Mamici din Militari!
Buna! Locuim in Bucuresti, cartierul Militari. Am o fetita de 3 luni si 3 zile, Emma-Andreea, care e o scumpete. Hai, mamici din Militari, sa schimbam impresii! V-am pupat,
_ella
Raspunsuri
Master Draciel spune:
Eu am fost o mamica din Militari!Dar asta se intimpla in urma cu 5 ani si jumatate, cind a inceput pentru mine Marea Aventura.Cite ture-ture mai faceam pe la "castani", raiduri dimineata in Veteranilor ptr lapte si oua proaspete de la tarani, ore intregi petrecute in parcul din spatele dispensarului..........amintiri frumoase.Dar cel mai bine, tot in Botanica ne simteam!
pisi_ella spune:
Daaaa, Master, cata dreptate ai! Ce frumos e in Gradina Botanica! Aer curat, verdeata...Zici ca nici nu esti asa de aproape de miezul Bucurestiului...De praf si poluare...Eu locuiesc pe undeva intre Gorjului si Pacii, e mult praf, multa poluare, mult zgomot...E un parculet la Pacii, insa e chiar laga bulevardul plin de masini, asa ca...iti dai si tu seama ce aer "curat"...Peste vreo 3 zile plecam la munte, la Bran, primul concediu in trei!...Abia astept sa o scoatem pe Emma la aer curat, intr-adevar curat.
Mai zi-mi despre tine...Cand ai plecat, cum e acolo?...
Te pup,
_ella
Master Draciel spune:
Stiu ella despre ce parculet vorbesti, despre acela care este chiar la gura metroului, linga autogara.Niciodata nu mi-a placut parcul ala ca este f murdar si plin de cei care isi asteapta cursele catre comunele din jur.Are o frecventatie bizara!!!Nu am plecat de mult timp, doar de doi ani, asa ca nu cred ca s-au schimbat prea multe.Am locuit la Rasaritului, chiar pe bulevard si cunosc problema zgomotului si a prafului dar odata ce intram in casuta noastra, nu ne mai deranja nimic;de altfel, este la locul ei, poate chiar ne asteapta??!!
Asa cum spuneam mai sus, locurile de predilectie erau gradina botanica si Politehnica ( nu stiu cum am putut sa o uit prima oara!!!!!!!!).Astea,din Militari......In rest, il luam de minuta si plecam aiurea,ajungind pe te miri unde!!!!Asta o fac si aici destul de des, de ai zice ca ne antrenam ptr maraton.Cu deosebirea ca aici(la Paris)ai mult mai multe locuri simpatice de descoperit decit in Bucuresti.
Concediu placut si sa-mi spui cum ati petrecut!