FIV 189
Raspunsuri - Pagina 16
rubia spune:
kineta faci FIV cu Porf Marinescu?
Daca DA poti sa-mi spui si mie la ce nr suni ca si la mine Z21 este pe 14 sept si nu vreau sa pierd luna asta
Eu nu am decat nr de la serilitate si pana acum nu mi-a raspuns nimeni.
Cu cine ar trebui sa iau legatura /la cine sa mai sun...?
amzulica spune:
Fetelor pentru cine are nevoie de pregnyl - luni s-a facut aprovizionarea la Giulesti.
Va doresc succes tuturor sa incepeti cu dreptul in noul sezon de burtici. Doamne ajuta.
Cami 14+
iazminn spune:
Buna. Fetelor aveti idee cand incep cei de la departamentul FIV de la Gilesti programul ca pana acum am sunt si nu raspunde nimeni? Nu trebuiau sa inceapa de la 1 sept? Merci frumos!
PETRICIA spune:
fetelor, ieri am fost la eco, si i-am auzit inimioara cum batea, mi-au dat lacrimile si n-am mai putut scoate nici un cuvant.
este dezvoltat normal are 7 saptamani si 6 zile
(ieri), astazi are 8 saptamani.
carmen
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Doris71 am plans cand am citit ce-ai patit cu rezultatul de la beta HCG. E groaznic de urat!!! Sa ne spui si noua numele laboratorului acela, ca sa-l ocolim cat putem de mult.
Moniland felicitari pentru spremograma sotului tau! Si la noi a avut acelasi efect Multimaca de la Forrever pentru sot. Dupa doi ani de oligospermie cu n...tratamente si o spermograma ce nu depasea 5 mil. a ajuns la normospermie cu 24 mil. Insa a luat doar doua luni si de atunci nu i-am mai dat nimic, iar dupa un an spermograma e la fel de buna. Sa nu mai ia nimic sotul tau acum ca a ajuns la valoarea asta super. Stii ca si ce-i prea mult strica!!
Catalina2307 pe aici sunt iubita, insa nici eu nu sunt prea vesela! I-mi pare rau ca inca te mai chinuiesti cu infectia aia urinara si-ti doresc sanatate in primul rand! Mi-am repetat si eu hormonalele in z4, pentru ca s-a nimerit weekend-ul la mijloc si toate mi-au iesit bune, mai putin FSH-ul care a explodat pur si simplu. Daca la inceputul anului aveam FSH de 6.5, sau 7 cel mai mare, acum il am de 21. A-ti mai auzit de un FSH atat de mare la 35 de ani ???? Cele doua stimulari de anul acesta mi-au pus capac si se pare ca si eu va trebui sa mai aman putin FIV-ul urmator. Oare ce sa iau ca sa-si mai revina FSH-ul asta????
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
DORIS_71 spune:
Ioanatugs imi pare bine ca ne mai scrii, am crezut ca esti in vacanta pe undeva, in legatura cu laboratorul e din Galati si am avizat deja fetele de aici. Pe mine m-au programat abia pe 11 februarie ptr. urmatorul FIV ca pana atunci au ajuns cu programarile. As fi incercat in alta parte pana atunci dar nu pot ca avem inca o eprubeta cu la congelator si ca sa mergem in alta parte trebuie o alta biopsie, daca nu as fi incercat eu de mult in Austria.
toate FIV-oasele.
Ioanatugs spune:
Doris71 iubita, as fi vrut eu sa fiu in vacanta, insa nici anul acesta nu am ajuns! Si oricum nu as fi avut chef de nimic la cum ma simt acum, asa ca mai bine stau acasa. E revoltator ce ti s-a inatamplat si nu stiu cum as fi reactionat in locul tau. I-ti doresc multa putere sa poti sa o iei de la capat si sa speri ca intr-o zi va veni si bebe mult dorit!! Cum bine spunea cineva: doar speranta ne-a mai ramas si ar fi pacat sa o pierdem!!
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html