Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

BEBECRISasa am patit si eu....eram la mare...nu mancasem crenwusti......abia dupa noaptea agitata am bagat cativa......m-am tratat de la 3 noaptea la 8 dim cu no-spa, scobutil si ceai de menta.....timp in care ma tineam cu drag si spor sa nu adorm pe ....si in "pauze" stateam cu o mana in sold langa pat sa vad daca nu cumva barbati-miu catadicseste sa miste un fir din geana.....surpriza...nu...n-a schitat nimik...mi-am revenit pana a doua zi....cand am bagat ca sparta papa bun si praji....si am fost ok.....so.....

DANDUSA LA MULTI ANI!!!!!!

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 28+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

cred ca ma apuca din nou bolboroseala...ma enerveaza...nu am vrut sa-l \-l trezesc pt ca nu ma putea ajuta cu nimic...se ducea chiaun la servici...el la 5.30 e in pic...
ma trec transpiratiile...
e cam aiurea si cu ceaiul de menta...ala e bun...

28+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Ia Frantz scobutil si no-spa.....ca o sa faci rosu......si-ti trece garantat....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 28+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris, baga paine prajita cu muuuulte masline.

Ramo 24+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

am mai luat un plic de smecta si acum o sa iau un no spa...ma duc sa-,mi fac niste piept de pui fiert cu paine prajita....deja nu mai pot sa stau pe scaun. vai de mine!!!!!

28+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

bebecris, eu cand am probleme cu stomacul inghit o lingurita de orez crud si intotdeauna a functionat. Cred ca e cel mai bun, eficient si natural remediu (cel putin in cazul meu si al sotului).

merita sa incerci

futuremother, tu ce model de centura ti-ai luat? ca am vazut ca sunt mai multe.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

29 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

malinas, modelul e GERDA, mie mi s- a parut destul ... cred ca sunt faine si cele peste burta, zice ca atenueaza contractiile false, dar eu pe caldurile astea m- as topi ...

27+ si mamica
AMR 12 sapt si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diana am incercat sa trimit PM dar se pare ca nu functioneaza. Daca iti este mare camasa de noapte nr.38 si este pe bleu , ti-o cumpar eu.
Eu am comandat un nr. si mai mare , nr. 48-50 si este clar ca va fi gigantesca.
Imi poti trimite mail sa discutam detaliile sau PM cind se repara.
Merg la culcare acum ca sunt frinta de pe naveta plus o noapte de nesomn - imi canta lautarii prin cartier de vreo 2-3 nopti dar azi noapte au facut-o lata.

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat:
DIANA, draga mea, tu cat ai asteptat comanda de la La Redoute? Eu am un pachet trimis de ei cica pe 31 iulie si inca n-a ajuns ... Ca as fi vrut si eu sa comand la ei hainutze, dar daca dureaza atat... raman bebeii mei in funduletzul gol

Manumanu, eu facusem comanda asta pe 27 iulie, deci a venit fix dupa o luna! Depinde de cat de multe comenzi au, am inteles ca acum, cu atatea reduceri, au fost foarte solicitati si de aici intarzierile. Oricum, cred ca o luna e maxim cat poate dura. Data trecuta mi-a venit comanda dupa 18 zile. Eu zic ca ai timp, daca faci comanda acum, o sa ajunga la timp. Hainutele de bebei sunt super, super, adica materialele sunt de cea mai buna calitate, si finisarile la fel. Nu mai zic de modele, sunt atat de dulci de-ti vine sa le mananci. Eu o sa mai fa co comanda, vreau caruselul acela misto, cu luminite, si am mai vazut niste compleuri de iarna, de iesit afara, la un pret foarte bun!
Astea sunt http://www.laredoute.fr/vente-combi-pilote-bebe-fille-et-garcon-en-fausse-fourrure-cocoon.aspx?productid=324141454&documentid=201208&categoryid=45538941

La noi am vazut la Mothercare cu 2 milioane, iar la Miniblu, la fel, peste 2 mil. Deci diferenta e destul de mare, zic eu!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 28+

Asa creste bebe

Mirtha 31+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Anes, Diana, Diamisha, Vrabiuta si celelalte fete care mi-ati raspuns legat de listerie (am senzatia ca am uitat pe cineva): Multumesc mult. Puteti sa-mi spuneti ce fel de analiza de sange se face pt. depistarea listeriei? Cum se numeste? Ca am fost azi la laborator cu proba de scaun si mi-au zis ca ei fac o analiza normala si daca iese ceva suspect, incearca sa identifice ce fel de bacterie e. Dar ca nu au o analiza speciala de sange pt. asta. Si vreau sa ma duc din nou la dr. sa-i cer sa ma trimita la un spital mare (ma gandesc ca aia au analize din astea), dar as vrea sa stiu cum se cheama analiza (e ceva care include si verif. nr. de leucocite?)

IuliaCospy: La multi ani!

Mariana: Bine ai revenit.

Bebecris: Uf, ce nasol! Ai facut si febra?

Diana: Ai grija ce mananci la mare!

Mai fetelor, voi cum va descurcati cu pranzul la lucru? Va aduceti pachet de acasa? Incalziti mancarea la microunde? Mancati la cantina?

Andy 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

futuremother, multumesc de informatii.

Andy08, pachetul meu de pranz contine de obicei fructe, iaurt si fulgi de porumb. Si pe astea le mananc in timp ce lucrez, rar se intampla sa ma ridic din fata calculatorului pt a lua pauza de masa.

Din cand in cand ies si mananc cate o ciorba si ocazional imi pregatesc de acasa un sandwich (oua fierte, ardei gras, branza). Nu plec insa niciodata de acasa fara sa mananc bine, iar seara mananc de obicei salata, supa, lapte si o data pe saptamana (cel putin) peste. Nu m-am omorat niciodata cu mancatul, iar acum fac oarecum eforturi ca sa ii asigur lu' bebe tot ce are nevoie ca sa se dezvolte sanatos. Partea buna este ca toate analizele mi-au iesit bine.

Fiind insarcinata, pot sa zic ca am mancat un pic mai mult decat in mod normal, dar am mancat fix cat am simtit si am avut nevoie. Prin urmare pana acum am luat aproape 5 kg, dar banuiesc ca de acum inainte o sa adun mai multe.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

29 s

Mergi la inceput