FIV 189

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalinaaaaaaaaa in timpul tratamentului sa nu uiti cumva sa iti pui si ovule antimicotice ( gen clotrimazol sau altele) pt ca ciprinolul iti poate produce candidoza si dai de alta belea.In fiecare sera pui cate un ovul.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora - antibiograma acum nu pot face. Cand au inceput crizele eram in Grecia in vacanta si disperata am inceput sa iau niste antibiotice slabute recomandate de farmacist. Inca le iau desi nu au nici un efect. Dar clar la urocultura nu o sa iasa nimic acum. Tb sa mai astept iar eu cu usturimile astea nu mai rezist sa astept nimic. Iar gentamicina ai dreptate....am cautat pe net si nu se gaseste nicaieri in Buc...

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaa...pai zi tot nu asa pe bucatele. Io cu candida suntem prietene bune si vechi...ca na...martie din post nu lipseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalina stiu cat e de cumplit,te inteleg perfect.In alte orase se mai gaseste gentamicina,iti spun sigur.Da si tu niste telefoane in orasele apropiate sau unde ai rude sau cunostinte.Nu poti sta asa,se agraveaza.Sincer am mai auzit de pierderi de sarcina din cauza infectiei urinare cu e.coli.E o infectie banala si totusi poate cauza atat de mult rau...
Ma duc la culcare, pupici multi si astept sa imi scrii ca te-ai facut bine pe cand ma intorc din concediu.
P.S. Acu' am zis tot

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Pup si eu. Sa te relaxezi si sa te intorci cu forte noi. Hai, ca bebeii asteapta sa coboare la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Neata fetelor! Dar vad ca nu ati avut somn...!

Catalina pe langa tratamentul sugerat de Kora mai poti lua Biotics (uite: http://www.terapeut.ro/commerce/biotics-p-1294.html)
Ciprinolul este un antibiotic foarte puternic si afecteaza fff tare flora intestinala!Eu am tras-o rau de tot cu stomacul cand am urmat tratamentul cu ciprinol!Iarasi f bun ar mai fi iaurtul Actimel si spalaturi locale cu ceai de galbenele!Sanatate multa!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Buna dimineata fetelor.
Catalina, urina este tulbure? are vreun miros?
Poti incepe cu genta + ciprinol, dar obligatoriu repeta urocultura la final ca sa vezi daca ai scapat. Daca ai probleme cu stomacul poti lua si un omeran (omez) pe zi si bineinteles, asa cum spunea Kora, antimicotice.
Bafta multa si sa te faci bine
Kora, multumesc de incurajari. Sper ca dupa un tratament corespunzator sa ajunga estrogenii la un nivel corespunzator, macar pana la bb
Pup toate fetele, sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

KoraPop ti-am trimis ceva mesaje pe pm.nu te supara ca te inund acum cu ele dar poate reusesti sa ma scoti putin din ceata in care sunt.ca nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna, multumesc mult pentru sustinere!
Antosit daca trebuie mai multe amanunte legate de FIV in Brasov, fata de ce am scris, le dau cu multa placere.
KoraPop FIV la Brasov s-a dorit de la inceput o colaborare Bucuresti-Brasov, cum, de altfel, am inteles ca si la Iasi s-a inceput un program asemanator. Oricum, medicii de Bucuresti au ales aceasta perioada, august, pentru ca, tot de la voi stiu, la Giulesti in august e concediu. Probabil de acum FIV vor face medicii din Brasov, iar cei din Bucuresti vor fi doar consultanti. Nu stiu?!
Oricum, eu am mare incredere in medicii de aici, in special in dr. Lupu care e o sufletista si o profesionista. Cine a mai pomenit ca in timpul tratamentului sa te sune medicul, la cateva zile si sa-ti aminteasca ce medicamente trebuie sa iei, sa te intrebe de reactii secundare, etc. Ei bine, asta facea dr. Lupu!
AM uitat sa va spun ca am 3 puiuti in burtica, de calitate A, 6 si 5 celule la momentul embriotransferului (acum cu siguranta mai multe)
Mai am din cand in cand dureri usoare, dar nu suparatoare. Singura mea problema, daca ii pot spune asa, este ca trebuie sa ma trezesc noaptea si sa merg la toaleta (inainte nu aveam probleme de astea)
Hai ca m-am cam intins (daca altceva nu am ce face ))
Va pup si succese viitoarelor mamici!

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

child poti sa-mi spui si mie te rog cat te-a costat fiv facut la brasov?stii mai multe amanunte in legatura cu programul de fiv de la iasi?

Mergi la inceput