Gravidute & Mamici de IASI (61)
Raspunsuri - Pagina 16
mariussimiuc spune:
Cateva poze de la o intalnire bebeluseasca...![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
gabiarama spune:
Buna seara ,gravidute(chiar , mai sunt
in grupul nostru ?) si mamici de Iasi ![]()
Acum am vazut ceva modificari la pagina de editat mesaje .Ups , se pare ca nu am mai dat demult pe aici .Dar am si scuze :am fost la mare vreo 10 zile ,dupa care ba o petrecere,ba o curatenie,ba un bulion ( acum e pe aragaz ,de aia nu dorm la ora asta )
Ce inseamna "salveaza ca draft" ? ![]()
mexxa spune:
Buna dimineata.
Miha super pozele...sa nu imi vina sa cred ce mare mi-a crescut finuta
Diseara mergem neaparat la ei
Cristina multumim pentru urari...concediu placut si tie
danyelle005 distractie placuta la munte.![]()
Ma duc sa pun de o cafea....poate mai apare careva prin zona![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
. Si va doresc week-end placut.
LA MULTI DANIELA!!!
, cu intarziere si scuze. Drum bun si distractie placuta.
Cristina, drum bun si concediu placut.
Miha, da-mi si mie reteta de la ciocolata, ca arata super si mi-ai facut pofta. Si chiar vreau sa fac ceva dulce, ca aseara m-a lasat Stefy sa dorm. Ceva mai mult decat de obicei.
Byu ma bucur pentru voi! Sa o stapaniti sanatosi!
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Miha, da-mi si mie reteta de la ciocolata, ca arata super si mi-ai facut pofta. Si chiar vreau sa fac ceva dulce, ca aseara m-a lasat Stefy sa dorm. Ceva mai mult decat de obicei. |
Gasesti aici reteta de ciocolata si...multe altele.
Andreea nu-i asa ca is adorabile?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui gabiarama Ce inseamna "salveaza ca draft" ? |
Probabil ca poti face o ciorna si o termini de scris si trimis dupa ce termini cu bulionul.
Eu am pus un semn de carte la un subiect,dar cine stie pe unde e?
L-am gasit mai repede chiar si fara semn de carte. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Miha, multumesc pentru raspuns. 
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
gabiarama spune:
Eu imi fac planuri pentru petrecerea de 3 ani a iedului mijlociu .Cred ca o sa ma rezum doar la aperitiv si gratar (pt parinti
) si un program mai antrenant pt copii .Aveti idee unde as putea gasi un animator de petrecere pt copii , un clovn si la ce preturi se ridica un asemenea serviciu.Eventual pe cineva care se pricepe la face painting , la minuit baloane (sa faca tot felul de figurine ,flori ,sabii etc.) ?
Simo78 spune:
| citat din mesajul lui gabiarama Ce inseamna "salveaza ca draft" ? GABI ,de 3 ori mama |
se pare ca din limba romana a dispraut cuvantul ciorna

Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
mariussimiuc spune:
Mey...una e cand spui ciorna si alta cand spui draft.Este?
E mai "cul"
...