Gravidute & Mamici de IASI (61)
Raspunsuri - Pagina 21
iulia-stefy spune:
Salutare!
Dau o
pentru cine doreste.
Sebi, la multi ani!
Sa fii sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor. Andreea, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos.
Miha, multumesc pentru raspuns. Si eu tot la praf m-am gandit, ca o dau cu unguent si numai bine se aseaza. Mama, dar ce zambete ne arunca Amira din poze....E asa fericita...si dulce...
Michelle, multumim.
Emma, eu stiu ca mi-ar fi fost tare greu daca as fi fost singura la parinti. Dar nu stiu daca voi fi in stare sa iau taurul de coarne pentru bb2, ca sotul nu vrea sa auda. Sunt asa dragalasi cand se joaca impreuna ....
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Emma,tu de fapt vrei o incurajare sau o descurajare? ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
mai mai ce m-ai citit....hihihi!
emma
aeperju spune:
| citat din mesajul lui amironeanu Emma, ce sa spun?! Eu recomand ori un ajutor sau cel mare sa mearga la gradinita cand apare cel mic. Uite la noi a trecut un an si nu a fost chiar atit de greu pe cat m-am asteptat. Adevarul este ca si Matei este un copil tare linistit si cuminte si Stefi este destul de intelegatoare. Este greu in sensul ca 2 ani cel putin e ca si cum ti-ai pune viata pe stand-by, doar casa si copii si daca esti genul care se duce la servici cu placere este un pic mai greu (sau care ii place sa iasa, sa aiba viata sociala, sa citeasca o carte, sa se uite la un film). Asa ca este greu, dar este frumos, mai ales cand ii vezi cum interactioneaza. Pupici, Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)Poze mai vechi si mai noi |
ajutorul este exclus ...ca nu este...serviciu...nu ma duc de placere ca eu sunt mai lenesa asa...asa ca si asta pica, daca este frumos si sunt copiii cumintei ma descurc nu?
emma
aeperju spune:
| citat din mesajul lui gabiarama Emma , dar cu 3 copii nu vrei sa stii cum e ? Miha , iedul cu 3 copci e cel mai "curajos" dintre toti ,adica Mihnea . GABI ,de 3 ori mama |
aoleu trei? nuuuuuuu! ori ai avut mmmuuuulllltttt curaj ori ai ajutoare... care e? nu, tre sa-mi fac curaj sa mai facu unul, dar atat!
emma
aeperju spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Andreea felicitari! Pe David gospodar nu l-am fotografiat ca nu mai am cu ce! S-a stricat aparatul! Emma eu sunt de parere ca e frumos sa ai macar doi copii! Cu cat mai repede, cu atat mai bine! Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007Concediu la mare 2008 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
imi place de tine! scurt si la obiect!
emma
aeperju spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Salutare! Dau o pentru cine doreste. Sebi, la multi ani! Sa fii sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor. Andreea, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos.Miha, multumesc pentru raspuns. Si eu tot la praf m-am gandit, ca o dau cu unguent si numai bine se aseaza. Mama, dar ce zambete ne arunca Amira din poze....E asa fericita...si dulce... Michelle, multumim. Emma, eu stiu ca mi-ar fi fost tare greu daca as fi fost singura la parinti. Dar nu stiu daca voi fi in stare sa iau taurul de coarne pentru bb2, ca sotul nu vrea sa auda. Sunt asa dragalasi cand se joaca impreuna .... vacanta la mare poze din iunie Poze din Copou Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
ah, eu am convins sotul ramane sa ma conving pe mine ca sunt in stare sa trec iar prin emotiile alea cumplite, greturi, varsaturi, arsuri apoi nasterea (v-am zis ca eu am simtit taietura si a fost cumplit si am jurat ca nu mai trec prin asa ceva) si apoi inceputul alaptat des bbbrrrrrr......greu tare. apoi se mai linistesc treburile daca e sanatos si bine dar astea de la inceput....nasoale rau, ca doar noi doi am crescut singurei copilasul, nu ne-a invatat nimeni nimic, ne-am dat noi cu capul de toate greutatile si am razbit. asa ca....ce ziceti? am puterea sa mai trec printr-o sarcina?bbbrrrrrrr, numia cand ma gandesc ma ia cu naspa.
emma
aeperju spune:
Ups, scuze! cred ca v-am innebunit de cap, sorry! dar m-am descarcat si eu
.
Pupici!
emma
mariussimiuc spune:
Poftiti la capitol nou,poate cu mai mult chef de vorba. ![]()
Am facut noul capitol de pe contul meu,pentru ca nu mai stiu parola de la "mamici" 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

de
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
DAVID 27.06.2007