DECRETEII
Raspunsuri - Pagina 21
gabriella1 spune:
"draga" daca sotul tau ar fi politist si ar fi scuipat intre ochi de unu' care invarte banii cu lopata , cand este sfidat si injurat de tot tiganul, ai mai gandi,oare ,la fel?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
J G spune:
Daca eu as fi politist (ca nu conteaza aici daca sunt nevasta de...) si nu as avea parghii de a pedepsi asa ceva sau statutul meu nu ar fi respectat, noah, mi-as schimba meseria. Multumita?
Eu personal nu-i inteleg pe astia care sufera in front. Nu-ti convine? Fa altceva.
Politistii nu stiu sa se faca respectati, din pacate. Am si eu prieteni in politie care-s oameni respectabili dar sufera si ei de pe urma restului care nu-s.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
gabriella1 spune:
ne contrazicem de pomana, legile,nu-s facute ptr oameni ca noi. o zi buna,iti doresc
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara Despre ce vorbiti voi acolo? Voi chiar aveti impresia ca totul era bine si frumos si liniste si pace? Fetelor, pe vremurile alea nu se mediatiaza nici un act criminal, decat doar daca vroiau sa dea un exemplu, ceva, altfel totul era tinut sub tacere, nu aveai voie nici sa fii auzit vorbind de asa ceva. Iar de liniste si siguranta.. Chiar sincer, eu stiu ca era mereu un sentiment de frica, mergeam cu mama sa mai ia cate ceva sub mana, sau de la cine lucra la abator si mi-o amintesc cat era de ingrozita pana ajungeam acasa. Daca stateai pana mai tarziu se gasea cineva sa te intrebe ce faci de ce esti afara, etc. Pot spune ca ati fost norocoase daca traiti cu asa o impresie de atunci. Si obsedati sexual erau. Si chiar destui! Mi-i aduc aminte si stiu ca nici nu intelegeam prea bine. Stiu ca fugeau copii de ei. Intrau in scari de bloc si-si scoteau ce aveau ei mai de pret. Mi-era groaza de ei. Si pe strada, copil fiind se mai gasea cate unul sa-mi sopteasca cate o obscenitate in trecere. Ramaneam socata! Deci, da, erau de toate si pe vremurile alea. Cat despre incuiat usa.. ehee.. pai ce sa fure hotii?? Poate butelii, de la putinii care aveau asa ceva Lara, mami de Ioana www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA ----------------------- |
Se intampla sa te legitimeze politia pe strada la ora 22.30, daca aveai buletinul era ok, daca nu....la sectie cu tine!
De obsedati sexual am avut parte sa vad destui, unul in bazinul cu apa pe strand, a trecut pe langa mine tinandu-se de margine si prietena mea pe sub apa ( facea scufundari ) a vazut-o scoasa,un mos din armata era beat in parc la Moghioros( timp de ploaie ) si o avea scoasa cand statea pe banca, alt nemernic tot atunci era in usa de la toaleta barbatilor si ne facea semn sa mergem la el tot cu ea scoasa,alt mos a trecut pe la mine pe la bloc si ne arata fetelor instrumentul...erau destui.....la ultimul i-am facut-o de oaie Facea plimbari cu nevasta-sa si cand trecea pe langa blocul nostru, fetele mergeam in urma lui si strigam, injuram...se uita nevasta.sa si nu stia de ce
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Alinutza1979 spune:
Eu sunt oarecum de acord cu gabriella1 !
Exista mai mult respect in anumite domenii precum: invatamant - elevul respecta profesorul; medicina pacientul respecta medicul (am asistat acum cateva luni la o faza intr-o policlinica, cand o pacienta pur si simpu a urlat la tot personalul de acolo); se tinea oarecum cont de studii; un om cu studii medii respecta pe cel cu studii superioare - si consider ca este normal!
Nu spun ca era bine fiindca n-am de unde sa stiu! Eu la revolutie aveam 10 ani, mama imi facea codite cu pampoane :)
Sa nu mai spun ca la gradinita am fost selectata din multimea de copii, sa dau Tovarasului Ceausescu si pot spune ca eram foarte bucuroasa! Imi amintesc ca am facut 100 mii de analize + ca si parintii au fost interogati la "Partid" .
Tata este un om foarte bun si priceput, tin minte ca mergea acasa la diversi securisti (si era recomandat din cunostinta in cunoastinta) sa repare diverse aparate! Plata se facea in mancare si diverse chestii ! Sapunuri,parfumuri,salam,carne!
Mama in schimb avea "prietene" peste tot, daca nu avea si le facea! Asa e ea mai bagareata :)!
Plus de asta aveam bunicii la tara, unde se mai crestea un pui, un porc, o vacuta!
Noi n-am dus-o rau cu mancarea niciodata! Intradevar nu aveam specialitati, insa mancare de baza aveam!
Parintii mei mergeau anual in concediu, erau ani in care mergeam si de 2 ori/ an. Tin minte ca stateam la Voineasa si 18 zile, mie imi placea, era foarte frumos! Litoral, Delta, Maramures, am fost peste tot!
Cam asta e!
J G spune:
Alinuta dar respect invers exista? Sau exista acum?
Am intrat in spital de 2 ori in ultimul an:
- la nastere unde am racnit de 2 ori: o data la control ginecologic cand doctorul intrat cu toti rezidentii mi-a dat "nota 6" si toti au izbucnit in ras si da, l-am facut in toate felurile pana si-a cerut scuze; apoi la neonato cand dupa ce e schimbat-o pe Carla asistenta s-a dus sa o puna in alt patut, aici am urlat mai putin dar tot am urecheat-o.
- cand s-a lovit Carla si am ajuns la urgente plansa si doctorul de garda m-a luat la misto si era sarcastic si am urlat si acolo,
Si de cate ori se va intampla voi sterge pe jos cu ei, vreau sa fiu respectata, mi se pare normal!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Alinutza1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maraki
Se intampla sa te legitimeze politia pe strada la ora 22.30, daca aveai buletinul era ok, daca nu....la sectie cu tine! De obsedati sexual am avut parte sa vad destui, unul in bazinul cu apa pe strand, a trecut pe langa mine tinandu-se de margine si prietena mea pe sub apa ( facea scufundari ) a vazut-o scoasa,un mos din armata era beat in parc la Moghioros( timp de ploaie ) si o avea scoasa cand statea pe banca, alt nemernic tot atunci era in usa de la toaleta barbatilor si ne facea semn sa mergem la el tot cu ea scoasa,alt mos a trecut pe la mine pe la bloc si ne arata fetelor instrumentul...erau destui.....la ultimul i-am facut-o de oaie Facea plimbari cu nevasta-sa si cand trecea pe langa blocul nostru, fetele mergeam in urma lui si strigam, injuram...se uita nevasta.sa si nu stia de ce Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
saptamana trecuta in parc la Moghioros la ora 20.00 cand inca mai erau mamici cu copii afara, doi tineri, dar prea tineri,15-16 ani, se , se pipaiau, mai mai ca se pe banca! Si nu sus pe munticelul ala unde mai stateau indragostitii pe vremea lui Ceausescu; undeva pe langa terenul de tenis
Oare asa e bine?
Plus de asta ea avea tigara in mana si vorba foarte urat -- deci se dadeau si in spectacol!
Alinutza1979 spune:
citat din mesajul lui J G Alinuta dar respect invers exista? Sau exista acum? Am intrat in spital de 2 ori in ultimul an: - la nastere unde am racnit de 2 ori: o data la control ginecologic cand doctorul intrat cu toti rezidentii mi-a dat "nota 6" si toti au izbucnit in ras si da, l-am facut in toate felurile pana si-a cerut scuze; apoi la neonato cand dupa ce e schimbat-o pe Carla asistenta s-a dus sa o puna in alt patut, aici am urlat mai putin dar tot am urecheat-o. - cand s-a lovit Carla si am ajuns la urgente plansa si doctorul de garda m-a luat la misto si era sarcastic si am urlat si acolo, Si de cate ori se va intampla voi sterge pe jos cu ei, vreau sa fiu respectata, mi se pare normal! J si Carlita Carliontz (05.02.2006) |
..pai tocmai, foarte rau daca nu exista! Nici asa ceva nu se intampla atunci
Acum nu mai exista bun simt si respect decat foarte, foarte rar!
N-am luat-o in cap rau de tot, si asta nu-i bine!
zicea bine cineva ca Romania a devenit " SAT FARA CAINI!"
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui J G Alinuta dar respect invers exista? Sau exista acum? Am intrat in spital de 2 ori in ultimul an: - la nastere unde am racnit de 2 ori: o data la control ginecologic cand doctorul intrat cu toti rezidentii mi-a dat "nota 6" si toti au izbucnit in ras si da, l-am facut in toate felurile pana si-a cerut scuze; apoi la neonato cand dupa ce e schimbat-o pe Carla asistenta s-a dus sa o puna in alt patut, aici am urlat mai putin dar tot am urecheat-o. - cand s-a lovit Carla si am ajuns la urgente plansa si doctorul de garda m-a luat la misto si era sarcastic si am urlat si acolo, Si de cate ori se va intampla voi sterge pe jos cu ei, vreau sa fiu respectata, mi se pare normal! J si Carlita Carliontz (05.02.2006) |
JG da' tu de la doctori astepti respect ,dragalaso?Poate -l vom avea,dupa ce le burdusim buzunarele.
Gabriela
mihaela_s spune:
Alinutza, vorba ceea: exceptia confirma regula...daca tu ai dus-o bine pentru ca parintii tai aveau relatii si pile, nu inseamna ca asta era viata in general. Pentru ca majoritatea a dus-o cu totul altfel...cozi peste cozi si cand ajungeai in fata se termina produsul...de la carne, smantana, lapte...la vata, deodorante sau carti. N-am sa uit niciodata cand un prieten de-al lui tata a ajuns director la Librariile Orasului(si eu ma trag dintr-un oras mic din N-V Romaniei, multi poate nici nu ati auzit de el) si noi am primit acasa(tata cumparase pe sub mana!) penare, creioane, radiere parfumate si ascutitori chinezesti. Nu stiu daca ma crezi, au trecut 30 de ani de atunci si inca mai exista la mama ascutitorile, folosite desigur, dar sunt ca niste mici bibelouri. Nu mai spun cu cata zgarcenie foloseam gumele parfumate la scoala, ca sa nu "se termine"....
Cat despre perversii de pe strada...asa cum ziceam in oraselul nostru mic am patit-o si eu....aveam 10 ani si eram la patinoar(o balta care inghetase pe un teren de fotbal de langa Sala Sporturilor) cu o vecina mai mica decat mine si cu sora ei(care avea vreo 5 ani, nici nu stia ce s-a intamplat) cand un barbat s-a apropiat de gardul terenului si ne-a aratat "podoaba" si spunea cuvinte porcoase...nici nu vreau sa-mi amintesc cat de speriate am fost si cum tremuram toate trei cand am reusit sa ne oprim undeva pe drum sa ne luam patinele...caci "barbatul" nu indraznise sa ne urmareasca...oribil!
Si da, lumea nu circula atunci pe strada dupa ce se lasa intunericul pentru ca erai agatat de politisti/securisti...
Eu cred ca discutia a devenit demult offtopic, ceea ce a fost de spus despre decretei s-a spus, subiectul acesta ar trebui sa ia sfarsit, nu mai are nici o relevanta.
Despre cat de bine sau cat de rau era pe acea vreme, e dupa cat de "bine" a dus-o fiecare si cat de "in varsta" era fiecare dintre noi...
vorbe de copil...
Hobby