Nou stil de viata (222)
Raspunsuri - Pagina 11
adi_dalma spune:
Crys ///la multi ani!
Raport -0.5 kg AMR 36.5 kg.
Noutate ///am fost ieri la inot,,,, wow ...am uitat de toate problemele cat am inotat+jucat cu fiica mea.
Dimineata eram in schimb 'blana'...as mai fi dormit ceva...dar a trebuit sa vin la serviciu.
V am arrampupic..o zi minunata va doresc
carolinah spune:
Neata, ladies!
Iaca si eu la raport: 59 Kg (adica -0.5). Nici nu indraznesc sa sper ca incepe sa se clinteasca...
Mephala, incepi serviciul dupa 4.5 ani? Mama mia, sporuri iti doresc! Asa a inceput si sora-mea si i-au trebuit vreo 3 luni sa isi intre in ritm! Fireste ca depinde f mult si daca iti place sau nu... Ai si alte optiuni in afara de cresa? Ai bona, bunica sau ceva?
Tzuni, esti atat de mondena de raman cu gura cascata! Iti tin pumnii pe 4 si m-am tot gandit la voi zilele astea!
Gabi, esti o frumoasa si o delicata cu palaria aia! Mi-a placut mult si rochia, dar palaria e de senzatie. Eu arat ca de la coasa cu palarie
Delia, e bine sa mai iei cate o pauza din cand in cand. Si eu fac sport 5/7, insa nu 3 ore ca tine. Nici n-as avea timp, eu fur cate 1/2 ora seara dupa ce se culca fetele.
Gusta, felicitari pt nunta, nu ma mir ca ai emotii! Asa aveam si eu, eram tot stresata sa iasa totul bine, dar acum, dupa 7 ani am ajuns la concluzia ca am fost o mare proasta, ca mai bine ma bucuram de moment decat sa ma agit atata si sa nici nu gust macar ca lumea placerea de a fi mireasa.
Anda, cu scuzele de rigoare si cu toata dorinta mea de a fi mai slaba, si eu consider ca ai ti-ar sta mult mai bine cu cateva kg in plus.
Va pup si mai vin.
gusta spune:
Anda la cat mai multi ani impreuna si distractie placuta azi.
Carolina ce sa le mai fac la emotii ca nici eu nu stiu si imi doresc asa de mult sa fie bine si parca vad ca o sa treaca ziua si eu nu am sa imi mai amintesc nimic.
Lou spor la scris .
Am rezolvat problema gradiniti dar a trebuit sa imi arat colti si chiar nu aveam chef de asta azi dar se pare ca daca ai un pic gura mai mare se rezolva asa ca de luni se duce copilul la gradi si gata imi intru in normal.
Gabriela azi ai uitat avionul sa il trimiti cu caldura si m-am supirat(asa spune Mara).Asa ca te rog macar pe la pranz sa il trimiti ca am nevoie.Iar insomniile nu stiu de la ce le am si acuma am un cap cat o banita si nu imi pot reveni.
Claudia te rog nu vii sa imi calci si mie rufele ca am destule si sunt si cateva care trebuie sa le si apretez.Cum imi fac eu singura de treaba.
Raport 62,5 kg ,cum se putea altfel decat cat o vacuta dar de maine pun lacat la frigider si la dulap si apa plata scrie pe mine.
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
neata
Am pus poze in semnatura.
Va pup
Criscosty la multi ani fericiti si cu sanatate
Delia Geri este un prieten vechi si o cunostinta comuna (vis a vis de intrebarea Mephalei)
Qamar spune:
la multi ani, Criscosty!
raport rapid: staggggnare
cateva idei de retete raw gasiti www.giveittomeraw.com/forum/topic/listForCategory?categoryId=1407416%3ACategory%3A6456" target="_blank">AICI
si acum inapoi la distrat Bia
CRISCOSTY spune:
Anda la multi ani fericiti impreuna
Tare ma amuza ceva azi...toata lumea care ma suna, pe langa urari imi spun "vai, ai facut 30 de ani" Ma intreb cand o sa fac 40 ce o sa-mi mai zica....
Pupici si floricele la toate fetele frumoase
Crys si Dany
gusta spune:
Hopes frumoase poze dar cam putine.
Cuscra pai ai o sa puna de 2 ori vai cand ai sa faci 40.Si fii bucuroasa ca are cine sa te sune.
Ma dor ochi ca de dimineata caut idei de ornat si m-am cam aturat ca sta cam prost cu imaginatie .Mai incerc poate poate gasesc ceva ce sa ma atraga.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Anda, la multi ani! Sa va iubiti la fel de mult ca-n prima zi!
Daca ajung pe la Cluj iti dau de stire.
Crys, petrecere frumoasa diseara!
Lou, despre ce e proiectul tau (daca nu sint prea indiscreta)?
Programul de la sala:
- 1 ora exercitii cu mici si minge
- 30 minute eliptica
- 1 ora mers rapid pe banda inclinata
M-am dus la sala cu dureri si m-am intors fara. Am luat si 2 pastile de calmare (ce sa faci si cu rusii astia ) dar nu-si mai faceau odata efectul, asa incit dupa prima ora de exercitii m-am dus sa ma intind citeva minute pe banca din vestiar ca nu mai puteam. Dupa ce-am terminat cu bicicleta eliptica ma simteam deja mai bine. O fi sportul, or fi pastilele de vina, sau amindoua, nu stiu, cert e ca acum nu ma mai doare nimic si azi dimineata ma gindeam serios sa stau acasa.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Delidana spune:
Hopes, ti-am vazut si eu pozele, foarte frumoase, imi doresc sa vizitez si eu Londra si Parisul cindva.....
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Qamar spune:
Anda, happy anniversary!
Hope, pozele sunt super!
Delia, eu de obicei am niste dureri inumane in timpul menstruatiei...la un moment dat nici nu mai stiam ce sa mai iau, fiole de algocalmin, piafen, nurofen plus, etc...Primele 2-3 zile erau cosmar. INSA, de aprox o luna si-un pic de cand am inceput tentativele mele de sport acasa, vad ca e mai bine. Adica nu numai ca mi-a venit la timp(de mirare la mine) dar nu am avut absolut niciun discomfort (in afara de pofte, dar asta nu deranjeaza atat de tare). Deci nu mi-a venit sa cred, nu m-a durut burta absolut deloc..si singura schimbare in program a fost sportul...So, sper sa-ti fie mai bine