DECRETEII

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

cu ce sa incep ca as avea multe de spus...am vazut si eu un documentar cu copii nascuti fara voie si lasati in asa zisele orfelinate sau unde erau mai fioros copiii lasati sa moara singuri erau mancati de sobolani care erau mai mici (ma gandesc cine ar fi putut filma monstrozitatile acelea si culmea k s-au pastrat si s-a dat la iveala totul)

asta se intampla inainte de revoltie,dar sa va povestesc cand am fost internata in spital k fetita mea care a avut 2sapt diareea si asta pt k a luat de la altcineva tot in spital:fiecare salon avea in loc de pereti sticla si puteai sa privesti in fiecare salon ce se intampla,asa k eu eram langa copii care veneau din orfelinat bolnavi si aveau nevoie de tratament,offffffffff acei copiii erau de diferite varste pana intr-un an ....

scria pe fiecare patut cum se chema si cate luni are:

-unul avea doar o luna si rea sa se inece k biberonul pt k gaura era asa de mare ..(l-am salvat eu ,nu mai aveam somn cand vinea masa pt copii)

-altul avea 8 luni si nici nu statea in fund(l-am invatat sa faca k mana),cand a fost luat de asistenta maternala mi-a facut k mana pt k pleca

aveau la masa ciorbica dar cine sa le dea?veneau le lasa si nimeni nu le dadea ,asa k mai mergeam din cand in cand(dar k frica sa nu iau ceva de la ei contagios si sa -idau fiicei mele....

am sesizat de cateva ori doctoritei care venea sa-i consulte ca acei copii nu sunt supravegheati la masa ,dar nimik

ASTA s-a intamplat in anul 2003 la spitalul judetean Calarasi

Mergi la inceput