marvelon 28

marvelon 28 | Autor: loryx

Link direct la acest mesaj

De 17 zile iau aceste pastile, si m-am cam ingrasat, e adevarat ca te poti ingrasa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si eu iau marvelon 28, m-am ingrasat in primele 2 luni cate 1 kg pe luna, dar cred ca a fost mai mult efectul psihologic , eram convinsa ca ma pot ingrasa de la pofta de mancare pe care o dau aceste pastile si tot la mancare ma gandeam .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Si eu iau marvelon,dar nu m-am ingrasat deloc.Pot spun chiar ca am slabit.Acuma...nu stiu daca de la pastile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu am luat vreo 5 ani, si da, m-am ingrasat. Vreo 10 kg in total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

doar de 17 zile si te-ai ingrasat?? nu cumva e totusi de la dieta?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Depinde ce inseamna "cam"...
Iti da pofta de mancare si e posibil sa fi luat 1-2 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Eu m-am ingrasat 8 kg intr-o luna!...si dupa analize si vizite la medic s-a ajuns la concluzia ca Marvelonul a fost de vina. Toate prietenele mele care au luat Marvelon au patit la fel. Daca dai cautare o sa gasesti si parerile altor fete de pe un alt forum unde toate se plang de aceeasi problema de la Marvelon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu am luat Marvelon 28 si m-am ingrasat. Dupa o vreme n-am mai gasit Marvelon 28(intelesesem ca nu se mai fabrica) si am luat Marvelon simplu(folia n-are acele 7 pastile pentru perioada de pauza) cu care m-am impacat mult mai bine, desi medicul sustinea ca au exact aceleasi componente. Oricum sunt pastile de generatie mai veche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Si eu am luat Marvelon cu cativa ani in urma si am luat 20 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu am luat marvelon si in 2 ani m-am ingrasat 8kg . Nu stiu daca doar din cauza lor, dar cred ca au avut o mare influenta

briza_marii

Mergi la inceput