Nou stil de viata (222)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Zuzi: mai am o intrebare: nu stii in avans ce meniu aveti pe a doua zi? Daca da, iti poti ajusta micul dejun si cina in functie de cat e de bogat pranzul. Pranzul tau de ieri mi se pare sincer nu copios neaparat, dar foarte incarcat caloric. Daca e sa ma leg numai de sausage: carnatii/ cremwurstii au in general undeva in jur de 300-400 de calorii/ 100g, iar painea folosita de obicei pentru a inveli diverse chestii are la baza multisor unt, asa ca si ea are undeva in jur de 300 cal/ 100 g (cea pe care o fac eu acasa, cu unt si lapte light are 265 cal/100 g). Deci daca ai avut cate 100g din fiecare, te-ai ales cu 6-700 de calorii.
Cel mai important este sa inveti sa faci alegeri bune in materie de alimente (sa existe echilibru intre ceea ce ii ofera organismului si continutul caloric). De 6-700 de calorii mai bine continuai cu salata. Nu ai nici o problema la mansarda, trebuie doar sa te autoeduci sa constientizezi ce si cat ofera mancarea inainte de a o baga in gura. Cu timpul o sa faci din inertie alegeri bune.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Mey Zuzi tu cred ca vrei bataita, nu? Pey ce-i ala mic dejun "Cafea + 1 shake + 1 croisant". Micul dejun trebuie sa fie bogat ca e cea mai importanta masa de peste zi. Si croisant?? ala nici nu tine de foame si are o gramada de calorii. Nu tu fibre, proteine..

Parerea mea e ca ar trebui sa te apuci sa-ti faci tu niste meniuri (uite ca Anda te ajuta). Am inteles ca pranz e meniul facut.. dar ai numai un fel de ales intre sau pe langa sunt si altele ca un fel de buffet? Adica nu aveai altceva de ales inafara de carnatul ala? Carnatii au in general multa grasime in ei..

Dar tot iti ramane micul dejun si cina.. Si nu uita ca si gustarile de intre sunt f importante..

Zici ca-ti lipseste motivatia. Dar pe tine ce te-ar motiva? Sau te ai consolat cu greutatea pe care o ai? Tu esti o draguta si la greutatea asta si plina de viata. Dar sti si tu ff bine ca kg in plus iti afecteaza sanatatea..

PS. sper ca nu te-ai supi pe mine Sti ca noi vrei sa te ajutam, dar cel mai important e sa vrei si sa fi motivata

Gusta eu stiu un site cu chestii din astea pt nunta da nu ti-l pot da aici si nici pe PM ca sigur e reclama. Nu stiu daca-l sti dar da-mi un PM cu adresa ta de mail si ti-l trimit..

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ok! am aflat de ce am mancat atat de mult si haotic in ultimile 3 zile. Azi m-au "asediat " "rusi" pe care de altfel ii asteptam maine.

Anda, Lou va multumesc.

Anda Carnatul a fost intr-o painica (chifla lunga) integrala fara pic de unt. Doar mustar, ketchup si ardei iute asa cum am precizat. Daca nu mancam carnatul puteam manca doar salata, dar asta nu mi-ar fi tinut de foame si in 2-3 ore as fi asediat frigiderul. Poate ca-i mai bine asa? Sa ma ridic de la masa 'flamanda' si in 2 ore sa iau cate-o gustare.

Asa cum poate ati remarcat am renuntat la cafeaua French Vanilla de la Tim Hortons. De-acolo in iau doar decaf cu lapte si indulcitor si prefer sa-mi fac eu cafeaua acasa cu French Vanilla fat free. Cu timpul sper sa renunt si la acest obicei. De asemeni pot renunta si la Croissant. Il pot inclocui cu in muffin de morcov sau un bagel toasted cu unt sau branza Philadelphia. Care din ele e mai buna la dieta?

Am sa incerc de asemeni sa aflu meniul de la pranz dinainte cu toate ca pana acum n-am reusit decat foaret rar.

Inca o data fetelor va multumesc pentru suport si va iubesc.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lou nu iti pot trimite Pm .Ti-am scris pe yahoo si imi poti trimite acolo situl .Iti multumesc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta mai scrie-mi o data.. N-am primit nimic si eu nu mai am ID-ul tau

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Zuzi: eu m-am referit la untul folosit in aluat. Iti pot garanta ca tot ce inseamna: croissant, muffin, bagel, cupcake, pound cake sunt loaded cu unt si/ sau oil (ca sa iti dau un exemplu, intr-o reteta clasica de muffins, din care ies cam 12 medii, se pun cam 150-175 de g de unt, care inseamna 1200-1400 de cal - dar pe langa au oua, zahar f mult, faina, lapte/ iaurt nedegresate). Asta e reteta de baza. Asta e motivul pentru care eu am incercat si rasincercat diferite moduri de a le face acasa pentru ca pot controla si inlocui partial grasimile din ele.
De ce nu incerci dimineata omleta di ou si albusuri sau clatite facute de tine cu dulceata dietetica sau crema de branza dulce si fructe sau doar fructe, sau cereale cu lapte/ iaurt si fructe proaspete?

Te pup si te astept cu orice intrebari ai.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

OK, tot eu. Daca nu v-am bombardat cu mesaje pana acum sper ca macar de-acum incolo s-o fac.
Am aflat meniul zilei de azi:
pui la rotisor cu orez si cartofi in still portughez.
www.portuguese-chicken.com/Pictures/Chicken%25205.jpg&imgrefurl=http://www.portuguese-chicken.com/&h=960&w=1280&sz=463&hl=en&start=7&sig2=8onWmC4ecpy7hsVH3fVakg&um=1&usg=yRtweAr0xTdz2qasRpy07BDiVVI=&tbnid=wEfqMRoOXg5vdM:&tbnh=113&tbnw=150&ei=Y3W1SIvpBKbSggLzvojxBg&prev=/images%3Fq%3Dportuguese%2Bchicken%26um%3D1%26hl%3Den%26rlz%3D1T4DACA_en-GBCA248CA249%26sa%3DN" target="_blank">Asa arata puiul. Cam asa arata orezul. Si acestia sunt cartofii.

De obicei mananc pieptul de pui cu o lingura de rice si 4-5 cartofi.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Anda sincer nu stiu daca am sa rezist doar cu fructe si iaurt. Dar am sa incerc. Sincer dupa ce mananc fructe mi se face si mai foame. La mere cel putin nu-s buna de nimic. Cum le termin cum mi-e foame. Parca zici ca-mi fac gaura in stomac. De aceea am cam renuntat la ele. Cerealele sunt mai bune decat un bagel integral toasted? Renunt la branza phil sau la unt.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Carmen, mie cred ca mi s-ar fi acrit sa stau atita in bucatarie.

, de asta-s io "acritura"...

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Mephala, aseara chiar ma uitam la un film. De fapt, am vazut mai multe. Am vazut Transiberian, Peaceful warrior si Quid Pro Quo. Interesante - ultimele doua. Primul, o porcarie.

gand la gand, tocmai ma invita sotul la transiberian...chiar nu merita vazut?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput