Mamici ce asteapta al doilea copil (15)
Raspunsuri - Pagina 10
crengu75 spune:
AdaS, bine ai revenit, eu am tot intrebat de tine. Ma bucur ca ai dat o veste.
Claudia, frumoase poze, ce curajosi sunteti, si eu as vrea la mare, dar nu vrea sotul meu cel motzat.
Cami, la noi n-am vazut chestii de incalnit servetele, deci nu sunt chiar nebuna, vad ca prin alte tari chiar se incalzesc servetelele. Fat efectiv tresare cand ii dau cu ele pe la pasarica.
Va mai intreb, la botez trebuie sa o imbrac musai in rochie si musai in alb? Nasii trebuie sa imbrace fata la biserica cu altceva? Sau tot cu ce o duc eu si o imbaca a 2 a zi la scaldatoare?
La primul totul a fost ca un valatug, nu am tinut cont de nimic si nici nu mai stiu cum a fost, ca eram varza. Am facut botezul la 3 sapt, ca mai repede nu a vrut preotul, a zis ca-i prea mic si se teme sa-l tina in maini si nici nu am tinut cont de vreun obicei. L-am imbracat si eu cu ce am avut, un costumas nou dar nimic pretentios sau special pentru botez.
Dany, mai zi-mi si tu ceva ce trebuie respectat cu sfintenie, ca poate stii mai multe de la sotul tau.
Julax, te pup cu drag.
Si pe celelate fete le pup tot cu drag.
Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
julax spune:
Trebuie sa intru la dus,asa ca raspund rapid.
Crengu,,nici eu nu am tinut cont de prea multe la botez,l-am imbracat la biserica cu ce i-au adus nasii,iar a doua zi cu altceva.In legatura cu masa de dupa botez,cei care vin la biserica(sunt invitati?)ar trebui sa stie dinainte ca nu faci petrecere dupa(eu le-am spus apropiatilor ca nu fac cumetrie si cine a vrut sa vina a venit intr-o zi obisnuita sa vada copilul si i-am servit cu ce aveam la indemana,gen alune,prajiturele,suc,cafea etc.La noi s-au adunat dupa botez vreo 15-17 persoane,rude si prieteni f apropiati,dar planuisem asa si stand la casa,in 2 camere a fost ok)Intreb daca au fost invitati la biserica,caci in acest caz poate se asteapta sa-i chemi acasa.Nu mi se pare in neregula sa spui ca nu faci petrecere.Pana ala urma voi hotatrati si n-ar trebui sa se supere.N-am inteles cum exact o speli pe bebelina,inmoi servetelul in apa sau o stergi cu o ceva umed?
In legatura cu ce are la sprancene,imi amintesc ca si Alex a avut si parca dr.mi-a spus sa las asa ca trec singure,eu insa mai cojeam cate un pic cand mi s eparea ca nu fortez.Nu-m9i amintesc sa-l fi uns cu ceva la sprancene,doar pe cap cu o alifie de la farmacie(avea cojite)
Claudia,am vazut pozele.Frumoase ,frumoase
Ada,nu te-am uitat ,ma bucur ca ai reusit sa dai un semn
Cami,Ana,Oana,Dany,Madape toate
Hai ca m-am intins.
Maine sunt programata la coafor,sper sa nu-mi fac avreo surpriza bebelina in seara asta
Iulia 36+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
sanziana27 spune:
Ada bine ai revenit!
Oana imi dau seama cum e cu gestionarea timpului, mai ales daca Ana e pretentioasa si te solicita mult!
Crengu eu pe Dragos l-am imbracat la botez cu costumasul cu care l-am scos din spital, era cea mai mica masura care-i venea bine si nasii au aduc un costumas de botez, din ala de satin, cu care l-am imbracat dupa botez, am facut cateva poze si l-am schimbat, ca inota in el (ii era foarte mare).
Noi la botez nu am facut petrecere nici la Dragos si nici la David nu vrem sa facem. La Dragos am facut acasa (bunicii, nasii, si cateva persoane foarte apropiate). Acum ne gandim sa facem la restaurant, dar numai bunicii, nasii si noi, ca nu ma vad intorcand casa, cu cateva zile inainte si apoi sa strang cu 2 copii asa de mici.
Noi nu invitam nici la biserica pe altcineva. Sunt bineveniti in vizita, oricand si cum zicea si Iulia ii tratez cu ceva simplu:un fursec, un suc, cafea...
iulia asteptam poze, sa vedem cat de frumoasa esti coafata!
Cami sigur va anunt data, ca am mare nevoie de galerie!
pe toata lumea
34+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 6 saptamani !!!!
julax spune:
Sanziana,esti draguta,dar nu-mi fac ceva special,doar reimprospatez suvitele si imi tund varfurile,ca dupa va fi mai greu sa ajung la coafor.Mai ai si tu putin.Te simti bine?
Se lasa uneori bebelina pe vezica,de zic ca nasc curand.Hmmm si am o scurgere,as zice ca e de la dopul gelatinos...cam cat doua boabe de mazare intr-o zi.Sper sa mai stea totusi in burtica pana marti ,sa fie la termen,ca vreau si eu galerieIulia 36+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
crengu75 spune:
Julax, asa repede atrecut timpul? Aproape esti la termen? Pai ma bucur nespus, si sa fii sigura ca vei avea galerie.
Multumesc si de raspunsuri.
Fata o spal cu bucatele de vata, inmoi unul in cana cu apa si curat , apoi inmoi altul si tot asa pana o curat bine de caca. Apoi inmoi si un servetel umed ca sa-l incalzesc si sterg la urma ca sa mai ramana de pe servetel substanta aia care cica face bine la pielicica, de zic astia in reclama ca face Ph-ul cum trebuie. Asta fac noaptea ca nu curge apa calda la chiuveta si am un instant dar pana il potrivesc dureaza si nici nu vreau sa duc fata in baie si s-o stresez aiurea.
A mea face caca in fiecare noapte si chiar de 2 ori pe noapte si vad ca ii prieste bine spalatura asta cu apa calda ca nici nu se trezeste. Uneori o spal asa si ziua, daca mi se pare greu sa o duc la baie sau din diverse motive. Pun dedesupt o paturica din alea absorbante dar tin si scutecul si ridic piciorusele si o sterg si apa curge in scutec, iar daca e prea multa curge pe paturica absorbanta.
O fi bine sau rau, nu situ, dar eu asa fac de acum la fetitza mea, ca am zis, tare tresarea saracuta cu servetele. Si mi-am dat si eu la pasarica cu un servetel si intr-adevar este cam rece si senzatia cam neplacuta mai ales pentru un bebe.
La baiat nu am observat vreodata sa-l deranjeze servetele, si stergeam in toate sensurile si era asa de usoooooooor. Ma streseaza s-o vad cu caca la pasarica deoarece eu am infectia asta urinara di atatia ani si stiu ce inseamna si nici in ruptul capului nu as vrea sa aiba fetitzuca mea asa ceva.
Nu am invitat lume la biserica, dar sunt care m-au intrebat cand fac si s-au oferit sa vina. In rest vin bunicii, nasii si un cumnat. Voi vedea eu cum o scot la capat.
Deci nu e chiar batut in cuie cu rochie sau ceva special. Ma bucur.
Sanziana, te cred cu costumul ca era mare , ca si al meu la fel era, Doamne, cand imi amintesc........ Si vei avea si tu galerie la greu, numai sa vina momentul care trebuie.
Noapte buna si mai vorbim maine.
Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ClaudiaH spune:
'Na seara!
M-am intors si eu de la cursuri, am hranit fetita, am papat si eu ceva si ne pregatim de culcare. Mi-am zis sa trec inainte insa pe la voi.
In primul rand multumesc pentru complimente!!!! Sunteti niste dragute!
Oana, si Stefan al meu e gelos nevoie mare, nu o loveste si alte alea ca e invatat de la gradinita (are aproape 2 ani de cand merge) ca nu are voie sa fie agresiv. A vrut insa sa probeze tot ce e al Luciei, inclusiv suzetele (desi nu mai stie sa suga) si chiar mi-a cerut san intr-o zi. Plus ca il apuca toate mofturile si toanele cand o alaptez pe aia mica. Acum ma ajuta insa si soacra-mea ca mai compenseaza putin la capitolul afectiune si rasfat, plus ca sta mult si cu cea mica si pot si eu sa petrec mai mult timp cu el. Dar nu-ti face griji va fi bine si la voi. Ti-am spus, am citit ca e bine sa-si exteriorizeze frustrarile. Uite, cand gasesc putin timp o sa-ti dau un citat din ce zicea o psiholoaga renumita din Franta despre chestia asta.
Crengu, NOi la Stefan nu am chemat decat parinti nasi si mosi iar dupa botez am pus o masa acasa. De data asta o sa dam o masa simpla la restaurant ca tot asa suntem doar cei apropiati si mi-am dat seama ca si acasa cheltui la fel de mult ca si la restaurant. NU stiu cum sa le spui celorlalti ca nu faci cumatrie dar cert e ca daca ai invitat pe cineva la botez trebuie sa le zici cat mai repede ca nu faci cumatrie ca sa nu se pregvateasca oamenii cu cadouri deosebite sau cu bani sau... stiu eu ce. Despre chestia de la sprancene eu o sa-ti spun ce mi-a zis moasa si anume ca "laptele de mama e cel mai bun medicament pentru orice, si pentru rani si de pus in ochi si de pus pe piele, contine anticorpi si vitamine asa ca.... poti sa-l folosesti oricand, rau nu face". Asa ca... ce sa zic, poate nu are efect dar poti incerca. Altceva nu ma pricep sa-ti zic.
Acuma vin si eu cu o intrebare: voi leganati copiii? Eu nu mai stiu ce sa fac. Pe Stefan mi l-a invatat mama leganat (pe-atunci eram studenta si ma ajuta mama). Acum mi-am propus sa nu o legan pe Lucia insa devine din ce inc e mai dificil s-o adorm. NU stiu cum sa fac... ma bate din nou gandul sa trec la leganat, mai ales noaptea ca suge tot la 3-4 ore si adoarme foarte greu, ii ia uneori mai mult de o ora si ma termina de oboseala. Voi cum procedati, spuneti-mi voi cum ii adormiti pe micuti. Va pup cu drag!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
rromanitza spune:
Neata fetelor!!!
Am asa o stare proasta de vreo cateva zile de nimic nu ma mai face sa rad sau sa fiu bine-dispusa.... Doar Dvd cu vorbaraia lui....
Cami, hai ca si noi stim cum e sa lipsesti nemotivat, asa ca o sa te intelegem si o sa te iertam.....de data asta!!!! Si ce atatea multumiri la adresa complimentelor pt printese? Daca le merita, atunci le primesc....sa fiti voi sanatosi!!!! Eu inca nu v-am pus poze cu noi dar o sa invat incet inct c si cum si dupa aia sa te tii......Te pup!!!
Crengu, nu prea ma pricep ce si cum despre botez dar daca ar fi sa dau tp inapoi nu as mai invita p nimeni, ci doar familia si nasii... Sa stai cu stres ca ai uitat p cineva, ca poate se supara nu stiu ce ruda indepartata, si tot asa....Ma lipsesc sincer si la urmatorul o sa fie ceva restrans si gata....Poate chiar la restaurant cu max 10 persoane!!!Dar daca om fi aici in China, cade si asta!!!!!!
Cat despre imbracat, la Dvd dupa cazan, l-au imbracat nasii cu hainute noi, nu papioane si mai stiu eu ce...Si la fete cred ca e la fel...
Oana, cred ca iti mai trebuie ceva rabdar si pana la urma se da Paul p braza vrand nevrand...Poate se gandea la altceva mai mare si mai jucaus, dar vazand mogaldeata plangacioasa cred ca si-a schimbat impresia despre frati!!! Cred ca asa va fi si cu Dvd, cu toate ca el acum abia asteapta!!! peste ceva tp cand va reusi si mititica sa stea in fundulet poate ca va fi altfel.... Oricum, rabdare!!! Si in nici un caz sa nu tipi la el si sail certi ca se poate simti dat la o parte!!! te pup si asteptam rezultate noi!!!
Julia,bravo tie, mergi cat mai ai timp ca dupa aia o perioada,pana la botez .....Eu nu am mai fost la un coafor.....ha, ha!!!!!Pai ce sa le spun eu astora din China? Ca eu vb eu aud....Am fost odata in Shanghai dar aveam o poza cu mine si spre surprinderea mea chiar au reusit....Oricum pana dupa nastere nu mai pup eu asa ceva!!!!
Si mai ai asa putin...O sa incep o mica, infima, galerie...asa de incurajre, in cazul in care crezi ca bb se grabeste si nu mai apuci incurajari de la noi!!!!
Sanziana, si tu mai ai putin, vii imediat in spatele Juliei asa ca pregteste-te!!!
Claudia, ne bucuram ca sunteti bine, ca soacra te ajuta, si ca ai inceput si cursurile!!! Bravo! De leganat ce sa iti zic, mie imi spuneau toate rudele sa nu invat copilul leganat ca o sa fie vai de mine si uita asa m-am abtinut cat am putut....Dar daca-i musai....atunci cu placere!!!!
Fetelor, asa m-am sperita de tare ieri, bb s-a miscat asa tare de aveam senzatia ca vreasa imi sara din burta si mai multe nu!!!! Chiar nu mai stiu daca e normal sau nu, dar dupa o perioada s-a linistit! Acum in mom in care va scriu iar sar p scaun ca se misca foarte tare iar burta mea face valuri!!! Doamne sper ca nu e vreo problema!!!
Azi o sa fac un tort diplomat ca im ieste pofta si aici au niste pocarii..dupa ce ca le fac crema cu margarina sarata, nici nu insiropeaza blatul de zici ca mananci rumegus presat su crema!!!! Groaznic...si lor le place!!!!!
Gata, va pup pe toate, toate si o zi buna!!!!
Dana, 25, mami de David 9.11.2004
CamiM spune:
salut!!
hai ca e luta calda!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
si vin si cu comentariile:
Oana tinem pumnii sa iasa botezul asa cum va doriti!! Ma bucur tare mult ca situatia se mai indreapta cat de cat si ai si ceva timp sa respiri. Cu scaunelul nici nu vreau sa ma gandesc ce greu e.. aici insa nu avem de ales si oricat ar plange bebe trebuie sa stea in scaunel amenzile sunt severe si iti pot lua si copilul si alte pedepse din astea care mai de care mai scary. Si Sofia mai avea momente cand nu era prea mutumita(a se citi urla din toti rarunchii) dar in timp a trecut si acum e ok. si eu cred ca cea mai buna idee e sa ii luati alt scaun sa nu se supere Paul.. dragul de el..
Crengu eu stiu ca parintii imbraca bebe pentru mers la biserica si dupa botez il imbraca nasii cu hainutele lor(asa a fost la noi la ambele fete). Noi am imbracat fetele in rochita pana la biserica (Sofia avut rochita roz si Sabina bleu).
Cu urlatul la baita poate ii e foame.. la noi de asta plangea Sabina, la prima baie a urlat de parca o taiam dupa asta ii dau putin sa pape inainte de baie( nu mult sa nu ii vina inapoi) si asa de cuminte si dulce e si nu plange ba chiar ii place baita si masajul de dupa. Si Sabina a avut asa niste cojite pe fata si pe capsor si tot acelasi sfat l-am primit sa nu dam cu nimic ca se duc ele si intr-adevar s-au curatat de la sine, dureaza putin ce-i drept si nu prea sunt asa faine pozele din perioada aia dar.. ce sa facem.. Si tot ca tien la Sofia nu m-am lovit de chestii din astea .. acu' le experimentam prima oara.
Iulia tinem pumnii la coafor!! Si daca tot a dat drumul Rromanitza la galerie iaca si de la noi:
Claudia cu leganatul eu zic din experienta noastra cu Sofia tine-te cat poti de tare si nu legana fata. Noi(adica sosul meu) am invatat-o pe Sofia sa adoarma in brate si asa m-am chinuit cu ea pana spre un an . imi rupea mainile de fiecare data si tare greu a fost sa o dezvat dar nu mai puteam efectiv. Acum ma tin tare si cum il vad ca incepe sa o legene in barte pe Sabina il "cert"
ca vorbeam de gogosele ma 'cheama" datoria// sabina vrea o gustare!!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
danybv spune:
buna dimineata dragele mele
Imi cer mi de scuze ca nu voi reusi sa va raspund la toate
Noi aseara am venit de la Ct unde am fost internata cu Andrei pentru niste investigatii , dar ma bucur ca toate investigatiile au iesit bune si nu este nici o problmea cu el , multumesc lui DD
Vreau sa va anunt ca ne-am gasit apartament cu chirie si asa ca maine ne vom muta , azi am foarte multa treaba , trebuie sa ma apuc sa strang toate hainele sa le pun in saci , sa strang si celalalte lucruri .
Va doresc la fiecare sa aveti parte de bucurii si sanatate si aveti grija de voi si bebei .
Crengu la biserica copilul va fi imbracat in c hainute ii aduce nasa , nu conteaza daca este rochita sau altceva , acum depinde si de tine daca tu ca mama ai pretentii sa o imbraciin ceva anume daca nu atunci ii ce aduce nasa.Uite iti las aici un material cu multe lucruri depsre botez www.parohiamacin4.org/nastere_botez.htm" target="_blank"> botez va doresc increstinare placuta si sa va bucurati de bebelusa
Noi incepand de azi ne vom sista internetul asa ca o perioada de timp nu voi mai putea intra pe net dar cand ne vom aseza cu totul atunci vom merge la net si-l vom activa inapoi.
Va pup pe toate si ne reauzim peste ceva timp , celor care vor naste va doresc nastere usoara imi ve--ti lipsi enorm
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei