Nou stil de viata (222)
Raspunsuri - Pagina 19
Tzuni spune:
Neata!
Ioana, sa-ti traiasca micuta si sa fie fericita! la multi ani!
Multam si de aprecieri. Sunt in zona, revin.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
gusta spune:
Ioana la multi ani pentru printesa mica si ei ii doresc multa sanatate si multa bucurie si multe cadouri pentru ziua de azi.
Tzuni si Gabriela multumesc mult.idei bune.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
La multi ani Delia!!
Gusta ai gasit ceva pe site-ul ala?
Cand ai zis ca incepe Mara la gradi?
Delia m-am prins acu Da e cam uratel :) Eu am oroare de animalute de genu.. Cand ma gandesc ca si Bandit al meu sigur se "joaca" cu ei, imi vine sa-l tin numai in casa
Carmen drum bun si o zi superba sa aveti
Violeta weelcome back!! vrem pozeeeeee :)
Zuzi acum ca toate te sustinem si suntem cu ochii pe tine, trebuie sa te mobilizezi
ps. branza de genu phil are mai multa grasime decat cele tari.. De obicei sunt facute numai din smantana/ frisca lichida
Revin...
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
nastad spune:
ZUZILICI , da, sunt foarte ocupata, am copii la tara si fac ore suplimentare.
Ioana, La multi ani Deliutzei si va doresc tot binele din lume!
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
nastad spune:
MEPHALA, distractie placuta!
Si copii mei se simt foarte bine la tara, asa ca incerc sa-i duc cat de des pot.
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
carina spune:
Buna ziua dragelor
Ioana: La multi ani pentru Deliuta draguta!!!!!
Carmen: distractie placuta.
Nastad: spor si putere de munca sa ai.
Marilena:de ce te ocupi azi?
Claudia: ce faci?
Lou: am vazut pozutele si esti o draguta, asa cum mi te imaginam de altfel.
Zuzi: mai am o sugestie - cumpara-ti in caz ca nu ai cantar electronic de bucatarie. Te va ajuta in timp sa inveti sa estimezi cantitatea mancata si in alte parti decat acasa. E f important mai ales ca asa cum spuneam mai demult, oamenii au tendinta sa supraaprecieze activitatea fizica dintr-o zi si sa subaprecieze cantitatea sau aportul caloric al mancarii ingerate. De asemenea, fa o lista cu variante acceptabile de meniuri pentru mesele pe care le controlezi tu, ca sa iti fie usor sa te hotarasti. Daca nu ai lista, iti vor veni mai la indemana alegerile cu care esti obisnuita si care nu mereu sunt cele mai potrivite scopului tau.
Meniul meu de azi:
MD: deviled eggs (2 oua fierte, din care am folosit un singur galbenus amestecat cu crema de branza, piper si sare si am umplut albusurile)+ un sandvis cu crema de branza si sunca de curcan
P: frigarui de pui si legume pe gratar, cu ciuperci pe gratar
C: inca nu stiu, dar ma gandesc la ceva salata cu ton si legume, daca am timp sa ajung in piata sa imi iau ardei si castraveti.
Va pupic si revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
yubi spune:
Buna !Am reusit si eu sa ma trezesc pe la 10 mi-am permis pt. ca azi sunt tura a 2-a.Sunt mandra de mine pt. ca am reusit sa refuz un corn cu ciocolata (sotul le cumpara ) ,in schimb am mancat un bol cu musli si lapte (0.1%). Eu folosesc musli cu fructe de la SanoVita ,care nu au zahar si cateodata cereale fitness.Zuzi si eu am aceiasi problema cu fructele ,mai ales cu merele. Ieri am mancat f. mult la pranz pt. ca de dimineata am mancat un mar ,iar apoi mi s-a facut o foame Mie nu imi plac fructele dulci ,le prefer pe cele acre sau fructele mai putin coapte. Singurul fruct pe care nu il mananc ,sub nici o forma ,este banana la care si mirosul imi produce Azi nu pot sa merg la sala ,asa ca ma pregatesc de o tura de acasa.Ioana pt. fetita .
Delidana spune:
Buna,
Ioana, pentru fetita ta, sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!
Carina, mersi.
Yubi, si eu tot Sanovita mincam in tara si probabil ca tot la ele ma intorc. Mi se par cele mai naturale din cite am vazut.
Lou, da' tu ai vazut sobolan frumos? Poate doar in desenele animate.
Gabi, deocamdata nu stiu la ce sala o sa merg in tara. Este una foarte aproape de locul unde stau (sectorul 4) si cred ca o sa incerc acolo. Sa vedem...
Programul de la sala:
- 45 minute exercitii cu mingea pentru abdomen
- 1 ora yoga
- 30 minute eliptica
- 30 minute mers rapid pe banda de alergat
Carmen, distractie placuta!
Tzunica, .
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Carmen distractie placuta la tara.
Lou de luni o duc la gradi da aici se merge numai 2 ore si jumatate dar tot e bine decat de loc.Situl am citit aseara dar mai studiez si azi,deja am o idee sa vedem ca sambata discutam ce si cum.
Violeta bine ai revenit.
Cuscra sper ca nu esti in ceva dulce.
Tzuni aratai tare bine in poze .
Gabriela eu nu iti dadeam mai mult de 33.Daca nu e secret cati ani ai?
Anda azi sunt in treaba pana in gat si sa fac de mancare ca diseara vine mama,ca numai putea de dor si parca prevad ca o sa avem discutii contradictorii.
Yubi sa iti fie de bine cu somn pana la 11 ce mai visez eu la asa o zi.
Delia cand te intorci in tara?
Gata mi-am mancat pranzul ,v-am scris mai stau un pic in zona si cu mine la treaba.
Marilena si Mara Augusta