Nou stil de viata (222)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Poftiti la ceai, cafelute si sucuri; eu merg sa citesc din urma, caci vad ca au avut loc multe evenimente, si multa lume s-a intors din condediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna dimineatza, multumim de ceaiuri, sucuri, am avut de unde alege.

Delia, nu vreau sa ma ocup de subiect in mod special, ma gandeam ca-mi vine si mie randul (vezi lista serifelor de pe prima pagina, )...daca spui tu ca vrei s-o faci in continuare si celelalte fete nu mai vor, e ok.
...ma tin tare si astept cealalta "patanie".

Tzuni, odihna placuta. Muncesti azi sau ai timp sa te odihnesti?

Laura, esti pregatita? Decolam in cateva minute la gratar...sper ca n-ai uitat de vinete, .

gata, am plecat la treaba!
sa aveti o zi faina, cum v-o doriti!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Merci de ceai

Carmen si Alina bine ati revenit..

Nu stau ca fug la facultate si apoi la servici.. Ne auzim pe seara

la toate fetele in parte

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

nu pot sa plec fara s-o salut pe Anda: buna dimineatza, cum a fost in week-end?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Alina, bine ai revenit printre noi; imi pare rau de necazul cu subsolul inundat. E tare nasol!
Carmen, bine ai venit din concediu! Frumoase poze, dar esti cam zgarcita cu aparitia ta in ele!
Asa e, ma plictiseam la un moment dat, dar acum incepe o perioada de comar; am multe de facut, plus ca imi vin si zugravii, si asa cum spuneam trebuie sa-mi gasesc unde sa stau cateva zile!
Imi pare rau ca nu pot sa te ajut la vinete!
Tzuni, m-am holbat in televizor, la cele cateva secvente pe care le-am vazut de la nunta Andrei poate poate te vad si pe tine; trebuia sa vii in fata camerelor si sa faci si tu un semn, ceva! Hi, hi, m-ai amuzat cu pledoariile tale despre vedetele noastre; da' ce nene, toate erau in costume de baie, de ai vazut tu ca nu au pic de grasime? daca ma vezi si pe mine la fata, si membre, ai zice ca sunt cea mai tare din parcare, dar daca ma dezbraci...

Oricum, asteptam poze! Cu tine, nu cu vedetele!
Zuzi, cum ti-au iestit micii? Incerci sa te mobilizezi pentru dieta?
Daniela, cand am venit acum ultima oara in tara, asa am patit si noi cu avionul; eu nu aveam probleme cu frica, dar acum am; mi-a propus sotul sa mergem in octombrie in Florenta, si parca stau si magandesc daca sa ma mai urc in avion sau nu! Nasoala treaba asta cu turbulentele!
Anky, ce inseamna chestia cu stiulul macrobiotic? Nu stiu, sper sa nu razi de mine!
Yubi, haioasa faza cu "Azi am mancat disociat ,adica numai pizza"!
Gabi, ce cool esti in pozele alea! Si rochita e super!
Violeta, cu scuzele de rigoare, nu am fost pe faza (dar uite asa se intind zilele in care primesti felicitari), un sincer , cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Gusta, spor la pregatiri! Ce mai face Mara?
Larissa, concediu placut!
Louisea, adi_dalma, Delia, hcclara, Anda, Criscosty, emma si pentru celelalte fete pe care le-am omis fara intentie, cate un !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Dava vreti sa cititi cum m-am distrat simbata seara va invit AICI. Carmen, asta e ultima "patanie". Spor la puscat vinete.

Tlaura, Lou,

Daniela, de azi esti oficial prietena noastra.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Dava vreti sa cititi cum m-am distrat simbata seara va invit AICI. Carmen, asta e ultima "patanie". Spor la puscat vinete.

Tlaura, Lou,

Daniela, de azi esti oficial prietena noastra.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Delia,m-ai facut sa rid de dimineata.Thanks..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Delia...'neatza! ce bine de shobo ca l ai lasat liber...dar ba de seama daca vine cu fratzii lui ce ne facem???

Incerc sa ma trezesc...beau cana de cafea si sper sa merg la piscina azi! adica de mers cu fiica mea merg oricum dar sper sa am curajul sa 'ma expun'.

Va pupicesc si va urez o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, frumoase doamne!

multumesc de complimentele pentru rochita! Mie mi-e drag de ea, cum spuneam ma simt bine in ea si e o rochita foarte buna pentru dansat. Si cum mie imi place sa dansez la nebunie, ma desfasor foarte bine in ea!

Delia, grozava intamplare cu shobo! Am avut si eu experienta asta. Anul trecut, chiar cand ne-am mutat, am avut un shobo. Pe mine m-a ingrozit... m-am trezit intr-o dimineata la 6 sa-i aduc Marei lapte si era sa calc pe el pe hol. Am inceput sa urlu de cred ca s-a trezit tot cartierul... Al meu nu a avut sansa pe care a avut-o al tau; cursa pe care am cumparat-o (una dintre ele, caci am cumparat trei, asa de ingroziti eram), nu a fost asa de prietenoasa! Brr...

Anda, cum a fost la petrecere?

Daniela, urmez exemplul tau si saptamana asta am declarat-o saptamana fara dulciuri. Pentru mine asta este o mare incercare... Sper sa nu cedez!

Tzuni, odihna placuta! O poza si pentru noi?

Adi, va dorim succes la scoala! Cum spuneam, e o schimbare importanta! Cat despre gradi, au plecat destul de multe dintre Miss-ele care erau. Inca nu stiu pe cine o sa aiba Mara. Legenda: fetita lui Adi_dalma si Maricica mea merg (au mers) la aceiasi gradinita. A mea inca merge, ca mai are 2 ani de gradi...

Anky, am facut un pachet mare-mare cu caldura de aici si l-am urcat in cursa de dimineata KLM. Acus trebuie sa aterizeze la Amsterdam!

Dom'le, pica avioane intr-o veselie! Iar eu, in luna Septembrie, am vreo 6 plecari....

Salutari tuturor si o saptamana minunata! Sunt in zona si revin!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Laura,citeste www.armonianaturii.ro/Hrana-sa-va-fie-si-leac.html articleID_844-articol?&articleID=844&printPage=1&setWindowName=shEAPopUpWnd" target="_blank">aici despe stilul de viata macrobiotic.Ideea e super,insa e cam greu sa iti procuri toate alimentele biologice.Poate ma hotarasc,sa incerc stilul cu alimentele pe care le gasesc aici,o sa dau o raita si pe la magazine asiatice,desi as vrea unul tipic japonez dar nu stiu daca gasesc.
Gabi,esti o draguta,abia astept sa ajunga caldura la mine,numai sa nu cada avionul in Austria pe undeva,doamne fereste...
Oooo Gabi...areti superb in poze.
O saptamina frumoasa la toate.

Mergi la inceput