FIV 189
Raspunsuri - Pagina 19
lucialu spune:
Lilisor imi dai voie sa completez raspunsul catre Kineta?
Kineta sunt multe boli,efectiv boli,infertilitatea fiind doar o consecinta,una dintre ele a acestora...pe langa endometrioza mai este PCOS-ul care poate duce in timp la diabet si mai este fibromul uterin si mai sunt multe alte boli autoimune,care din pacate ne mutileaza si ca femei nu doar ca mamici...si din pacate la aceste boli acele medicamente miraculoase pe care statul roman se cacaie sa le compenseze,nu gratuizeze...sunt frectie la picior de lemn de obicei pentru ca medicina faci pasi marunti de tot si sunt doar incercari de vindecare...
Si vin sa intreb eu statul roman... acel raspuns dat de el statul si mentionat in campania noastra de pe forum,cum ca infertilitatea nu este o boala...de unde au tras concluzia stimabilii?Nu sunt medici intre politicieni?Nu stiu de existenta acestor boli?Noi nu existam pentru nimeni care ar putea face ceva?
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
lilianaFi spune:
Lucia asa e ai dreptate ,eu mi-am amintit doar de endometrioza cu dipherelynul ei scump...
Moniland in primul rind ma bucur ca analizele au fost gresite si nu ai nici o problema de ficat,m-am gindit la tine mult cind ai scris de agHBs...apoi in alta ordine de idei merg si eu in austria pe 3 noiembrie pt o vizita,dar la prof.Szalay,la Krumpendorf...luna trecuta fiv 2 nereusit...fiv 3 il fac cu analiza globulului polar...bafta multa si tie!
DORIS_71 spune:
lilianaFi si eu fetita dulce, da-mi si mie vre-un nr. de telefon unde pot prenota o vizita la prof. Szalay. Tare ma bate un gand....... Mersi.
toate FIV-oasele.
lilianaFi spune:
Doris nu il am la indemina acum...dar intra pe www.cercounbimbo.net si acolo gasesti multe inf.despre multe clinici din europa si nu numai...printre care si cel de la clinic p.Szalay...daca nu miine dupa amiaza iti trimit mes.pe pm si cu nr meu de tel asa mai schimbam impresii....te pup si numai bine
cristal1995 spune:
Liliana, nusy, Moni, kineta si toate fiv-oasele: si eu va pup dulce si fiti increzatoate: la atata perseverenta trebuie sa fim auzite de cineva de sus!!!!
Va pupic pe toate
Aly-"Inca mai sper..."
Ioanatugs spune:
Nusy tauras drag, multa bafta la acest FIV-ulet si sa fie cel norocos si la termen i-ti doresc!!
Felicia draga, ai intuit bine, FSH-ul meu e doar un motiv ca sa fiu trista. Nu stiu de unde a mai aparut si depresia asta, credeam ca am depasit momentele acelea urate. Se pare ca m-am inselat, dar i-mi revin eu...cumva
Moniland poate ar fi bine sa nu-i mai dai nimic acum sotului tau. Eu nu i-am mai dat nimic sotului si am facut chiar FIV simplu, fara ICSI si din trei ovocite s-au fertilizat doua. Data viitoare o sa cer sa la faca ICSI, pentru ca vreau sa fiu sigura ca se fertilizeaza toate, mai ales ca sunt putine. La FIV chiar a fost ceva ciudat, toti medicii credeau ca fac FIV din cauza mea, pentru ca am o trompa infundata si endometrioza, nimeni nu stia ca sotul meu s-a luptat ani de zile cu oligoastenozoospermie moderata si in cele din urma severa. Pastilutele acelea au fost miraculoase pentru el si inainte de astea i-am dat tone de L-carnitina, si n....tratamente naturiste si babesti. Asa ca poate ar fi bine sa mai ia o pauza si sotul tau, nu-l mai stresa cu pastilutele. Ei sunt mai sensibili decat noi, lasa-l sa creada ca acum aveti sanse mult mai mari si ca veti reusi, tocmai datorita acestei imbunatatiri. Si tu sa crezi asta!!
Cristal1995 ai dreptate iubita, o pauza un pic mai mare ar fi o idee buna. Sa vedem ce va mai fi!
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
rubia spune:
kineta ,merci mult pt nr
Intr-adevar vineri o sa ma duc la eco,am vb cu cineva de la sterilitate si luni ma duc cu restul analizelor si apoi vineri o sa fac un eco inaintea zilei 21 pt a vedea daca iau startul sau nu.
poate ne vedem ,te anunt la ce ora o sa fiu acolo.
Merci inca o data si bafta.
21ali spune:
Buna dimineata,Moniland am vorbit cu dr inainte de a face anza ptr sot sa se uite atent daca misca macar 1 si daca au forme normale(prin luna iunie nu aveau decit 2-3 forme normale cap si coada)acum sunt majoritatea formati normdar tot nu misca.Aceasta anza am facut-o sa vedem cum stam ,ptr ca pe 24 vom avea testul de viabilitate cu dr Musteata de la Medlife,dinsa ne-a spus ca daca sunt morti nu vom putea face nici ICSI,doar FIV cu donator.Suntem foarte suparati asta ar fi fost ultima sansa ptr noi,va rog dati mi un sfat ce pot face sai misc,IOANATUGS te rog ce pastilute miraculoase a luat sotul tau?Nu am timp sa citesc din urma,fetelor va rog nu va suparati pe mine ca sunt asa insistenta dar AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU !
dropsa spune:
O salutare pentru toate fetele !
Cunoaste cineva modalitatea prin care putem lua medicatia FIV compensat 50% ? Cum se procedeaza , asa, "babeste" ?
Eu voi incepe stimularea pe 13-14.09.2008 si ma gandesc ca ar fi super bine daca as reusi sa le cumpar compensat !
Multumesc frumos pt.raspuns si urez tuturor o zi buna in continuare !