DECRETEII

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Eu in '89 aveam 10 ani, n-am amintiri foarte clare din perioada aia! Cu toate astea pot spune ca m-a marcat filmul 4 luni, 3 saptamani si 2 zile!
Zilele urmatoare voi urmarii documentarul Decreteii, l-au descarcat de pe DC++ .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Filmul il puteti vedea aici
Sincera sa fiu, ma asteptam sa fie mai dur. Stiu povesti mai cutremuratoare decat asta.

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara

Filmul il puteti vedea aici
Sincera sa fiu, ma asteptam sa fie mai dur. Stiu povesti mai cutremuratoare decat asta.

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Credeam ca sunt singura... si mie mi s-a parut foarte romantat si light.
Recunosc ca privind filmarile de pe strada m-au trecut fiorii aia negri. Nu-mi vine sa cred ca am trait atunci, ca am vazut cu ochii mei acele imagini.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

caut cele 2 filme:
Ilustrate cu flori de camp si Va venii o zi.

Pe DC++ nu le-am gasit?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

oare daca pe mine ai mei chiar m-au dorit si n-am frati/surori..tot decretel sunt?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Acum am terminat de citit tot ce s-a scris si am pielea gaina...
Eram prea mica in perioada respectiva ca sa imi fac probleme de genul asta. Dar nu pot nici macar sa-mi imaginez ce inseamna sa fii lipsita de un drept elementar: acela de a alege. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum e sa nu te poti bucura de o relatie sexuala normala si sanatoasa in cuplu, sa stai mereu cu grija ca s-ar putea sa ramai insarcinata si tu nu doresti acest lucru. Despre alte umilinte nu vreau nici sa vorbesc.
Mi-am amintit toate lipsurile si greutatile de atunci. Pentru ca desi eram prea mica sa ma gandesc la avort, nu eram prea mica sa nu inteleg ce inseamna frigul, intunericul, stresul alor mei sa procure mancare pentru copii. N-am uitat nimic din toate astea si nu cred ca voi putea uita vreodata.
Si acum mi se face negru in fata ochilor cand aud pe cineva care regreta vremurile alea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Two years now, and he's still Mr. Perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mi-am adus aminte ca mai era o lege absurda in favoarea violatorilor Daca accepta sa se casatoreasca cu victima, scapa de cei 7 ani de inchisoare.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Mi-am adus aminte ca mai era o lege absurda in favoarea violatorilor Daca accepta sa se casatoreasca cu victima, scapa de cei 7 ani de inchisoare.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

pai si daca victima nu accepta?! Fiindca teoretic nu ai cum accepta sa te casatoresti cu violatorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

pai si daca victima nu accepta?! Fiindca teoretic nu ai cum accepta sa te casatoresti cu violatorul!

Nici eu nu prea vad cum, dar daca victima era insarcinata...poate asa isi imaginau autoritatile ca nu se mai gindeste sa faca avort!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

pai nu stiu, poate unele vroiau mai ales ca erau alte mentalitati...te-a avut de domnisoara, trebuie sa se si insoare cu tine Poate isi mai aminteste cineva si ne spune exact.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput