Gravidute & Mamici de IASI (61)
Raspunsuri - Pagina 3
kriss79 spune:
neata
Irina, multumim de cafeluta.
La Mai Multe Lunite VlaD DOminic!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Pai daca-i rostu` de cadou...NEAPARAT tre s ane intalnim cat de curand...ce nu are Robert rabdare...sa ma vezi pe mine in situatii din astea ![]() |
Ti-am zis ca e mic...sa nu fii dezamagita...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
Dom`le in ziua de azi zau ca gestu conteaza...asa, cu simbolicu`!
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
mariussimiuc spune:
Da,da...la o cafeluta si la un schimb de informatii. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
danyelle005 spune:
Ziua buna la toata lumea.
Daca e rost de cafea si...de un schimb de informatii intru si eu in joc.![]()
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
A fost cineva in zona Maramuresului? Imi puteti recomanda o pensiune draguta prin zona asta?
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mariussimiuc spune:
Daniela,revin cu informatii. ![]()
ghinetz spune:
Saluty!
Intr-o scurta vizita acasa. Spal, calc si maine o sterg din nou, de data asta la Radauti, taiem motul. A! Si culeg retete pentru meniul de sambata. Vreau ceva aperitive interesante, apoi o sa mai avem gratare diverse si tort. Pana la urma ma bag doar la un diplomat, ca mi-e ca de emotii ca am soacra in coasta n-o sa-mi iasa ceva mai complicat.
Ce mai faceti voi?
Am reusit sa citesc asa, putin, din urma.
Nonna, cum te mai simti. Of! Oare prin asta va trebui sa trec si eu? (inca nu sunt pregatita sa il intarc).
Michelle, super dansatorul! Chiar am remarcat ca dansa pe ritm, pe bune. Dragul de el. Abia astept sa ne revedem prin Copou.
Diana, ce mai fac zgatiile? Tu? Nu ne-am mai vazut de mult.
Simo, am citit ca nici tu nu il intarci acum pe Matei. Mai asteptam, nu? Macar la facultate sa ajunga.
Miha,
inca o data pentru reteta. Ce bunatati ai mai facut? Copiii ce mai fac? Victor e tuns chel - cu un mot in varful capului, pe care il taiem sambata - si imi pare ca seamana asa bine cu Amira!
Gabi, v-ati intors de la mare? Cum a fost?
Kriss, concediu odihnitor. Unde mergeti? (scuze, poate ai zis si nu am vazut)
Alina, cum e la casa noua? Pe unde va mai plimbati, ca voi sunteti mai umblareti?
Gata, ma striga. Va pup pe toate. Astept intalneala de toamna.
A! Sa nu uit: cateva poze de la bulgari. Nu am prea intrat in mare, de frica sa nu inund Bulgaria, dar m-am balacit si eu si copiii in piscina. Lui Victor ii era frica de valuri, de zgmotul pe care il faceau. Cand ne apropiam de apa tremura. Asa ca s-a balacit fie in piscina pentru copii, fie - cand mergeam la mare - in piscinuta lui si se juca muuuult in nisip. A mancat f bine, i-am dat ciorbica de la restaurant, iaurt, branza, legume (erau facute natur, marea majoritate, ca e o statiune plina de copii). Stefan, in schimb, mi-a cam facut greva foamei. La pranz manca invariabil pizza si cartofi prajiti. Nici nu voia sa auda de altceva. Si a fost si cam mofturos, cam obraznicut. Of! Nu mai trece mini adolescenta asta.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
GHINETZ, in bulgaria, elenite.voi unde ati mers in bulg?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)