Mamici ce asteapta al doilea copil (15)
Raspunsuri - Pagina 8
Amalia spune:
Ana ce ai facut cu dopul ala de lapte? A mers faza cu acul?
sa treaca!
Sanziana ce putin mai ai! Ce repede trece vremea!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
31+
Luca Gabriel
OanaRusu spune:
Multumesc Iulia, Rromanitza 
Ana, super poza cu fratiorii - eu inca n-am curaj sa le fac poza la puii mei singuri si asa aproape pt ca Paul e tare imprevizibil - acuma o pupa, si in sec urmatoare o pocneste pe Ana sa vada cum plange
.... dragoste cu nabadai.....![]()
Sa stii ca si eu am avut un punct asa galben si ma cam dispera dar s-a spart singur in guritza Anei - era asa cum descrii si tu, sper ca ai rezolvat cu bine ![]()
Cand vad cum se apropie termenele nu pot sa cred ca deja atatea fete au nascut si am ratat momentul sa le felicit "la cald" ...
Claudia, Ada, Crengu, nu-mi amintesc dc am spus-o sau doar am gandit-o, sa va traiasca puiutzii - in suflet am avut marjorete pt fiecare, pt ca am urmarit mereu sa vad ce mai faceti 

Dar mai crestem mai marisori si sper sa ne "vedem" mai des - sa vedem mai ales cu cresc pruncutzii care ne-au adus in aceeasi
gashca ![]()
Multi pupici la toata trupa
burtici, mamici si copilashi 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
Mai am scapat de bulina cu smantana
Am inrosit un ac in foc, am intepat-o dupa care am luat o seringa, am pus seringa cu varful pe bulina si am tras de vreo 2-3 ori din ea pana a iesit dopul afara! Sa degajat si sanul si nu ma mai doare.
O sa ziceti ca-s tzacanita...dar vreau sa va intreb, folositi deodorante sub brat? Sa va povestesc pe scurt ce am patit eu azi...
Pana acum nu am folosit nici un deodorant pentru ca imi era frica sa nu curga pe san sa ajunga la sfarc si eu sa uit sa ma spal...de fiecare data spal sanii dupa ce il alaptez pe Matei, ii pun curati in sutien pt ca este foarte fomist si mie mila de el sa-l pun sa astepte pana ma spal inainte...in fine,. asa fac eu. Azi i-am dat sa pape pe la 3 si am facut un dus dupa toata treaba...si deodorantul imi facea cu ochiul din dulap, aveam de mers si prin oras ceva mai mult...si transpir tare mult de cand alaptez. In fine, pun deodorant, ma imbrac si mergem in oras.Nu stam foarte mult, iar pe la 6 cand la apucat foamea pe Matei fug si spal repede sanul si incerc sa-i dau sa pape....mai fetelor a urlat ca din gura de sarpe!Urla cu sanul in gurita!Dastea nu mi-a mai facut...eram disperata ca plangea si suspina si scoate el asa niste sunete necajite de iti vine sa-l mananci! Cu greu l-am linistit...cam dupa o jumatate de ora a inceput sa manance.
In fine...trece, iesim un pic prin curte, seara la ora 9 dupa baita il pun din nou la san....din nou aceleasi urlete!Nu stiu...nici nu apucam sa-i dau sanul ca el si urla... Atunci imi aduc aminte de deodorant! Ma duc ma mai spal o data si sub brat ma intorc, pun din nou bebele...urla din nou... il ia tati si il linisteste io stau traznita si ma uit la tavan ... dupa care imi vine ideea sa-mi dau jos tricoul de pe mine si sa-mi iau bluza de la pijama...si ce credeti fetelor??? Cum l-am luat in brate si si-a varat nasul in pijamaua mea transpirata cum a incetat brusc din plans si mi-a cautat sanul... sa varat cu nasul in subsuoara mea si a papat linistit!!! Eu il alaptez stand intinsa pe pat si el lipit langa mine.Nu mi-a venit sa cred!!
Sunt convinsa ca era derutat ca nu-si gasea mirosul!! De lapte, de transpiratie...de ce o fi ...dar nu era ceva in regula cu bluza si pielea mea! Ptiuuuu sa inteleg ca nu mai pup deodorant pana il intarc?
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
ana_a spune:
Oana, Paul este mai micut, cred si eu ca iti este frica...Stefan acum ma tot intreaba daca e greu Matei ca ar vrea sa-l tina si el in brate, si i l-am pus pe brate un pic...mi-a zis ca este greu si ca nu-l poate tine ![]()
Interesant ca Stefan niciodata nu a incercat sa-l loveasca pe Matei insa l-am surpins de 2 ori ca ia smuls suzeta din gurita si si-a pus-o la el in gura
si de vreo cateva ori la necajit cu o lanterna, ii baga lumina in ochi ![]()
Fetelor va rog sa imi scuzati eventualele greseli...am observat ca inversez litere si mananc litere, din cauza ca ma grabesc tare la scris si nu ma mai uit la tastaura ... si nu intodeauna am timp sa mai dau si pe "vizualizare"
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
rromanitza spune:
Neata!!!!
A mai inceput o luna...Si ma gandeam la cat de putin mai am ....3 luni nici nu o sa imi dau seama cum trec!!!![]()
Ana, deci aia era marea problema cu "buba" de pe san? Bravo,esti o mamica viteaza
!!! Sa stii ca nici eu nu imi faceam griji in privinta greutatii dar cand imi spun alea tot timpul ca e mic, ca e mic...pai cum sa nu ma apuce amocul????
Sa stii ca si eu ma gandeam sa cumpar pt Dvd un scaunel doar sezutul, pt masina, pt ca la varsta lui mi s pare mai practic
Probleme existentiale aici la mine, nu gluma!!!!![]()
Hai ca m-ai distrat cu deo si cu mirosul dar sa stii ca asa este...Nu prea e bine sa te dai nici cu parfum, dar de asta nici nu mai aduc aminte....Bb e obisnuit cu un miros si cand vrei sa ti-l imbunatatesti nu te mai recunoaste ca mama!!!!
Caludia, bravo voua ca aveti timp pentru distractii nu doar robotit prin casa cu copiii!!! La cat e china de mare nu ajungi nici la mare nici la munte ca sunt cam departe....Daramite in Olanda....
Sa va fie de bine, noi ne bucuram pt evadarea voastra!!!1
Cum s-a simtit printesa Lucia la mare?
Sanziana, chiar ca mai ai putin, dar stai linistita ca noi o sa iti fim alaturi cu galeria si nici nu o sa simti emotiile care te vor incerca!!!! Bafta!!!!! 
Julia, multmesc de incurajari, si eu cred ca sunt in grafic dar cand iti spune un cadru medical ca e mic, ca are capul ingust (si tot ei admit faptul ca nu e asiatic si de aceea e asa capul!!!!!) si multe altele, parca nici un grafic nu te mai poate ajuta!!!! Si te-ai mai apucat sa faci si paste cu branza la cuptor!!!!
Pai cum sa nu ma apuce jalea cand eu nu am mai mancat asta de nu mai stiu cand????? ca aici cu branza stam cam prost...Am incercat sa fac si eu odata o placinta cu branza dulce si a trebuit sa dau p juma de kg 15 euro, ca de era italieneasca, si l noi e p tot drumul!!!!!!
Pofta buna!!!! 
Oana, cred ca fetele au simtit urarile tale, ca doar avem mamici intelegatoare aici p odisee, atata timp cat au cate doi copii!!!!![]()
Ma distreaza aventurile voastre cu copiii cei mari cand sunt alaturi de bb-i....Ma intreb Dvd cum o reactiona.....Acum ma gandesc ca daca as mai vrea unul nu mai astept 4 ani sa il fac caci este greu pentru cel mare nu pt noi...parintii....Ma uit la Dvd, cand iesim toti trei afara, cum sta intre noi, se rasfata, vrea una, alta si stie ca o sa le primeasca, dar cand mai vine si celalalt????? O sa fac tot posibilul sa nu se simta nici un pic exclus, pt ca este copil si va vedea lucrurile asa cum intelege el si nu vreau asta!!!!
Ieri am trebaluit toata ziulica...Am fost la piata, am venit ca o albinuta, dupa care am avut oarece dureri p sub burta....Apoi am facut supica cu galuscute, dovlecei cu rosii si salata boef....Si mai vroiam sa fac si chiftelute simple dar si marinate!!!!!
Nu stiu de unde atata energie p mine, si am mai iesit si cu Dvd in parc, si am mai si spalat cate ceva.....Pai cand nu eram gravi nu faceam atatea....si acum cand tre sa ma odihnesc, sa nu car, sa nu ridic...tocmai asta fac!!!! Offf, si mai dau vina p medici ca nu sunt buni!!!!
(nu generalizam!!!!)
Am mai intalnit si doua mamicute care au fost in vacanta in tara lor si sunt si ele gravide...Amandoua vor avea baietei si nu isi faceau atatea probleme ca mine!!!!!
Ei gata valas cu ale mele si ne auzim mai trz ca acum tre sa fug cu Dvd la gradi....Va pup pe toate si nu mai nominalizez ca oricum nu va uit!!!!
Pa paaaa!!!!!
Dana, 24+, mami de David 9.11.2004
zsuzsu spune:
neata fetelor
Ana da ce harnica ai fost , ai scris de numa
fetelor voi nu mai aveti mult si va tineti puiutii in brate , dar eu mai am aproape toata sarcina inainte
si sincer nu prea am rabdare
noi acum suntem cu febra pregatirii feciorului pt gradinita
dar cred a nu vor fi prea multe probleme, ca deja abia asteapta sa mearga la gradi intre copii- ii plac tare mult copii
va
pe toate si cate o
va trimit
9+ si
de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"
rromanitza spune:
Salutare,
Zsuzsu, spor la pregatire si sa dea Domnul sa fie bine!!! Prima oara cand l-am dus p Dvd la gradi a plans si a facut febra in doua saptamani de a stat mai mult aks decat la gradi.....Dar de cand am ajuns aici el a cerut singur sa mearga si l-am lasat full day ca asa a vrut!!! Ii place foarte mult si el iubeste copiii ca si al tau si sa fiu sincera de aceea m-am hotarat sa mai am inca unul....Imi spunea de multe ori ca vrea si el un bb sa faca baie impreuna si sa se joace.....![]()
Deci sa ne spui cum este ca tare curioasa sunt....Il dai la juma de norma pt inceput?
Dana, 24+, mami de David 9.11.2004
zsuzsu spune:
romanitza eusper sa nu am probleme cu plansul
cu bb si eu asa am zis ca mai bine sa fie 2 sa aiba cu cine se juca si acasa
atat ca el inca nu constientizeaza intru totul ce inseamna fratior, cu toate ca ii tot zicem, si spune si el ca vrea fratior, dar vad ca nu intzelege inca exact ce inseamna asta, abia are 2 ani jumate asa ca nu e de mirare, al tau vad ca e oricum mai mare si deja stie ce vrea mai bine ca Dani
9+ si
de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"
ClaudiaH spune:
BUna fetele!
Iarasi intru pe scurt. Azi reincep cursurile de germana si se cam aglomereaza programul in felul asta. Am citit tot dar nu stiu daca reusesc sa raspund ca oamenii.
Ana, bebelusii sunt diferiti. Eu folosesc gel de dus si deodorant roll-on antiperspirant dar ambele sunt fara miros. Cand ies in oras imi aplic un puf sau doua de parfum pe tricou insa n-am observat sa nu vrea sa suga cand suntem afara. Incearca sa eviti sa folosesti produse parfumate direct pe corp, poate o sa fie mai bine.
RRomanitza, Lucia cred ca s-a simtit bine la mare ca a dormit incontinuu, s-a trezit doar ca sa pape la cca 3-4 ore.
Oana, trebuie sa incerci sa ai rabdare, o sa se obisnuiasca el si cu sora-sa si o s-o accepte in final. Toti sunt gelosi si am citit ca e foarte bine pentru psihicul lor daca incearca sa-si manifeste aversiunea fata de cel/cea mica. Asa ca priveste partea plina a paharului. 
Iata aici poze de la mare. Pe mine n-o sa ma vedeti caci refuz sa ma expun cu suncile si celulita la vedere. Dupa ce-mi refac cat de cat aspectul o sa ma vedeti si la costum de baie. Iar aici cateva poze de la Venlo, de week-endul trecut. Va pup si fug la treaba. Paaaa!!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zsuzsu romanitza eusper sa nu am probleme cu plansul cu bb si eu asa am zis ca mai bine sa fie 2 sa aiba cu cine se juca si acasa atat ca el inca nu constientizeaza intru totul ce inseamna fratior, cu toate ca ii tot zicem, si spune si el ca vrea fratior, dar vad ca nu intzelege inca exact ce inseamna asta, abia are 2 ani jumate asa ca nu e de mirare, al tau vad ca e oricum mai mare si deja stie ce vrea mai bine ca Dani ![]() 9+ si de Daniel(05.03.2006)"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1" |
Stefan al meu, desi mai maricel, a realizat ca exista bebe in burtica in momentul in care a inceput sa-mi creasca burtica. Pana atunci isi mai amintea uneori si ma intreba "mai ai bebele ala in burtica?"
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim