Nou stil de viata (222)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Caro, daca ar fi fost sa ma mut de cite ori aveam vreo vietate in bucatarie cred ca ma mutam lunar. Asta este daca stai la casa la tropice...in bucatarie am avut broaste (dupa ce ploua), pui de sarpe (in martie-aprilie cind e sezonul), miriapozi, ca sa nu mai zic de gindaci si furnici dar pe astia doi din urma i-au rezolvat baietii care vin o data la 2 luni sa dea cu insecticid. Daca ai vedea ce colectie de insecticide am si eu, stau aliniate mai ceva ca parfumurile. Toti vecinii mei care stau la casa au probleme de genul asta, ba chiar ieri am vorbit cu o vecina de peste drum care m-a rugat sa-i imprumut si ei cusca.

Carina, mersi pentru lamurire.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Mephala, aseara chiar ma uitam la un film. De fapt, am vazut mai multe. Am vazut Transiberian, Peaceful warrior si Quid Pro Quo. Interesante - ultimele doua. Primul, o porcarie.

La multi ani, Criscosty! 30 de ani e o varsta MINUNATA!

La multi, Violeta, sa fii fericita si cat mai repede sa te vad mamica!

Carolinah, lucrez cu vedete, de-aia am ajuns la nuntile astea. Dar eu nu sunt din lumea lor. Mie imi place sa stau retrasa, sa privesc doar...

Sunt in zona, revin.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, pana la urma era unul si-acelasi shobo? Si sunt dezamagita de poze - ma asteptam sa-ti faci poze brat la brat cu shobo, tinandu-va de dupa cap etc... Asa....

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Va multumesc ptr. urari, sunteti niste dragute A fost frumoasa ziua de ieri, am avut musafiri, am primit multi trandafiri...florile mele preferate.
Hopes am vazut pozele, sunteti o familie frumoasa
Carmen spor la treaba.
Cuscra bine ca ai rezolvat cu gradinita ptr. Mara, chiar daca nu cu frumosul
Delia l-am vazut pe shobo...cred ca era tare speriat in cusca, dar e tare simpaticut....si tu ai talent la povestit, imi place sa citesc ce scrii

Merg sa ma odihnesc un pic, m-am culcat f. tarziu si sunt cam cheauna. S-ar putea ca diseara sa mergem la meciul Stelei, mi-am dorit f. mult sa merg si sotul se zbate sa faca rost de bilete
Va pup pe toate

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Tlaura, Criscosty si Anda va multumesc ptr. aprcieri sunteti tare dragute

DUpa cum ati vazut stau pitita la raport, ca ma simt pufoasa ca o gogoasa. Si ma simt asa cum sunt
Am 64.5 kg.
Problema este ca as manca numai bun si interzis, si as bea numai lichioruri fine, aromate si dulci
asa ca dati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare !Am venit de la servici ,dar nu am apucat sa dorm deloc si nici nu ma mai culc ,pt. ca la 17.30 trebuie sa merg la sala ,iar daca ma pun in pat , nu ma mai ridic Pana acum am mancat aproape 1 paine cu pateu si sunca de pui si... un corn cu ciocolata.Azi am in plan si eliptica si banda de alergat ,pe langa aerobic ,sa mai imi spal din pacate Louisea ,eu nu iau AC ,dar cand am luat nu am mai avut probleme cu durerile.Cand am luat AC le-am luat pt. durere ,nu pt. contraceptie ,pt. ca aveam dureri asa de mari de nu puteam sa merg si vomitam de rau ce imi era. Acum dupa ce am pierdut sarcinile ,parca s-au mai atenuat putin si durerile si imi cedeaza la Nurofen forte.Ma duc sa dau un pic la V-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crys, bafta sa gasiti bilete sa mergeti la meci.

Hopes, drept sa-ti spun si eu as minca non-stop, am o pofta de mincare in zilele "rusesti", ceva de speriat.

Yubi, spor la sala.

Tzuni, shugubeatzo....

Un BLOG interesant despre viata in China si nu numai.

Ma duc sa ma agat de niste gantere , poate asa mai uit de foame.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

neatza matinalelor, .

Zuzi, cei trei morcovi ii aveam in frigider si i-am trantit si pe aia in zacusca/de fapt robotul i-a maruntit. Ardei am cumparat de amandoua soiurile, dar au predominat cei rosii.
Sa inteleg ca voi ati facut zacusca sau urmeaza?

Carmen, Iustin & Teodor

Carmen la noi dureaza procesul si-o saptamana din lipsa de timp. Plec de-acasa la 7:30 - 8:00 si mai revin la 6:00-6:30. Asa ca in weekend am copt vinetele si ardeii verzi, i-am curatat si-am lasat vinetele la scurs. Luni am copt ardeii rosii si i-am curatat.
Aseara am fost puturoasa si azi poate mai coc niste vinetele ca am cam luat din cele coapte sa fac salata si-s cam putine. Pana weekendul viitor cu siguranta am sa-ti spun cate borcane mi-au iesit.

Auzi dar tu ai mai pus morcovi pana acum? Nu se strica zacusca in timp? [/blue]

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastad

Buna dimineta la cafea

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Buna dimineatza si tie, Doina . Busy, busy?

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Se pare ca´s in trend cu voi ca si eu am o foameeeeeeeeee
Am mancat de pranz da tot mi-e foame asa ca mi-am facut iar mere rase cu morcov

Delia ce m-ai distrat cu shobo al tau Da nu m-am prins unde vad pozele

Caro mai pove si noua ce ti-a zis nutritionistul. Mai ales despre dulciuri ca poate se mai hotaraste cineva sa le lase
Da ce multe poti sa alegi.. La noi pe la sali nu e asa variat

Laura ce mai zici nou?

Revin...

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput