FIV 189

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Ioana: eu dupa o pauza, adica din feb-martie anul asta pana in august, am ajuns de la FSH 10,... la 6,... (cum nu l-am avut nici inainte de primul fiv) Deci, e ok, dar organismul trebuie sa ia o pauza. Si eu eram obisnuita sa fac cate un fiv la 3 luni, dar se pare ca e mai bine sa ai si cate un relache.
Va pupic pe toate si multa bafta!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: stai linistita,ca nu ramai cu FSH-ul asta...e de moment.O sa coboare si singur,fara sa faci vreun tratament.Eu incep acest FIV cu FSH 11.92 si LH 11.95.Mi-a marit doza de gonal de aceasta data la 4/zi(fata de 3 cate am avut ambele dati).Joi,pe 11 sept.,(ziua 21) incep inhibarea.Sper ca acum sa am noroc pana la capat...oricum,sunt foarte optimista!

Cristal: Tot inainte,nu-i asa? Ne va veni si noua randul...(amandoua "inca speram"-tu la semnatura,eu la nick...)

Zouzou: ce mai faci,nu ne mai spui nimic despre tine?

toate fetele !Bafta multa tuturor ,in aceasta toamna sa fie reusite multe,multe!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

buna,
tocmai am vazut pe pro tv ca se vor da retete compensate pt tratamente dar numai pt fetele care sunt supraponderale(asa am inteles eu,am vazut pe fuga......)!sa intrati pe www.protv.ro si vedeti stirea!
va pup!
si succes la fiv tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

cami_05 bine ai venit! Bineinteles ca ai emotii, e firesc, mai ales ca e primul fiv. Bafta multa, sa decurga totul bine si sa ne aduci vesti bune din Ungaria! Primele 10 mesaje iti vor aprea mai tarziu putin, asa ca vor fi putin decalate. Daca ai nelamuriri, intreaba, si daca ne pricepem, te ajutam!
Ioana...nu fsh-ul tau ma ingrijoreaza (sigur va scadea, e doar un avertisment dat de organism sa te gandesti mai mult la tine!), dar observ ca esti cam tristuta... Nu puteti sa va luat cateva zile de concediu? Sa vezi ce bine fac, chiar daca pleci fara chef!
Si eu sunt obosita si fara chef... astept sa plec si eu in concediu (dupa 20 sept, ca nu poate sotul mai repede) si abia dupa aceea ma gandesc la alte planuri.
Nusy, bafta multa! Ar cam fi timpul sa mai lasam si pe altii la subiectul asta, asa-i Ali, Kora, Zouzo, Ioana, Antosit, Rubia, Marrina, Moni, Kineta, Catalina...(oof, ca multe mai suntem... voiam sa fiu optimista dar scriind lista asta lung mi-a trecut veselia...)

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Feli: multumesc...ai dreptate!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna seara ,Moniland te rog din suflet sa-mi spui de ce de la Redis si nu Hofigal conteaza?si daca va lua acest L carnitin poate sa ia si multimaca ?Va rog ajutati ma macar sa-i putem misca cit de cit ,buni ptr.ICSI,va rog !!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FETELOR !!!!!!!!!!!!! ATI vazut cumva stirile PROTV?????????? EU am prins finalul ,si nu am inteles mare lucru,decat o chestie care mi se pare ridicola,dar nu stiu daca am inteles bine .....spuneau ceva de tratamente decontate pt persoanele cu probleme de infertilitate,dar ca acestea nu trebuie sa aiba probleme cu trompele uterine,respectiv sa nu fie infundate....daca am inteles bine.....e o gluma sau ce..,despre ce tratament compensat e vb,despre Clomifen de 15 lei,sau de ce??? DACA ar fi vb de compensarea sau gratuitatea tratamentului n fiv-cum sa nu fie pacienta cu probleme legate de trompe,cand 80% din femeile infertile au probleme datorate trompelor(infundarea lor,extrauterine),si de aceea apeleaza la fiv,ca numai au trompe functionale. CA sunt si probleme de ovulatie,sau legate de sot,sunt de acord,dar marea majoritate zic eu au probleme cu trompele.ASA ca despre ce tratament este vb ,pt ce infertilitate? SUNT tare curioasa ,poate a mai auzit cineva stirea si a inteles mai bine decat mine,desi cred ca am auzit destul de bine,sau poate nu este vb de tratamentul pt fiv,pt ca altfel ar fi fost specificat,ar fi culmea,chiar imi vine sa rad...auzi " sa nu aiba trompele infundate "pai si atunci de ce e infertilitate,doar de cauza endocrina...nu stiu abea astept sa vedem ce ati inteles si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Doamne ,Kineta te inteleg atit de bine dar spune-mi ce lege este in tara asta cap coada si sa fie in folosul muritorului de rind?Hai va rog stiti ceva tratament de miscat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kineta cred/poate se referea la tratamentul(care e f.scump) post laparoscopic al endometriozei - inamicul 1 al infertilitatii feminile...

Doris Ioana Kora felicia Catalina Antosit Nussy Cristal...toate fetele mai vechi sau mai noi ...

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

21ali, cand se face ICSi la spermatozoizi li se taie coada. De fapt ei si-o pierd in mod natural cand patrund in ovocit. Coada e importanta doar pt inaintare. Nu stiu daca spermatozoizii sotului tau sunt ok dar nu se misca pt ca au pb cu codita? Stiu ca in Romania ii selecteaza dupa cat de repede se misca. Ai vb cu biologul care se va ocupa de ei cand faceti FIV? Daca el si-a dat acordul inseamna ca totul e ok.
Noi am ales o clinica din Austria care selecteaza spermatozoizii dupa nucleu si nu dupa cum stiu sa dea din codita. Si la noi e pb masculina.
Si de L-carnitin eu m-am gandit la pliuclete si nu la pastile.
Liliana si eu te pup. Tu ce mai faci?

Mergi la inceput