Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 19
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_filipas Cristina mersi mult! ![]() Dia mami de Miruna 15.07.2008poze poze burtika |
cu placere...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
mcoca spune:
Ileana, da se gaseste greu un job intr-o multinationala la Lyon. Eu oricum doream sa ma intorc la lucru in ianuarie, dar acum m-a luat asa pe nepregatite toata faza ... Sper sa reusim sa luam hotararea cea mai buna.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
AnnaBaby spune:
Fetele, am mai pus niste poze cu Ioana pe picasa.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Tecky spune:
Am luat o pauza de la facut curatenie si calcat.
Mada super interesant articolul!
Sun ce bine ca Thea doarme acolo unde o pui.
Anka LA MULTI ANI pt Eliza,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Dana fetita mea horcaie numai cand bea lapte si dr mi-a zis ca nu inghite laptele cum trebuie si o haraie pe gat,ca atunci cand se face gargara cu un lichid.
Ma intorc la treburi,va pup.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
dma2007 spune:
LA MULTI ANI ELIZA!
ma inscriu si eu in clubul BB care dorm, a mea doarme si mananca
are vreo 2 ore pe zi cand nu doarme si eu atunci zici ca sunt nebuna...nu stiu ce sa fac, stau si ma uit la ea

eu o tin la noi in pat numai cand sta treaza, in rest doarme numai in patut
M.A.
de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
SunSmile spune:
Ankule la multi ani Elizei! Sa fie sanatoasa si la fel de inteleapta si inteligenta! E TOTALA!
Vic e o decizie grea. Daca vrei s-o accepti ma gandeam ca poate iti cumperi acum o pompita si incerci un soi de "program" de biberon cu Maya, ca sa vezi cum/daca tolereaza. Insa pe partea emotionala, doar tu poti sa iei decizia cea mai buna pt voi! Eu tin pumnii!
Vio nastere usoara si bebelina sanatoasa tun!
Onutzule baga plimbari si "sport" cu sotzu:) Tu esti cea mai "fotomodela" graviduta in opinia mea, zau. Asa subtirica si frumusica si plina de energie! Bravo!
Ramona eu as spune sa nu iei gynipralul. Stiu ca dupa 37 de sapt e indicat sa nu se mai ia tratament de sustinere. Dar e decizia ta, tu stii cum inclina balanta! Bebe sanatos sa ai!
Anna ce dulcica e Ioana! Foarte tare imi place de ea!
Misha esti harnicuta? Tu cand mai pui poze cu Ralucuta?
Cris stiu ca ai altele pe cap dar e asa greu in Bucuresti cu botezurile si nuntile. Macar asa ca idee sa te interesezi, zic eu.
Madutz fain articolul si util. Sper sa nu aiba nimeni nevoie de el dar e bine sa fie acolo. Spor la pregatiri!
Fii-mea a mancat 210 ml !!!
Acu' doarme iar, evident! Cu stomacelul asa ghiftuit, cred si eu...
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Kimmy spune:
Am pus si eu doua poze.
Fetelor mi-e putin frica.V-am povestit de semnul de pe caputul lui Timea...nu cred ca e hemangiom...adica oare e?Ca e iesit deja in relief,si a crescut si s-a intensificat si roseata 
In legatura cu scoica nu stie nimeni daca pot deja sa scot partea ce tine caputul fix?
Kimmy mami de Timea Cristina
pica1 spune:
Ramontzca eu am fost suscceptibila de nastere prematura din saptamina 32 cind mi s-a spus ca am colul scurtat si bb este foarte jos. Mi s-a dat tratament cu gynipral si no-spa si repaus total la pat. Apoi in saptamina 38 mi s-a indus nasterea, dar doar cu un sfer de nu mai stiu ce pastila. Dupa ce am luat pastila aceea au durat in jur de 10 ore de contractii fara durere, care mai mult le vedeam pe hartia de la aparatul care le monitoriza decit le simteam. Dupa aceste 10 ore a mai durat inca in jur de 2 ore si am nascut fara a avea dureri. In concluzie din punctul meu de vedere, pot sa iti spun ca un tratament cu gynipral nu duce neaparat laun travaliu indelungat si dureros. Eu te sfatuiesc sa mai tii bb-ul ca e mai bine pentru el, sa urmezi tratamentul si sa stai in pat la orizontala.
SEBASTIAN zis BEBI (31.07.08)