Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(71)
Raspunsuri - Pagina 19
diamisha spune:
Andy08, analiza respectiva este una de microbiologie de determinare a anticorpilor din sange aparuti ca urmare a infectarii cu aceasta bacterie. Pe lista mea de analize, scria "Anticorpi Lysteria". Exact la fel ca la citomegalovirus - Anticorpi CMV.
La pranz, eu ies din banca si mananc la un restaurant din apropiere sau, daca nu am timp de pauza de o ora, comand si vine mancarea la birou.
futuremother, am si eu centura prenatala simpla, care m-ajuta, intr-adevar, sa-mi car mai usor burta...daca mi-aduc aminte bine, am cumparat-o odata cu patutul si caruciorul, de pe bimbomarket...dar mi s-a parut interesanta si asta pentru cezariana...Diana21, o sa mai verific cum si daca se livreaza la noi..daca nu, oricum pleaca al meu la Londra pe la jum lui oct si-i spun sa cumpere doua, daca vrei...si desigur, daca iti da voie dr. ta ![]()
bebecris, cum spunea si Mirtha, ai mare grija la deshidratare...Imodium nu este permis in sarcina? Stiu ca este f f eficient pt situatii de-astea, insa tb sa intrebi la farmacie daca ai voie.
Diana
28+
Sonia
elilov3 spune:
ziua buna fetele
iulia cospy si dandusa va doresc un sincer LA MULTI ANI!!!!
fericire, impliniri alaturi de bb si familie 

andy referitor la intrebarea ta eu stiu ca mi-a luat din sange pentru depistare..efectiv am mers la cabinet si am solicitat listeria...asa ii zice..stiu fetele acolo oricum
asi inca ceva noi nu am cumparat nimic, nimic..uff superstitii
bebecris vin si eu pe ultima suta de metrii orez, paine prajita...si macar un ceai de musetel tot spala stomacul, nu. iti doresc sanatate 
![]()
eu azi am avut o zi mai grea pe la scolica si dureri de burtica..deci ca o cumintica am stat la patut 
28+
Dimitrie
criss703 spune:
Legat de mancatul la servici eu mananc hrana rece deobicei adica : ceva salam (care stiu ca nu e indicat
) branza , rosii sau mustar ..mai rar pizza sau hamburgeri ori mancare chinezeasca ...toata comandata sau cumparata de la supermarket
.
De cand am ramas insarcinata mananc si dimineata acasa de obicei lapte sau iaurt, paine pajita cu unt cu miere si iar ceva salam uscat , daca am si ceva mancare gatita ok (de obicei nu am
), daca mananc dimineata atunci la amiaza nu mai mananc mult la servici.
Stiu ca ideal ar fi sa ies si eu la amiaza la restaurant pt. o supa/ciorba calda daaaar...nu e nici timp , nu sunt nici atatea "finante"

Criss
27+
http://community.webshots.com/user/criss703
criss703 spune:
Bebecris stiu ce rau e sa te simti asa , imi pare rau de tine , eu cand aveam asa ceva ma dregeam cu orez fiert , paine prajita , ceai de menta , carne de pui/vita fiarta si luam furazolidon (dar nu stiu daca in sarcina e indicat !!)
Insanatosire grabnica iti doresc 
Criss
27+
VonHelen spune:
mai bine smecta decat furazolidon...
Furazolidonul e in categoria de risc pentru sarcina A, dar totusi nu am auzit nici un medic sa-l recomande in sarcina..nu stiu de ce !?
27+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
carmendu spune:
DANDUSA SI IULIA - LA MULTI ANI, SANATATE MULTA VOUA SI BEBEILOR VOSTRI!
diamisha - am intrat pe linkul postat de tine. poate reusesc sa comand si sa vian in RO.
am citit ce s-a intamplat cu cei care au comandat de la redoute. de-asta mi-e teama. asta e motivul pentru care nu am comandat nimic de la bimbomarket. da' pana la urma o sa comandam tapet pentru camera lui bebe din ungaria!
mamaiseli - primit PM. saru'mana.
andy - si eu ma gandeam sa le propun fetelor sa faca poze si cu hainutele si cu alte achizitii pentru bebei si sa le posteze!
o sa fac si eu asta maine, ca am luat o gramada de hainute.
iar mai incolo, sa facem si fotografii la camerele bebeilor, cand or fi gata.![]()
mariana - bine ai revenit.
bebecris
- am vazut pozele de la nunta la care ai fost in we. Burtica mare!
27+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
babyzapi spune:
Hola gravidutzelor!
Ieri nu am mai scris nimic ca pana am terminat tot de citit se terminase programul de munca. I-am trimis azi pe mail sotzului poza cu bebitza de la eco, iar el in schimb mi-a scris o poezie lunga si frumoasa de dragoste. E clar ca a fost profund miscat...
Am crezut ca scap si eu de uniforma la munca fiindca nu mai incap in ea, dar m-au pus sa-mi iau un halat pe mine...viperele astea! sunt geloase ca arat eu prea bine si sunt prea sexoasa
glumesc si eu!
DANDUSA LA MULTI ANI FERICITI
si tot ce-ti doresti, inclusiv un bebelus sanatos, cuminte si papacios.
Criss ma bucur ca te-au lasat scurgerile.
Andy sper ca te simti mai bine, insanatosire grabnica.
Dea imi imaginez ce rupere o sa fie cand iti vine soatza acasa 3 zile. Vezi poate te impiedici si tu de data asta sa te prinda
. Eu abia astept sa vina al meu sa ne tavalim un pic...deja azi sunt 5 zile fara si se simte lipsa
. Sunt tare onorata de incuscrirea noastra, il dau linistita si fericita pe fi-miu la intalnire cu printesica ta. Si ma bucur ca ai vesti bune de la dr si bebelina ta e bine.

Bebecris sper sa ne vedem cand vii la eco! O sa vorbesc sa fiu in tura de dimineata. Sper sa-ti treaca repede problemuta cu stomacelul, vad ca sfaturi ai primit si din cele de care stiam eu.
Manumanu m-ai facut sa rad cu faza : odiseea de gravidutze speriate. Iti dai seama ce comedie ar fi! Felicitari pt vestile bune de la eco

Mav 2 kg bebitza? Wow! Ce mare e! Super! Si la mai mare pana la termen.
BraveGirl sper ca esti mai bine 
Mirtha pai sa stii ce de la concediu ni se trage de ne simtim asa bine si se resimte si asupra bebelusilor.
Monicus felicitari pt fetita jucausa si sanatoasa
. Mult succes si la dr.
Mamiseli multumesc pt PM
esti o dulcica.
Andreyutza scumpica mea bine ai revenit din concediu. Ma bucur ca te-ai simtit bine si ai venit cu forte proaspete
Acum astept si pozici.
Diana ia zi cand cand vii la clinica? ![]()
Ramo ma bucur sa aud ca esti mai bine. Foarte nasol cu asteptatul pe la doctori...nu suport...imi vine sa-i strang de gat.
Amalia felicitari pt eco
sa cresteti mari si frumoasi pana la termen! Ce bine e cand avem numai vesti bune de la dr.
Mariana bine ai revenit printre noi. Dr Muntean Andreea e o dr super ok, e de treaba, amabila, doar ca nu prea e cunoscuta ca ceilalti medici...nu inca.
Un pupic dulce pt toate gravidutzele.
Babyzapi
fericita 27+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
diamisha spune:
carmendu, eu zic sa ai mai multa incredere in bimbo decat in laredoute. Inteleg ca marea problema a francezilor este livrarea, pentru ca folosesc posta normala. De aceea, dureaza si cate o luna intreaga sa vina pachetul, asta daca nu ai ghinionul sa se rataceasca pe undeva. In schimb, italienii folosesc numai curier, care iti aduce pachetul la usa, in 5 zile lucratoare. In plus, poti verifica in fiecare zi prin email statusul pachetului tau si pe unde a ajuns.
Nu ma indoiesc de securitatea platilor pe site-ul la redoute, am vazut ca folosesc un sistem bun de securitate de plata on line, dar pierd la distributie. Trebuie verificat cu atentie ce scriu ei in clauzele contractuale in cazul in care nu se livreaza pachetul, in cat timp ramburseaza banii, daca exista o asigurare de transort sau nu, etc...
Tu decizi cum faci pana la urma, iar daca e mai usor sa cumperi din Ungaria, si mai bine. Un lucru e sigur, de oriunde ai lua, e mai ieftin ca in Romania...din pacate...
Diana
28+
Sonia
diamisha spune:
...si in ceva carmendu, stirea despre La Redoute este veche de 1 an!!!! Din 23 aug 2007, daca am retinut bine...am vazut ca, intre timp, o multime de fete comanda acolo, insa pachetele ajung (inca) la o luna de la comanda.
Diana
28+
Sonia
criss703 spune:
Fetelor pana acum m-am delectat cu privit burtici la Miss Odisea sarcinii (sau asa ceva) 
frumoase burtici , am vazut-o acolo si le Loren@ cu prima ei sarcina cred
arata f. bine , am mai vazut o Cherie dar nu a noastra , mai sunteti careva pe acolo??? sa stim sa va votam ...sau era un concurs mai vechi?? nu am citit pana la sfarsit .
Babyzapi ma bucur ca esti bine si bebeul tau la fel , tu nu sari cu pozica la concurs?? sa avem si noi reprezentanta ![]()
Criss
27+