FIV 189

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Child, te asteptam cu II. Sa fie cu noroc inceputul de toamna
Catalina, sa te faci bine
Va pup, fetele. Seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisic77
Daca ai infectii urinare cred ca cel mai bine ar fi sa te vada un nefrolog nu un urolog.

Nu vreau sa va sperii NEFRITA CAUZEAZA INFERTILITATE! Aveti grija cu infectiile urinare!
Sora mea s-a chinuit vreo 4 ani cu infectii urinare, a luat tot felul de antibiotice iar in cele din urma, dupa ce a fost suspecta de cancer la vezica urinara, i s-a gasit nefrita. Luna aceasta implineste un an de cand face tratament si i s-a interzis sa ramana insarcinata pe perioada trat. Pe 8 sept afla daca poate incepe operatiunea bebe.

Aveti grija de voi

Bianca 15+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Ioanatugs, Fireyes multumesc pentru urari si mult succes si noroc cu carul caci avem nevoie si de noroc nu doar de doctori bine

Bianca 15+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Catalina,am revenit cu completare
Daca ce-ti voi spune stiai deja, te rog sa ma ierti.
Ar fi bine sa recoltezi urina intr-un recipient steril (de la farmacie). Se recolteaza dimineata, jetul de mijloc, cu grija sa nu atingi f mult pielea si sa iasa flora polimorfa, ca te pune sa repeti recoltarea.Dai la laborator pentru urocultura si antibiograma, ca sa vezi exact la ce antibiotic este sensibila bacteria. De obicei este E Coli,mai ales daca esti constipata de fel, o bacteria care sta in intestinul gros, dar fiind constipata mai pleaca la plimbare si contamineaza vecinatatea(uretra, uretere, rinichi, vezica urinara. Mai nasol e ca gandacii au cam devenit rezistenti la antibiotice si nu mai scapi asa usor de ei. (Avand in vedere frecventa mare a infectiilor urinare cu E Coli, toata lumea, mai ales farmacistele iti zic sa iei Nolicin, desi poate tu ai infectie urinara cu altceva si de aici, bacteriile destepte si-au format rezistenta la anumite antibiotice folosite uzual. Rzistenta si-o transmit de la una la alta chiar in cadrul altor specii bacteriene, ca vorbesc intre ele)Trebuie combinate doua antibiotice. Dupa ce ai terminat tratamentul cu antibiotice repeti urocultura, ca sa vezi daca esti ok.
Inca o data scuze daca stiai asta deja si voi fetelor iertati-ma pentru lungimea mesajului sau daca v-am plictisit
Va pup pe toate. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Bianca ce sa ma mai sperii. Din cauza infectiei urinare se pare ca am pierdut sarcina...De ce scriu la ora asta? Ati ghicit. Nu pot sa inchid ochii din cauza usturimilor. Imi vine sa ma urc dracu' pe pereti si sa-mi dau drumu' in cap. Ca mi s-a luat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Kindly eu cele doua fiv-uri facute cu dr. T si cu d-na biolog Matei le-am facut la clinica Sabyc.Monitorizarile se faceau la cabinetul particular al d-lui dr. T sau la Elias.Sa inteleg ca vrei sa faci marea incercare cu dansul la noua sa clinica?A deschis-o pana la urma?Sper din tot sufletul sa ai mai mult noroc decat mine…
Pisic nu te descuraja!Eu cu FSH de 11.45 am obtinut 4 ovocite foarte bune, 3 embrioni A8 si unul A4.Exista fete care au reusit tot cu FSH mare sa obtina sarcina,respective bebe.Estradiolul va creste in urma stimularii,totul e sa iti dea un tratament adecvat organismului tau.Bafta!
Doris….nu am cuvinte….!
Anto
Child bafta maximaaaa!Sunt uimita:prof Marinescu si dr. Cocei acum vin si pana la Brasov pt FIV?De parca nu erau destul de ocupati….Bravo lor si bafta voua brasovencelor!
Catalina ai incercat tratamentul cu gentamicina de 80( doua/zi) + ciprinol ( doua pastille a cate 500 mg , una la 12 ore?)Verifica printr-un examen de secretie daca nu ai e.coli si in secretia vaginala,in acest caz tratamentul trebuie urmat si de sotul tau,desigur fara contact sexual pana la disparitia infectiei.Antibiograma ai facut?Sanatate multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora fata draga da tu de ce nu faci nani? Nu am incercat dar o sa incerc. Ca putina gentamicina nu o sa strice. La sfatul cu sotul si contactul sexual chiar m-ai facut sa zambesc. De unde sa ia saracu infectii ca nu ne-am mai intersectat in dormitor din februarie.
Ca doar am fost ocupata :stimulari,fiv,gravidenie, pierdere sarcina,sangerari,chiuretaj II, sangerari din nou,o saptamana fara sangerari da cu usturimi,saptamana urmatoare cu CM si usturimi (adica saptamana asta).Saracu' mai are putin si imi pune perna pe ochi.
Pupi multi si daca ma vindeci cu gentamicina iti dau acatiste pana la sfarsitul vietii. Te pup mult.

Mergi la inceput

Kora...cate zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalina 7 zile maxim gentamicina si 10 zile ciprinolul ( ciprinolul il incepi deodata cu gentamicina).Eu asa am scapat....Dupa terminarea tratamentului astepti 10 zile, refaci urocultura + ex. de secretie si in functie de rezultat repeti sau nu tratamentul.Vezi ca gentamicina nu se mai gaseste in Bucuresti deocamdata,dar in alte orase mai au pe stoc.
P.S. Nu am somn.Tocmai a venit sotul meu somnoros ca nu ma gaseste in pat si si-a facut cruce vazand ca eu stau la taclale pe forum
P.S.2. Garantez pt gentamicina.Fa-ti totusi ex de secretie si urocultura + antibiogramele inainte de a incepe tratamentul.Tatal meu e medic...,iar tratamentul scris mai sus il am de la dr. Cocei.
P.S.3 Saracutul sotul tau.....De tine nu mai vorbesc...prin cate trebuie sa treci,dar...nu avem ce face trebuie sa luptam in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Saru'mana. Maine direct ciprinol si gentamicina introduc in meniu.

Mergi la inceput