 2 in 1, ce e mai greu a trecut, acu bebelina e mare
Maria

Daca tot sunteti la capitolul fotoliu, eu va zic ca am poang acasa, e in living. Pt camera lu' bebe m-am gandit sa pun mobila achizitionata si apoi ma voi orienta daca mut poang-ul in camera sau voi achizitiona o canapelutza mica-mica, de 2 persoane... m-am gandit ca ar fi buna pentru intins noaptea, cand alaptez
Pe de alta parte, partea proasta ar fi ca daca vin ceva oaspeti in vizita, ma gandesc ca ar fi un fel de invitatie pt un stat prelungit in camera lu' bebe, ceea ce nu stiu daca e prea ok.
Am dat si eu o comanda la c h i c bebe cu cateva chestii, ieri am fost in Feeria si in fiecare magazin de bebei aveam aceeasi conversatie cu vanzatoarele:
Ea: Buna ziua! Hainute pt nou-nascut ziceti ca va intereseaza? Ce aveti, fetita sau baiat?
Eu: Nu conteaza, ca vreau orice altceva decat roz sau bleu!!
Ea: (fata prelunga, un fel de zambet pierdut pe podele) Oh, pai stiti... nu prea avem alte culori.. doar pt bebelusi mai mari!

Muuh poate imi spui si mie de unde achizitionezi produse bubchen, in vreo 3 farmacii n-am gasit de nici un fel si nici in alte magazine.

Later edit: Laureta, bine ai revenit, tinem pumnii sa fie totul mai linistit de acum inainte, ca bine va fi

Si multi pt toate fetele, scuzati daca omit pe careva, cred ca suntem toate intr-o stare foarte tampita.

_
Our future determines our past
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

CLAU ti-am vazut si eu acum pozele, cu tine le-am mai vazut, dar nu am vazut continuarea, adica hainutele, wwwoooowww dar ai luat ceva hainute, nu te-ai incurcat si eu care credeam ca eu am exagerat, dar oricum nu am ajuns pina la rochite de blugi, dar uite ca mi-ai dat o idee sa-l mai bag un pic pe tati la o partida de shoping, cred ca iar o sa ma "injure", dar asta e "PENTRU BEBE" ii zic asa si ii trece

33+ mami super fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Klemi de ce nu comanzi carucior si patut brevi de pe bimbomarket???sunt mult mult mai ieftine cu tot cu transport.Daca vrei detalii intreba-ma!

july pe 23 cumva nu a fost ziua ta de nastere?mi-am adus aminte aseara!eu asa am retinut.si sa inteleg ca peste 3 zile nasti???????oau.Deci daca a fost ziua ta dac nu ignora-ma!

Mi s-a intarit burta sub sani si o simt asa cum ma strange si bebe se impinge.....este contractie?si daca da de care e din aia BH ca nu ma doare doar am senzatia ca ma stange pielea????????

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 17 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Maria multi , felicitari pt bb.

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Jully ma bucur ca esti bine si ai terminat cu cumparaturile. Incearca sa te odihnesti un pic zilele urmatoare ca dupa nu o sa mai ai timp.
si tin pumnii sa fie o nastere usoara si fara probleme.

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

July 3 zile mai ai...nastere usoara mamico si bblina sanatoasa ce bine ca ai terminat cumparaturile si

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Klemi de ce nu comanzi carucior si patut brevi de pe bimbomarket???sunt mult mult mai ieftine cu tot cu transport.Daca vrei detalii intreba-ma!

july pe 23 cumva nu a fost ziua ta de nastere?mi-am adus aminte aseara!eu asa am retinut.si sa inteleg ca peste 3 zile nasti???????oau.Deci daca a fost ziua ta dac nu ignora-ma!

Mi s-a intarit burta sub sani si o simt asa cum ma strange si bebe se impinge.....este contractie?si daca da de care e din aia BH ca nu ma doare doar am senzatia ca ma stange pielea????????

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 17 ZILE

Musetta ba ai o memorie... pe 22 fu Saru'mana, sa cresteti si voi mari si cucuietzi :)
Si da, aia cred ca e contractie BH. Nu e tare burta in locul respectiv? La mine zici ca apesi pe un bumb de beton cand am una d-asta. Eu am sentimentul ca uterul se strange in jurul poponetului bebelinei, se face o galusca rotunda

_
Our future determines our past
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

CLAU ti-am vazut si eu acum pozele, cu tine le-am mai vazut, dar nu am vazut continuarea, adica hainutele, wwwoooowww dar ai luat ceva hainute, nu te-ai incurcat si eu care credeam ca eu am exagerat, dar oricum nu am ajuns pina la rochite de blugi, dar uite ca mi-ai dat o idee sa-l mai bag un pic pe tati la o partida de shoping, cred ca iar o sa ma "injure", dar asta e "PENTRU BEBE" ii zic asa si ii trece

Klemi , sa sti ca cele mai multe hainute le-a luat tati din State, asa ca nu e doar meritul meu , asa ca i-ati sotiorul si mai faceti o runda de shopping.

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Sa sti MUSETT ca am intrat si pe BIMBOMARKET si la fel si mie mi sau parut ieftine, dar sti cum e pina nu le vezi tu cu ochii tai cand le cumperi parca nu este acelasi lucru.....nu stiu zic si eu, tu ai comandat de acolo???

Mergi la inceput