De 17 zile iau aceste pastile, si m-am cam ingrasat, e adevarat ca te poti ingrasa?
Si eu iau marvelon 28, m-am ingrasat in primele 2 luni cate 1 kg pe luna, dar cred ca a fost mai mult efectul psihologic , eram convinsa ca ma pot ingrasa de la pofta de mancare pe care o dau aceste pastile si tot la mancare ma gandeam .
Si eu iau marvelon,dar nu m-am ingrasat deloc.Pot spun chiar ca am slabit.Acuma...nu stiu daca de la pastile
Eu m-am ingrasat 8 kg intr-o luna!...si dupa analize si vizite la medic s-a ajuns la concluzia ca Marvelonul a fost de vina. Toate prietenele mele care au luat Marvelon au patit la fel. Daca dai cautare o sa gasesti si parerile altor fete de pe un alt forum unde toate se plang de aceeasi problema de la Marvelon.
Eu am luat Marvelon 28 si m-am ingrasat. Dupa o vreme n-am mai gasit Marvelon 28(intelesesem ca nu se mai fabrica) si am luat Marvelon simplu(folia n-are acele 7 pastile pentru perioada de pauza) cu care m-am impacat mult mai bine, desi medicul sustinea ca au exact aceleasi componente. Oricum sunt pastile de generatie mai veche.
Si eu am luat marvelon si in 2 ani m-am ingrasat 8kg . Nu stiu daca doar din cauza lor, dar cred ca au avut o mare influenta
briza_marii