Gravidute & Mamici de IASI (61)
Raspunsuri - Pagina 17
mexxa spune:
Buna dimineata...
Miha scuze
uitasem sa precizez si cat de dulce este copilul tau.Ma luasem cu minunatu...cat a crescut etc.....
O
...nimeni...nimeni.....toata lumea 

M a duc sa ma mai plimb pe forum![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
iepurila spune:
salutare mamici si gravidute.
Ma ajutati si pe mine va rog pe PM cu ceva informatii despre nasterea la Cuza Voda cu cezariana (eventual detalii cu Dr Mihaila)?
Costuri, tipsuri, bebe sta cu mama, de cand, trebuie hainute, sau mai bine zis ce sa am musai in bagaj......
pup
Eu, iepurica
33+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
aeperju spune:
fetelor am si eu o intrebare: daca vrei sa faci bb in continuarea primului adica sa itnri cumv ain prenatal cand se termina cei doi ani ai primului mai primesti banii de la stat sau tre sa lucrezi inainte o perioada si apoi sa ramai insarcinata? sper ca ati inteles ce am vrut sa intreb. Multam!
emma
mariussimiuc spune:
Helau! 
Andreea,multumesc,esti draguta!
Nu trebuie sa te scuzi,eu oricum stiu cat e de dulce. ![]()
Ai reusit cu interviul?Te-ai angajat?
Emma,cei 2 ani de CIC se considera stagiu de cotizare,deci poti intra din unul in altul. ![]()
Iepurica,despre dr Mihaila iti pot da relatii Cristina si Ella,dar dupa ce se intorc din concediu.
Pentru bagajul pentru spital ai pe prima pagina o lista,care sigur te va ajuta. ![]()
Ce liniste pe aici...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Buna noaptea!
Am venit de la ai mei! Am fost la bunici unde David si-a aratat talentul de gospodar, dand cu pensonul pe perete, in timp ce noi vopseam geamuri. Nu spun ca a intrat de vreo 2 ori in galeata cu apa!
Azi am iesit la un gratar! Bebe e mofturici, cred ca un nou dinte se anunta! Nu a papat mai deloc!
Miha multumesc!
Emma am o prietena care a ramas insarcinata cu al 2a bebe, cand primul avea 1 an si o luna. Dupa ce a terminat primul postnatal, a intrat in al doilea pentru bebe cel mic! Deci, se poate!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mexxa spune:
Buna dimineata...
este gata.
LA MULTI ANI de Sf. Maria pentru sarbatoritii de astazi.
Miha azi sau maine primesc raspunsul...uhh abia astept....macar sa stiu una si buna.![]()
Alynta ce dulce trebuie sa fi fost David cu pensonul la vopsit...nu i-ai pozat talentul gospodar?![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
gabiarama spune:
Buna dimineata .
Aeperju , poti intra dintr-un CIC in altul fara intrerupere .Eu am nascut copiii la o diferenta de circa 1 an si 8 luni si prin urmare am intrat si din CIC 2 in CIC 3 ![]()
Noi am avut ieri parte si de prima lovitura zdravana a unui copil ,ce s-a lasat chiar cu o vizita la spital si 2 copci in barbie 
O saptamina placuta tuturor si spor la pregatirile pt gradinita ![]()
aeperju spune:
azi sunt sabatorita nu fac nika! ba da o sa ies cu baiatul la plimbarica
. Pupici!
emma
tuscut spune:
LA MULTI ANI! si din partea noastra sarbatoritilor de astazi.
Andreea, multumim de cafea 
Cu intarziere,
Daniela! Si tot cu intarziere, concediu placut Kriss!
Si noi ne vom sarbatori astazi in cerc restrans, asa ca mai pe seara vin cu praji...iar daca nu reusesc sa pun poze, sa stiti ca am si pentru voi cate o feliuta ![]()
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007