Mamici ce asteapta al doilea copil (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Multumesc pentru urarile de La multi ani!!!

Eu cand mai calc????Gata fug! Ca indata se trezeste Matei!!

iu all

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mii de scuze ca nu am mai reusit sa scriu si aici am citit da de cate ori vroaim sa ma apuc sa scriu aparea ceva.
Pe scurt suntem bine eu am fost zilele trecute in Londra la vecina toata ziua si am mers si ne-am facut abonament la sala ca tre sa ma apuc de slabit ca asa nu se mai poate. Si ea a zis ca vrea si ea sa mearga as aca poate in doua o sa ne fie mai usor.
Cu scoala m-au sunat aia de la colegiu sa imi zica din cauza nr mic de inscrieri nu se mai tin toamna asta cursurile si poate in primavara asa ca am zis ca eu nu mai astept pana in primavara si am sunat direct la cei care ofereau cursurile la colegii si mi-au trimis formular sa ma inscriu am de ales ori award ori certificate ori diploma la diploma e cel mai scump si am o unitate obligatorie si apoi tre sa mai aleg eu inca 4. Da ma gandesc daca tot ma apuc macar sa fac diploma nu?
Alte vesti ieri toata ziua am facut curatenie generala in casa spalat bucataria de sus pana jos sufrageria sus la etaj nu am terminat tot da vreau pana duminica sa termin ca vine un musafir din romania un prieten de al nostru si sa fie totul curat si in ordine cand vine el.
De sarbatori vine si tata sa isi vada nepotzelele ca mama a fost in vara acu e randul lui.
Vrem la anul in aprilie sa mergem si noi in Italia o sapt de pasti la rude abia astept nu am mai fost in italia pana acuma si mai ales mergem in firenze unde am vazut ca e frumos. Ne uitam deja la bilete ca acusi ajung la preturi de nu te poti atinge de ele. Oricum dupa experienta cu zborul in irlanda nu mai zbor cu low cost cat oi trai prefer sa dau mai mult da macar zbor cum trebuie am voie sa iau 25 de kg in cala de persoana pot duce carucioarele amandoua nu ma mai chinui cu astia de la low cost daca am fi numai noi doi ar fi ok da asa cu fetele nu mai fac compromisuri.
In rest fetele sunt cuminti bebitza e super cuminte uneori nici nu zici ca avem bebe mic seara are program de scandal si agitatie da in rest e ok.
Multumim de complimentele referitoare la poze.
Dodo, Galusca bine ati venit.
Iulia galeria e aici.
Oana vazut pozele de la botez f frumoase. Nu mai fi suparici stiu ca e greu dar incearca sa nu cazi in depresie ca is periculoase depresiile astea.
Rromanitza uff ai grija si nu fa efort repaus la pat mers la toaleta si atata. Bine cat se poate de cuminte. Tinem pumnii sa fie bine.
Dany ma bucur ca ati reusit sa va mutati astept poze noi cu printesa mereu zambitoare.
La Multi Ani celor care si-au sarbatorit onomastica.
Sorry da atata am resuit sa retin.
Uff tre sa fug ma striga printesele, revin mai acusi sper...

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Cami ati aratat superb la botez si ce bine iti vine culoarea!
Ana spor la calcat si asteptam poze cu noua culoare!
Iulia da, maine merg si eu la control, abia astept.de o luna nu am fost sa-l vad pe bebe, dar miscand mult nu sunt nelinistita, ci doar sa aflu ultimele noutati si detalii cu privire la nastere!
Dodo bine ai venit in clubul mamicilor cu 2 copii!

Eu sunt in asteptarea controlului de maine, in rest totul e bine!

pe toata lumea

35+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 5 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna mamici !
Eu sunt Iulia si v-am descoperi cam tarziu!
M-am bagat si eu pe aici, sper sa nu incomodez !
Sa va traiasca puiutii !

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Iata-ma tot pe scurt.
Oana, super faine pozele de la botez. Si eu vreu sa vad bluza aia cu ceva rosu parca si... Mi-a placut costumatia crestinei, vreau sio eu ceva cu pantaloni ca e mai frig si mergem in scaunul de masina dar... nu prea am vazut pe la noi. Mai caut. Cat despre lapte... nu te stressa prea tare. E bine sa fie dar daca nu e... La Stefan nici eu n-am avut, i-am dat completare si pe la 5 luni n-a mai vrut deloc laptele meu nici macar muls si pus in sticluta asa ca am cedat. Si uite ca e mare si sanatos si n-am avut probleme cu el in afara de obisnuitele raceli, gripe sau alte chestii pe care le fac toti copiii care merg la gradinita in sezonul rece indiferent de cat au fost alaptati. SI inca ma topesc ochisorii puiutului tau, asa mari si albastri...

Eu sunt iarasi pe fuga caci am si treaba (marti si miercuri am cursuri si nu reusesc sa fac nimic altceva) si nici nu am asa o stare psihica buna din cauza soacra-mii care cu toate eforturile mele tot se supara pe mine din orice. alaltaieri a facut un bot imens ca l-am trimis pe Stefan la el in camera din cauza ca facea prea multe mofturi la masa. Bineinteles ca ea m-a luat ca sa nu cert copilul ca sa-i dau sa manance ce vrea, etc. Bineinteles ca eu am facut cum am crezut chestie care a suparat-o de numa si s-a pus pe plans si mi-a facut un show de toata frumusetea, ca eu n-o pun la nimic ca nu o ascult cand imi da un sfat si multe alte rahatri de acest fel. Cand a venit barbatu-meu acasa a inceput sa planga ca ea pleaca acasa ca nu mai vine nici la botez si nu ne mai calca niciodata pragul. Nu-mi venea sa cred ca face asa un scandal din nimic. Eream perplexa caci mereu am incercat sa ma port cu ea ca si cu un ou. Construise niste scenarii inchipuite pe seama comportamentului meu, imi rastalmacise toate gesturile, toate vorbele. Ma uitam ca la o piesa de teatru absurd in care m-a tarat cineva pe nepusa masa. Ca intr-un roman de-al lui Kafka (daca a citit cineva "procesul" intelege bine ce spun). Si uite asa draga mea soacra pleaca maine. Nu-mi vorbeste, nu-mi raspunde si are un bot de 5 metri. Iar eu niciodata in viata mea nu i-am zis altfel decat dumneavoastra si mereu am incercat s-o cocolosesc si sa tin legatura cu ea am sunat-o mereu, l-am pus si pe sot sa sune ca el uita dar mi-am zis ca e mama si trebuie iubita si respectata. Iar acum... tot nu sunt nora buna. Dar... asta e, eu sunt impacata ca stiu ca am facut tot ce se poate ca sa fie bine. Tot incerc sa-mi amintesc ca e mama sotului meu si ei ii datorez faptul ca e asa un barbat minunat ca altfel tare i-as mai trage una in cap. Imi tot spun ca poate sunt de vina hormonii de la menopauza (e in plin proces de instalare a menopauzei) si ca poate o sa revina la sentimente mai bune. Si de fiecare data cand imi vine sa-i spun ceva imi amintesc replica lui Robin Williams din "O noapte la museu": "Who's evolved?"

No, iata ca mi-am spus si eu pasul, m-am vaitat desi nu schimba cu nimic lucrurile dar... macar m-am descarcat. Asa ca, draga Rromanitza, eu ti-as trimite-o pe soacra-mea pachet si te-as ruga sa nu mi-o mai dai inapoi. Nu se poate insa asa ca multumeste-te ca ai liniste.

Va las dragele mele ma duc sa scot rufele din masina cat mai doarme gandacelul meu ca apoi vine si moasa si... nu stiu ce mai am timp sa fac.

Va pup pe toate si desi nu am reusesc tot timpul sa va scriu fiecareia cate ceva va citesc cu mare drag si ma gandesc la voi. Paaaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Fetelor, noi suntem mai bine, multumim de incurajari

Claudia, foarte bine ca esti impacata, principalul e sa stii ca tu ai facut totul, unele lucruri nu depind de noi si relatia cu soacar ta depinde si de ea nu numai de tine, asa ca asta e.

Poza cu bluza respectiva sper sa am de la nunta la care mergem pe 21 septembrie, la Sibiu, ca altfel.... Daca Ana a fost personajul principal eu n-am poze
Adevarul e ca nici nu m-am gandit la poze - de cand al 18 kg in plus ma feresc de toate aparatele gen foto si video ca n-am dorinta de a fi "imortalizata"

Pup toate fetele si puiutzi

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bun venit Z_Iulia

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Mada mi-e fost dor de tine! Draga de tine esti intr-o curatenie permanenta, te felicit! Si eu am facut curatenie generala, dar totul zboara....Dragos se simte dator sa-si lase urmele peste tot si acum deschide si usile, asa ca....
ZIulia bine ai venit in clubul nostru! Cum sa ne deranjezi!
Claudia of, of! Eu sunt in faza in care mai strig la Dragos, ca testeaza reactiile si am observat ca se prinde de el cand strig tare si raspicat Dra-gos!Dar...se mai intampla sa fie si altii de fata, gen mama, sau socrii si fac niste mutre...dar tot ei sunt cei care apoi admit ca fiecare isi creste copilul cum vrea!

35+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 5 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

mersi de incurajari.o sa incerc sa va mai urmaresc ,mi-e frica sa deschid si calculatorul.sper sa treaca si saptamanile astea odata ,ar mai fi 4,dar sunt tare grele.poate dupa ce nasc nu mai simt starile astea.uneori imi vine sa ma las prada disperarii ,nu stiu ce e cu mine.nici sotul nu ma prea ajuta ,psihic,in rest are grija toata ziua de andrei in locul meu.ce stiti de tratamentele homeopate,are rost sa incep?mi-a prescris un medicament dar mi se pare ca imi scade tensiunea f tare si ametesc.va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutareeeeeeeeee!!!!!!!
ce mai faceti?
Z-Iulia si Dodo Pui bine ati venit!!! Eu ma bucur ca se mai alatura si alte mamici.

Oana, ma bucur ca sunteti mai bine.
Mada ai aparut si tu, ne gandeam ce-ai patit.
Ma cam grabesc ca trebuie sa ies afara desi parca vine ploaia.

Claudia, draga de tine, trimite-o pe soacra-ta la mine ca daca nu a aflat ce a patit soacra cu trei nurori va afla cu siguranta. Daca ma cunostea pe mine de nora sigur te aprecia, ca eu spun imediat ce ma enerveaza si nu pot sa tin in mine si sa suport asa ca tine. Si in loc sa te ajute si sa tine cont de sentimentele tale si ca trebuie sa ai liniste,sa te ajute, ca tu trebuie sa ai laptic pentru nepoata ei..... te freaca cu toanele ei ....off ce as mai scarmana-o eu. Uite pup de la mine si nu cumva sa te superi si sa fii trista. Eu am o vorba: "decat sa planga mama mea , mai bine sa planga mama lui/ei." De aceea, nu ma oftic aiurea si am chef sa sufar pentru toanele altora. Dar de toanele mele cine sa aiba grija? Daca nu eu, atunci cine?

Iulia si Sanziana, galerie activa.
Asteptam si vesti de la doctor.

zsuzsu, felicitari pentru cei 4,4 cm!!!!!! Doamne, acum vad ce repede a trecut timpul , ca parca si eu masuram mai ieri cati cm are bebelusa mea si acum sta langa mine cu boticul in sus.

Cami, pupici si tie ! Romanitza, sa fii cuminte!

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput