Gravidute & Mamici de IASI (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce liniste pe aici...

Ia uitati o sedinta foto razacioasa,poate va mai inveseliti.

Sau poate o prajitura?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Lacramioara,nu stiu ce sa-ti zic de ulcior. Stiu ca faceam frecvent cand eram copil si mama ma trata cu diverse leacuri. Dar nu mai tin minte daca ma tinea si inchisa in casa.
Cred ca ar fi bine de evitat sa iesiti pe vant,pentru a feri ochisorul bolnavior de praf.Alt impediment nu vad.Sanatate multa!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

cu intarizere La multi ani! celor ce poarta numele Sf. Ioachim si Ana

Andreea: bafta la noul servici.
La multi anisori! sanatosi pt. micutul sarbatorit

noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Nu pot sa dorm....ma incearca toate emotiile posibile....imi vine sa cand privesc in urma.A fost un an greu....atat pentru Sebastian, cat si pentru noi. Dar sunt fericita ca am mai urcat o scara, suntem sanatosi si mergem inainte!!

Si daca tot e lui S. va invit la o , un ceai....

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

auziti, ia bagati aici la fata o incurajare ceva ca am o multime de ganduri: nu-i asa ca e cumplit de greu cu doi copii?

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

SEBI! SA FII SANATOS SI SA CRESTI MARE!
Andreea - felicitari pentru job!

La multi ani! tuturor celor care si-au serbat ziua numelui

Multumim de urari

Emma - nu stiu sa te incurajez si eu mai vreau unul , dar numai eu

Miha super pozele cu zambareatza! Sunt de acord cu intalnirea

Lacramioara - sunt pe aici Multa sanatate lui Stefy!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Helau!

Andreea,multumesc de cafea.Sa-ti traiasca baiatul,LA MULTI ANI sa fie sanatos si tot ce-i mai bun. Da' un rachiu nu dai?

Emma,tu de fapt vrei o incurajare sau o descurajare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

SEBASTIAN Sa cresti mare si sanatos, sa ai o viata frumoasa!
Andreea felicitari pentru job!

Emma, ce sa spun?! Eu recomand ori un ajutor sau cel mare sa mearga la gradinita cand apare cel mic. Uite la noi a trecut un an si nu a fost chiar atit de greu pe cat m-am asteptat. Adevarul este ca si Matei este un copil tare linistit si cuminte si Stefi este destul de intelegatoare. Este greu in sensul ca 2 ani cel putin e ca si cum ti-ai pune viata pe stand-by, doar casa si copii si daca esti genul care se duce la servici cu placere este un pic mai greu (sau care ii place sa iasa, sa aiba viata sociala, sa citeasca o carte, sa se uite la un film). Asa ca este greu, dar este frumos, mai ales cand ii vezi cum interactioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mexxa , la multi ani lui Sebi ! pentru micutul luptator .

Emma , dar cu 3 copii nu vrei sa stii cum e ? Noi,mamele cu doi sau mai multi copilasi, iti putem spune si partile frumoase dar si cele mai grele ,dar pina la urma tot voi decideti daca sunteti sau nu pregatiti pentru alt membru in familia voastra .

Miha , iedul cu 3 copci e cel mai "curajos" dintre toti ,adica Mihnea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Andreea felicitari! Pe David gospodar nu l-am fotografiat ca nu mai am cu ce! S-a stricat aparatul!
Emma eu sunt de parere ca e frumos sa ai macar doi copii! Cu cat mai repede, cu atat mai bine!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput