FIV 189
Raspunsuri - Pagina 15
mara72 spune:
Multumesc cristina, mult noroc si tie!
Ali fiv/ul il fac la cluj,e al doilea, primul l-am facut tot la cluj dar din pacate nu a fost cu noroc.Sa ai succes, sa iti reuseasca din prima si sa faci copii frumosi
fireyes spune:
Concediu placut, Kora!
21ali, din pacate exista si varianta de mobilitate 0... despre ce tratamente se pot face... asta e o discutie lunga, trebuie in primul rand sa vezi care e "sursa" problemelor. daca intri aici o sa gasesti mai multe info. Bafta multa!
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
pisic77 spune:
Buna fetelor
Catalina, ai avut dreptate. Wunschbaby mi-au raspuns, dar nu stiu de ce intrase in spam. Tu ce faci? Ai inceput tratamentul pentru infectia urinara?
Kora, concediu placut. Sa te intorci cu forte noi.
toate fetele
21ali spune:
Cristina nu am stiut ca se face si in ziua a 2 progesteronul mie cei de la Medlife mi-au scris pe lista de anze in ziua 21,din explicatiile tale legat de tiroida m-am linistit cred ca nu am asa ceva ,am avut prolactina 1318facuta in ziua 2a cm si am repetat-ola medlife in ziua 15de cm si mi-a iesit6,85si T4-1,14,TSH-1,25.Mult succes si tie! Mara sa fie cu noroc si la tine! Fireyes daca nu au mobilitate si sunt vii se poate face ICSI?Sper sa faca o noua spermograma saptamina asta sa o putem compara cu ce vom face pe 24 la Bucuresti ,sotul a urmat un tratament cu coenzima Q10 cu potent power clostilbegyt-sper sa le fi scris corect-si vom vedea rezultatele.Pina in prezent eu am VSH mare 50-85si nu stiu ce anze sa mai faca sa vad unde este inflamatia.-ici la toate fetele!
fireyes spune:
21ali, chiar daca nu se misca deloc, dar sunt OK ca forma si structura (sa aiba forme normale) se poate face FIV+ICSI. important este sa nu fie defecti toti sau sa lipseasca total...
still counting...
pisic77 spune:
Fireyes, multumesc.
Acum ca m-am hotarat pentru Austria, parca mi s-a luat o piatra de pe inima. Incertitudinea si faptul ca ma foiam ca un ... intr-o caldare de la o clinica la alta si de la un dr la altul prin Bucaresti, m-a cam debusolat. Acum, am de ales doar intre 2 clinici cu care am vb si pe cai si la lupta. Va pup fetelor si multa bafta tuturor. By the way, intr-adevar Loimer cred ca isi va planifica concediile dupa noi, fetelor
kineta spune:
ANTOSIT,KORAva multumesc fetelor,sper sa am noroc sa raspunda cineva la telefon pe 8 sept,si sa nu pierd programarea din ziua,ca m-am saturat pana peste cap de contraceptive,