FIV 189

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana , intr-adevar nu arata bine FSh-ul tau. Stiu ca te grabesti cu un nou FIV, dar poate o pauza i-ar prinde bine organismului.
O ce incurajator suna cu spermograma la fel peste un an . Deci zici ca 2 luni de Multi Maca ajung? Oricum saptamana viitoare o repete si sper sa fie la fel si la laboratorul care nu stia sa scoata decat < 1 milion.
Ma gandesc la pliculete de L-carnitin daca sa-i dau sau nu pt mobilitate. Asa se zica ca fructoza da energie spermatozoizilor, iar L-carnitin o contine. Ce parere ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Buna dimineata, fetelor, Sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Salut,fetelor se poate face progesteronul in ziua 19-la mine 21 cade duminica si miine si duminica este inchis laboratorul de anze.Am facut bine ca m-am intepat azi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna ali, si eu am facut progesteronul in ziua 19 si eu am fost in situatia ta z21 cadea duminica. nu e nici o pb. succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Doris71, produse biologice pot fi transportate contra cost de DHL in containere speciale. Intereseaza-te pentru cazul in care vrei sa faci FIV in alta parte. Iti doresc mult succes.
Acum sa-ti spun ce mi-au spus mie de la clinica din Austria (eu m-am hotarat sa fac primul fiv acolo) FSH-ul poate fi marit in urma interventiilor chirurgicale, ca si LH, sau dupa stimulari pentru FIV, dar au zis ca nu este o problema. Eu am avut problema cu FSH, LH mare (m-am operat de chist) si E2 mic si mi-a zis ca nu este nici o problema. si mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Fetelor mai am o intrebare,azi sotul a repetat spermograma si i-a iesit 200000 cu mobilitate 0,deci nu misca si majoritatea sunt cu forma normala .acum va intreb pe voi daca vom putea face FIV cu ICSI?Va rog din suflet ce poate sa ia sotul sa miste macar 2-3?Mi-a spus dr ca ere f f multe leucocite sa fie asta cauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Buna fetelor! Sunt mai noua pe aici. Si eu am inceput tratamentul pentru FIV in Debrecen-Ungaria la dr. Bondar. Este primul si chiar am emotii. Sunt doar la a doua zi de injectii cu gonal si decapeptyl plus vreo 4 feluri de vitamine.Sper ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

RUBIA,da fac FIV cu prof Marinescu,si pe 12 septembrie trebuie sa ajung la Giulesti,daca spui ca ziua 21 o ai pe 14 sept (daca am retinut bine) asta inseamna ca tot pe 12 trebuie sa ajungi si tu,pt ca 14 e Duminica.VOI suna pe 8,sa vedem ce noroc am,sper sa reusim sa ne programam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

21ali, daca sotul tau nu ia MultiMaca sa incerce pliculete de L-carnitin de la Redis si sa manance seminte. Miez de seminte de floarea soarelui (contin vitamina E (puternic antioxidant), Zinc, fier, fibre). Asa i-a recomandat azi sotului cand s-a dus sa ia analizele la spermocultura. Tipa de la laborator i-a zis ca e bine sa consume uleiuri vegetale si seminte. Asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Buna,

a aparut azi un articol despre acidul folic pe www.9am.ro preluare din The telegraph. Nu e unul de bine. Nu stiu de ce dar eu niciodata nu prea am fost fan infocat al acidului folic!

"Acidul folic, forma sintetica a vitaminei B, creste riscul imbolnavirii de cancer intestinal, la san sau la prostata, potrivit unui studiu al cercetatorilor de la Universitatea Oxford, relateaza cotidianul Telegraph
Potrivit cercetatorilor britanici, in cazul multor persoane de varsta medie sau de varsta a treia, care au mici leziuni pre-maligne, excesul de acid folic poate duce la cresterea leziunilor si la accelerarea dezvoltarii cancerului, deoarece cantitati mari din aceasta vitamina, in forma sa sintetica, ajuta celulele tumorii sa se reproduca mai usor.

Cercetatorii sustin ca, dupa ce a inceput fortificarea fainii cu fier si vitamine, in America de Nord, a crescut rata cazurilor de cancer intestinal.

Pana acum, se credea ca este imposibila supradoza de vitamina B, deoarece aceasta din urma este solubila si orice cantitate in exces este eliminata prin urina. Ultimele cercetari arata insa ca acidul folic impiedica mecanismele naturale ale corpului sa limiteze absorbtia acidului folic in intestine.

Majoritatea complexelor de vitamine contin si acid folic, dar acesta poate fi gasit si in cereale si margarina. Fortificarea fainii si a cerealelor duce, potrivit oamenilor de stiinta, la cresterea dozei zilnice de acid folic din dieta unei persoane."

Va !

Mergi la inceput