Unde se pot pune poze ce nu pot fi copiate?
Raspunsuri
rhoneea spune:
Orice site de upload-are a pozelor personale are si optiunea private albums.Pozele lep oate vedea doar cine doresti.Albumul nu va fi vizionat e catre oricine atunci cand este private.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rhoneea Orice site de upload-are a pozelor personale are si optiunea private albums.Pozele lep oate vedea doar cine doresti.Albumul nu va fi vizionat e catre oricine atunci cand este private. |
Da, stiu, asa am album pe photobucket. Doream sa stiu daca exista vreun site unde poate intra oricine fara sa ceara permisune dar nu pot fi salvate pozele.
Multumesc!
Monica si bebe
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
Ayla21 spune:
Rhoneea, mi-ai dat deja o idee. Uite de ex slide-ul tau in onetruemedia nu are pozele vizibile, si in format clip nu pot fi salvate. De ex eu aveam slide in rockyou si acolo se vedeau pozele separat si daca dadeai click pe cate una se deschide seaparat si putea fi copiata (save as).
Monica si bebe
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
marius spune:
Poti sa faci conversia fisierelor din format gif, jpg ...in format flash si devine mult mai dificila salvarea(copierea)lor.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Rhoneea, mi-ai dat deja o idee. Uite de ex slide-ul tau in onetruemedia nu are pozele vizibile, si in format clip nu pot fi salvate. De ex eu aveam slide in rockyou si acolo se vedeau pozele separat si daca dadeai click pe cate una se deschide seaparat si putea fi copiata (save as). Monica si bebe "Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..." |
Opteaza ptr onetruemedia sau cum spune Marius.Sarcina usoara in continuare
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
silvana_salajan spune:
Orice imagine de pe ecran poate fi copiata. Apesi print screen si apoi in paint faci salvarea. Deci... Eu cred ca nu exista un astfel de site unde sa poata intra cine vrea si sa nu iti poata copia pozele... Doar cele unde salvezi cu optiunea private, insa atunci nu le vede oricine...