Nou stil de viata (222)
Raspunsuri - Pagina 2
Delidana spune:
Heeei, lume noua, Carmen, bine ai revenit! Astept poze!
Gabi, Tzuni, poze, poze!
Crys, felicitari pentru sport, vad ca te tii de treaba.
Azi am fost in oras la film, am vazut Wall-E, despre un robotel cu sentimente si despre cum ar putea arata lumea peste citeva sute de ani. Interesant, mi-a placut.
M-am ales si cu 2 carti, una de Gabriel Garcia Marquez, ca tot vorbeau fetele de aici de pe forum despre el, si ultima capodopera a lui Stephen King. Moby Dick poate sa mai astepte.
Emma, Gusta, Claudia, Anky,
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
P&ANA spune:
Salutareeeeeee!
Multumesc ca v-ati gandit la mine; claudia ,delia
Am disparut la mare , cand ne-am intors ,am gasit subsolul casei inundat ,desigur aveam si multe chestii depozitate acolo si de aici am ajuns sa facem si vaccinul antitetanos (si sotul ),motiv pt care ne-am simtit ca loviti de tren toata saptamana.
Pentru acest we imi propusesem sa merg la Iasi , dar la caldura asta nu am avut chef.
Delia, ti-am mai spus parca, imi place modul tau de viata si mai ales felul in care privesti viata si aici ma refer la excursia in Cambodgia pe care ai expus-o f. frumos(:am trait alaturi de tine parca.
Anda , Carina nu pare deloc slaba iar tie nu ti-ar sta rau cu 2-3 kg in plus, nu te supara, pt ca iti spun acest lucru de pe aceiasi pozitie
carmen, bine ai revenit !
gusta, gabi,crys,anky
laura, te-am sunat sapt. trecuta:)
toate fetele!
mephala30 spune:
am citit ce-ati scris in lipsa mea si, acum cand sa va scriu fiecareia cate ceva, constat ca mi-e tare lene, , asa ca ma iertati daca omit pe cineva, nu?
Tumpi, cand a fost ziua ta? Citeam ca incet-incet, iti revii. Nu pot decat sa ma bucur pentru tine.
Anky, ocupata rau esti!
Violeta. Sper c-ati petrecut frumos la mare, poate vei reusi sa incarci cateva poze...prea te lasi rugata, .
si pentru Cami, stiu ca pe 15 aug. a fost si ziua ei.
fericiti Criscosty, multi ani fericiti impreuna.
Anda, Hopes, Gusta, bine-ati revenit din concedii, sa va fie de bine!
am vazut poze cu frumosii lui Nastad, cu Anda, Carina & sotul (esti tare scumpa cand zambesti, Anda). A, si pozele Larissei de anul trecut de la mare - arati tare bine!
Claudia, observ ca ai mai mult spor cu noua masina de calcat. Bravo!
Despre fetita disparuta si gasita moarta, nu comentez, e tare trist, revoltator si nedrept!
sa vad ce-mi mai amintesc:
Zuzilici, nu sta, ca-ti sta norocul: pana-ti cumperi banda/bicicleta, baga o dieta, asta ca sa te disciplinezi putin (iaca cine vorbeste de disciplina, tocmai io, care am facut-o lata la mare si m-am intors cu 2 kg. in plus...aoleu!!!)
Tzuni, o sa tin minte ziua de 4 septembrie, va fi totul bine!
Louisea, trimite-mi si mie pe pm ceva poze, sa te cunosc, :).
Gabriela, sa-ti fie de bine cu noua tunsoare si sa folosesti cat mai des aparatul cumparat.
vad ca pluteste o atmosfera sportiva pe subiect, intretinuta zilnic de perseverenta noastra sportiva Delia, . Ce sa zic, e de bine...
pe de alta parte, va plangeti ca slabiti mai greu. Eu zic ca e de vina vara, caldura si alti factori...bla, bla...
chiar asa, Delia, trece-ma pe lista cu 62.5 kg. Sunt apta si pentru serifie, cand te simti obosita, da-mi de veste, .
Anda, ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu. Te rog sa-mi scrii pe pm reteta tortului cu frisca, caramel...suna tare bine. Multumesc, .
Yubi, sper sa redevii mai activa. Te simti mai bine?
Laura, tare te plictisesti, , da o fuga pana la Iasi si ma ajuta sa coc vinetele pentru iarna, ce zici? Apoi facem si o portie de zacusca, .
Alina, imi pare rau pentru incidentul neplacut, bine ca ati trecut peste el cu bine. Unde ati fost la mare? Si intrebarea zilei, : ceva poze?
cateva poze de la Navodari.
Carmen, Iustin & Teodor
Tzuni spune:
Heloooooo
AM aterizat si eu in sfarsit acasa. Si am reusit sa dorm exact o ora si jumatate. Sunt franta. Astept sa-mi mai revin si plec la cealalta nunta!
Mephala, bine te-ai intors! Frumoase pozele! Iar tu...arati ca o adolescenta!
Am ajuns la Tg Jiu ieri pe la 5, ne-am cazat la hotel (toata echipa), am bagat cafele si apa (era INGROZITOR de cald), ne-am intzolit festiv si ne-am dus la biserica. Lume multaaaaaaaa.....
De la biserica ne-am dus pe insula de pe Jiu unde era amenajat cortul de nunta. Frumos si elegant. Am stat cu colegii la o masa exact langa ringul de dans, asa ca am avut ocazia sa admir vedetele patriei manifestandu-se in toata spendoarea lor. Poate ati vazut si la tv...erau: Delia cu Mateo, Cristina Rus, Camara, Cotabita, Mihai Pocorschi cu nevasta, Gainusa, Catalin Dezbracatu, Cove, Tociu si Palade, Mihai Albu si sotia...ce mai, toata floarea cea vestita. Au cantat Angela Similea cu Komornic, Pro Consul, Adrian Enache, Irina Loghin, taraful Zece Prajini, Lautarii din Clejani si multi altii...
Recunosc, m-am dus de doua ori la wc, in rest nu m-am miscat de la masa. Am stat si am...barfit cu colegele mele. Ca doar aveam ce...
Maruta si Andra niste dragutzi! Daca ati stii ce copii faini sunt! Sa le dea DD numai bine, ca merita! AM facut poze cu ei, dar cu aparate profi, asa ca in mom in care o sa le primesc, o sa vi le arat si voua.
Pana la urma m-am imbracat intr-un corset negru si o fusta lunga-lunga si super larga din voal, cizme negre si bijuterii din argint cu pietre albastru-mov. Sa zicem ca aratam bine.
Toata noaptea, insa, am suferit de o rusine crunta. Aveti idee cat de bine arata la corp vedetele naostre? Sunt f ingrijite! Chiar daca nu au forme perfecte, nu vezi o grasimitza, un colacel, o burtica...mi-a placut asta. De necaz, am papat TOT toata noapte, toate delicatesele care au culminat cu tortul de cioco cu frisca. Si pt ca in "dragalashenia" meam-am imprietenit cu chelnerul care avea grija de masa noastra, am primit nu una, ci trei !!!!! bucati de tort. Pe aceeasi farfurie! Am fost cuminte. Papat TOT.
Cam asta, revin la noapte dupa ce ma intorc de la cealalta nunta.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
gusta spune:
Carmen bine ai revenit.Vazut poze si ai niste pui foarte frumosi si mari.
Tzuni eu astept poze si distractie placuta la nunta.Si ma bucur ca ai papat tot si nu ai lasat nimic in farfurie.
Alina71 nasol cu incidente de astea.
Cuscra vad ca te tii de treaba nu gluma cu slabitul .Poate imi dai un pic de motivatie de la tine.
Lou nu pot deschide linkul mi-l mai trimiti odata.
Acuma am terminat un pic din treaba dar m-am cam saturat de toate asa ca astept sa se faca luni si sa ma apuc serios de treaba si de slabit ca nu se mai poate.
Mai sunt in zona ca a primit Mara o cutie de papusi si haine sa le imbrace si imi face capul calendar
Marilena si Mara Augusta
adi_dalma spune:
Buna fetelor....
Gabriela....as vrea poze cu super rochita ta !;
Ce face Mara?? Intram in grupa mare??
Noi incepem scoala pe 1 sept.... ne pregatim intens.
Ce ziceti? sa mi fac curaj sa merg la piscina? Eu cam 'ma revars' si mi e cam jena sa ma dezbrac in public.Dar nie inotul mi se pare efectiv minunat! pur si simplu fabulos. Imi duc fata la inot si imi vine sa sar imbracata in apa!
Zuzi tie iti place inotul??? se spune ca este sportul complet..si la voi ma gandesc ca sunt piscine berechet!
Violeta...la multi ani!
Tzuni...vrem barfe de la nunta!
Oricum eu una nu ma dau in vant dupa vedetele de care vorbesti.....TU esti vedeta noastra!
mephala30 spune:
Gusta, ce treaba facusi, soro? ca e duminica, zau asa!
de maine sunt si eu pe baricade, parol!
Carmen, Iustin & Teodor
Zuzilici spune:
Buna dimineatza dragelor!
Delidana multumesc frumos pentru deschiderea noului subiect si bauturile aferente. Da prajiturici nu dai?
Carmen ce surpriza placuta. Si ce-au crescut baietii ....ei cresc si tu intineresti. Care-i secretul?
Sa stii ca si eu m-am apucat de copt vinete pentru zacusca si pentru iarna. Deja m-amafumat eu nu numai vinetele. Atata munca si iese atat de putin, dupa tot efortul.
Tzuni trebuia sa fi dansat si tu macar un dans, nu? Sper sa recuperezi la cea de-a doua. Auzi, si cam ce se mai barfeste la nunti?
Alina imi pare rau ca v-ati gasit subsolul inundat. Cand ma gandesc cate am si eu basement...Sper sa nu patesc niciodata ca tine. Dar vaccinul antitetanos de ce l-ati facut ca tot n-am inteles?
Gusta pai sa-ti dam si noi o mana de ajutor? Ce mai ai de rezolvat?
Gabi drum bun la Ploiesti dupa Mara.
Anda petreci, petreci?
Violeta sper ca si tu petrecica doar a fost ziua ta. Nu-ti doresc decat sa fi sanatoasa si cat mai curand. Daca se poate chiar anul acesta.
A, inainte sa plec, Carmen ma sfatuiai sa m-apuc de-o dieta. Sugestii? Pentru azi dieta mea arata cam asa:
MD - salata de vinete cu Salatade rosii, castraveti, ardei si ceapa. si 1/2 croissant cu nutela.
P/C - Mititei cu mustar si Cartofi noi la cuptor.
Pentru prima data in viata mea am facut carnea de mici in loc s-o cumpar. Sper sa iasa buni.
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi_dalma Zuzi tie iti place inotul??? se spune ca este sportul complet..si la voi ma gandesc ca sunt piscine berechet! ag |
Adi imi place foarte mult dar nu prea ma impac cu piscinele. Prefer apa sarata a marii, oceanului de-o mie de ori. Insa M-am hotarat sa-mi iau ceva in casa tocmai pentru ca stau prost cu timpul si n-as vrea sa petrec timp departe de Isabella mai mult decat e necesar (servici). Asa ca sa vad...Mersi de sfat.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
CRISCOSTY spune:
Carmen multumesc ptr. urari Vazut pozele, sunteti niste frumosi
alina imi pare rau de incidentul cu subsolul.
Cuscra sper sa ma tina si pe mine cat mai mult elanul asta, ard de nerabdare sa vad 79 kg. pe cantar
Tzuni distractie placuta la nunta si dabea asteptam sa te vedem in poze.
adi_dalma ce sa-ti zic? Si eu am o problema cu dezbracatul, mereu imi fac probleme. Acum zi si tu ca esti la mare si te bagi la un inot.
Zuzi trimite si la mine un mic, asi manca si doi dar este cam tarziu
Delia
Crys si Dany