Nou stil de viata (222)
Raspunsuri - Pagina 18
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Auzi dar tu ai mai pus morcovi pana acum? Nu se strica zacusca in timp? |
n-am mai pus, dar cu sigurantza nu se strica, caci am fiert la bain-marine borcanele cu zacusca, in jur de 40 de minute.
oricum, nu se simt deloc morcovii.
spor si tie la facut zacusca, astept sa-mi spui cate borcanele ti-au iesit.
Carmen, Iustin & Teodor
carina spune:
Zuzi: alegerea intre bagel si cereale putem sa o facem daca stim si cantitati. Un bagel mediu (cautat) whole wheat are intre 270 si 360 de calorii. Mediu inseamna 75-100 g. O portie de cereale (60 g) cu 150 de lapte skimmed si 100 g de pepene galben are 290-300 de calorii. O portie de lapte cu orez (50 de grame de orez crud fiert in apa, scurs si apoi dat in clocot lu lapte skimmed cam 100 de grame, 10 g de zahar/ miere) si stafide (20 g) are in jur de 320 de cal. La fel paste cu orez ca si cantitati. Omleta din: 1 ou, 3 galbenusuri si 20 g de mozarella are 180 de cal. O portie de oua cocote (sunca low fat, quark low fat, capere, 10 g de mozarela si un ou) are maxim 200 cal.
Legat de pranz, eu as alege: piept de pui din interior, fara pic de piele, si 4-5 cartofi (orezul din poza pare tare uleios).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Gabrielama spune:
Gusta, la nunta la care am fost sambata, marturiile constau in: doua betisore de scortisoara, peste ele o floare micuta uscata (nu stiu ce era, semana cu lacramioara), legate cu o fundita, de care era agatat un "biletel" micut pe care scria "X si Y va multumesc ca sunteti alaturi de ei" - sau ceva asemanator. Erau tare frumoase, de mult bun gust.
Zuzi, daca nu rezisti fara dulciuri, sfatul meu este sa-ti cumperi o dulceata dietetica, care nu are nici indulcitor si este indulcita cu suc de fructe (daca se gaseste in Ro, sunt sigura ca la tine exista de nenumarate feluri) si cand simti ca nu mai poti, sa mananci o lingura/doua de dulceata.
Un alt truc pe care eu il folosesc este cafeaua de dimineata, pe care eu nu o beau niciodata pe toata dimineata; si cum pun zahar in ea si deci este dulce, cand ma apuca vreo pofta, mai iau cate o gura din cafea.
Intreb si eu (si tu nu te superi pe mine, ca intreb cu mare drag), nu poti sa-ti aduci de acasa pranzul si sa-l mananci alaturi de colegi? Sau sa aduci un castron de "frunze" (frunze de salata asortata) si sa-l mananci cu carnea pe care ti-o da la pranz?
Azi n-am mai fost la Ploiesti si ma simt injumatatita si vinovata; si mi-e un dor de iubita mea... uf uf.
Meniu ieri:
D: cereale cu lapte (cereale Optima fruits & Fiber) cu lapte 1,5%; un bol mic-mic
G: un mini-pateu (stiu, e odios, avea diametrul de 1,5 cm si era in fata mea...)
P: pui la cuptor cu salata
C: 1 buctica mica de curcan (50 de grame) cu 1 lingura de piure
Azi:
D: acelasi lucru ca ieri
P: snitel de pui cu castraveti murati (si am luat pranzul lui Carolinah; ce'am mai barfit-o pe Tzuni
C: multe frunze cu somon fume + 2 crakersi
Am facut acum pe seara o prajitura low-fat, reteta gasita pe internet. Am fost curioasa cum e; va spun maine.
Noapte buna!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Tzuni spune:
Gabrielama, eram precisa!
Gusta, io am fost anul trecut d-soara de onoare la nunta unei colege. Si la biserica parintii ei mi-au trantit in mana un cosh cu niste pietricele invelite in dantela si legate cu funditza roz. M-am uitat toata slujba la ele, intrebandu-ma ce pana mea ma pun oamenii astia sa impart pietricele oamenilor? Exact asa aratau: pietricele albe. De fapt am aflat ca-s asa numitele "marturii" si sunt bomboane . Da sa ma fac albastra ca habar n-am nici acum ce simbolizeaza! In Ardeal nu se practica chestia cu marturiile si pana anul trecut n-am auzit de ele!
Uite si doua POZE. Intr-una se vede cosul din mana mea si in ambele se vede ca-mi pleznea rochia pe mine! De "fericire", fireste!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Tzuni spune:
Delidana, care mai e treaba in Thailanda? Iese cu lovitura de stat? Sa ai grija de tine si sa nu umbli seara singura si fara pistol!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Delidana spune:
Vio, bine ai revenit de la mare! Asteptam sa ne povestesti cum a fost si vrem poze.
Lou, pozele sint in albumul meu de pe DC. In stinga, sub numele meu apare si un mic aparat foto. Ala e albumul; daca faci click pe el ar trebui sa vezi pozele.
Carina, o intrebare, (ca tu stii mai bine cite calorii au fiecare): cite calorii sint in 5 linguri pline virf de cereale musli (o lingura are cam 20g sau cum?)? Peste cereale eu pun lapte de soia fara zahar sau arome, cutie mica de 230 cm cubi (110 calorii) si nu pun tot laptele.
Zuzi, eu cred ca tu ai reusi sa slabesti la inceput doar renuntind la dulciuri si mincind mai sanatos. Sigur ca la inceput s-ar putea sa-ti fie un pic foame, ca deh, pina se obisnuieste organismul, dar trebuie sa incepi de undeva.
Fetele ti-au dat idei bune de mic dejun, eu de exemplu in fiecare dimineata pe la 7.30 imi fac un shake mare de fructe cu apa (1 banana + 2 felii de cantaloup sau 1 mango+1 banana sau citeva bucatele de ananas) si apoi maninc cereale cu lapte de soia. Asta imi tine de foame pina la 1-2 dupa-amiaza cind ma intorc de la sala.
Am citit ca si tu bei shake-uri. Ce pui in ele?
Cind ai in meniu cartofi si orez (pe linga carne), nu le alege pe amindoua, ci doar una din ele! De asemenea, un truc pe care il folosesc si eu: la masa de prinz si cea de seara nu lipsesc vegetalele, fie ca sint prajite la teflon fara ulei fie ca sint salata.
Rolo, stai linistita, nu te uitam noi asa usor.
Gusta, spor la gasit ornamente.
Tzuni, arati super! Cred ca e prima data cind te vad imbracata in alta culoare decit negru si iti sta tare bine.
La politica nu comentez...
Va pup, am plecat la sala.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Delia: muesli au intre 325 si 390 cal/100g. Daca iau o valoare medie de 350 sa zicem, 5 lg pline (65 g- am cantarit :)) au 230 cal. La asta se adauga laptele. Daca pui toata cutia, inseamna 340.
Va pup pe toate si revin mai tarziu,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Neatza.
Noi plecam la tara, la taica-miu, vom face un gratar si copiii se vor zbengui sub cerul liber, .
Ne auzim diseara.
Ioana, Deliei, sa creasca mare si sanatoasa!
cum petreceti azi? sau o lasati pe week?
Carmen, Iustin & Teodor
mephala30 spune:
uitasem:
Violeta, bine-ai revenit; te asteptam cu impresii si poze.
Carmen, Iustin & Teodor
Gabrielama spune:
Buna dimineata, frumoase doamne!
Ioana, La Multi Ani printesei Delia, sa fie cea mai norocoasa si sanatoasa si frumoasa dintre toate norocoasele si sanatoasele si frumoasele din lume!
Tzuni, eti superba (ca de obicei!!) in pozele de la nunta!
Delia, ce/cat sport ai facut azi? Cand te intorci in tara, la ce sala o sa mergi?
Carmen, petrecere frumoasa la tara! Ce frumos!!
Violeta, bine ai venit! Cum a fost in vacanta?
N-am gustat inca prajitura low-fat, dar cred ca e bunuta; va scriu mai tarziu!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!