Nou stil de viata (222)
Raspunsuri - Pagina 3
gusta spune:
Carmen ma dau gospodina inainte de nunta ca sa vada si omu ca ia femeie de casa.Am schimbat ceva in dormitor am luat un alt dulap si am aruncat vreo 3 si tot asa si de maine sunt toata in treaba.
Zuzi deja imi e pofta de vinete ce as mai vrea si eu.
Cuscra si eu astept sa ma anunti ca vezi 79 si sa vezi ce bine ai sa te simti.
Gata treaba pe seara asta si de acuma sa imi intind si eu spinarea obosita.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
salutare!
Carmen, bine ati revenit, am vazut pozele cu copii frumosi si mamica lor care si mie mi s-a parut ca e ca o fetiscana tanara si frumoasa! sa va fie de bine vacanta iar de maine spor la treburile gospodaresti!
Tzuniasteptam poze! distractie placuta mai departe la nunta de azi!
adi_dalma, pai de ce sa nu te duci la inot daca iti place? eu zic sa te duci linistita!
Alina, fain ca ne-ai vizitat, mai treci pe aici! imi pare rau pt subsolul inundat! fetele sunt bine?
Zuzi, sigur ca ti-au iesit mititeii buni!arunca si la noi cu cate unul!
Noi am fost plecati azi, am vrut sa ne plimbam cu telescaunul, dar n-au vrut copii astia niciunul din ei, asa ca am vizitat 2 cetati, am fost pe la mc do, am baut un icekaffe care a fost tare rau si am venit apoi acasa.
o seara placuta sa aveti!
anky spune:
Tzuni,ce figura esti ,imi pare bine ca te-ai distrat la nunta si ai papat bine.Sint convinsa ca ai aratat super ,chiar si printre vedete.Imi place si mie cuplul Maruta-Andra,par foarte simpatici.
Distractie placuta la runda a doua.Tot la ceva vedeta ?
Carmen,super pozele de la mare,sinteti tare frumosi.
Crys,vreau si io imagini cu Andra si Maruta,au aratat pe Pro ?
mephala30 spune:
multumim de laude, sunteti dragute, ca de obicei, .
Zuzilici, taie raul de la radacina. Fara pic de dulce si doua felii de paine pe zi (mancate pana in ora 16), cand nu mai rezisti, ia o linguritza de miere. Legume, gratare si ce mai vrei...dar cu masura! Fii zgarcita cu portiile tale, .
Gusta, bravo, munca intretine spiritul, vad ca ai si moralul ridicat, .
Claudia, ce program fain ati avut azi.
..revin
Carmen, Iustin & Teodor
anky spune:
Gusta,ce zici de stirea cu romanii din Italia,off....mai ca iara m-am enervat .
Nu inteleg de ce nu ii trimit acasa pe toti cei care nu isi vad de treaba si stau ilegal,este crunt de-a dreptul.
Alina,imi pare rau de paguba voastra.Cum s-a intimplat,a plouat atat de mult?
Zuzi,mi-ai facut pofta de mici .Sa-ti fie de bine,arunca si la noi citiva.
mephala30 spune:
ploua in Iasi, s-a racorit putin; simt "mirosul" ploii si asta imi da o stare de bine...
Anky, inca faceti casa buna, tu si macrobiotica?
Carmen, Iustin & Teodor
CRISCOSTY spune:
Anky da, a aparut pe pro tv. Eu am ratat stirea la tv si m-am uitat pe net, pe pagina lor. Sunt tare draguti amandoi, Andra a fost o mireasa frumusica foc.
Crys si Dany
larissa_79 spune:
Gata!!! Maine plecam la mare!!!
Azi am papat o pizza super buna. Deh..sunt in concediu nu?
Va pup pe toate!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
danielag spune:
Cu intarziere, ii urez si eu Violetei La multi ani!
Carmen, bine ai revenit! Am vazut si eu pozele si sunteti toti niste frumosi!
Adi, in legatura cu mersul la piscina, eu zic go for it. Miscarea face bine la moral. Tu nu mergi la mare? Daca mergi, e acelasi lucru, si Cris zice la fel.
Anky, si eu is curioasa cu macrobiotica asta. Daca inca mai tii regimul, ai putea sa imi dai un exemplu de meniu pe o zi?
Si acum raportul: Ca tot a trecut saptamana de "dezintoxicare", am venit sa va spun ca am rezistat cu brio fara dulciuri si fara patiserii. Efectul colateral - am slabit 1,2 kg (dar am incercat sa mananc sanatos si eu zic ca mi-a reusit). Pe parcursul saptamanii mi-am permis doar zaharul de la cafeaua de dimineata si astazi un suc de portocale, dupa ce am coborit din avion. Imi era tare rau, ne-a zgaltait de numa', am trecut printr-o furtuna si domnu' pilot s-a gandit ca daca apasa pe acceleratie iese mai repede din zona de turbulente (ceea ce e logic, de altfel), doar ca el apasa pe acceleratie si ne duceam in jos in acelasi timp , pentru ca ne apropiam de destinatie. Ma rog, am supravietuit desi tot un aaaaaa si un ooooooo era prin avion.
Concluzia saptamanii este ca se poate si intentionez inca o saptamana in acelasi stil, desi nu-s acasa. Sper sa imi iasa. Asa ca o sa mai trec pe la voi sa va mai povestesc. Chiar, Delia, ma treci si pe mine in lista la prieteni? Asta daca ma primiti, bineinteles (acum ma alint, ca stiu ca sunteti dragute )
In alta ordine de idei, va recomand cu placere un film vazut ieri www.imdb.com/title/tt0438315/" target="_blank">Peaceful warrior. E un film extrem de motivant, despre faptul ca "bataliile pe care le dam sunt in noi insine". Un alt citat (aproximativ), care mi-a placut si se potriveste intr-un fel si aici: "Trebuie sa invatam sa fim constienti de alegerile pe care le facem si responsabili de reactiile pe care le avem."
Va pup pe toate.
Daniela
anky spune:
Crys,tocmai i-am vazut www.protv.ro/filme/noapte-magica-la-nunta-sotilor-maruta.html?id_file=60839#60839" target="_blank">aici,tare draguti.. sint doua filmulete,daca vreti sa ii vedeti,poate o zariti si pe Tzuni.
Ohooo..acuma vad ca Andra(Alexandra) si-a serbat ieri si ziua nasterii,ohooo...ce tinerica e,22 de ani.Nah..ca pe asta nu am stiut-o.Moamaaa...ce vremuri la 22 de ani,cui ii ardea de maritis.
Nu,fetelor,nu merg pe macrobiotic,ma bate gindul sa trec pe marcobiotica dar nu stiu cit voi rezista.Probabil daca as avea si eu un bucatar japonez...m-as tine de stilul macrobiotic