FIV 189
Raspunsuri - Pagina 9
antosit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisic77 Statistic, cele care incearca reusesc a patra oara. |
...deci in toamna sunt!!!!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pisic77 spune:
Antosit, sper din tot sufletul pentru tine. Daca ai incredere, trebuie sa se intample.
Fetelor, ati vazut documentarul The Secret?
Am vazut ca il poti vedea gratis pe google.
Ideea este ca tot universul se ghideaza dupa legea atractiei, adica lucrurile pe care le gandesc (pozitive sau negative), cu cat ma gandesc mai mult la ele (constient sau nu) reusesc sa le atrag. Asa ca fetelor, trebuie sa ne gandim ca reusim. Hai sa dam peste cap statisticile si sa venim cu procent de reusita de 100%
Va pup dragele mele
catalina2307 spune:
Moniland .
Fireyes, Antosit .
Zafira stiu de dr. Sinescu dar ma gandesc ca dumnealui se ocupa de cazuri grave si mi-e putin jena sa dau buzna la dansul... Probabil pt dansul problema mea este minora. Tu ce faci? Esti bine? Tot in Turcia o sa incerci?.
pisic77 spune:
Catalina2307,
Daca ai infectii urinare cred ca cel mai bine ar fi sa te vada un nefrolog nu un urolog.
Urolog bun este dr Gluck, de la spitalul fundeni, in aceeasi clinica cu prof sinescu.
Nefrolog - Dr Ionescu Camelia, email cameliailemac@yahoo.com.
Trimite-i un mail si spune-i problema ta. Nu ai nimic de pierdut
Sa te faci bine. poop
child spune:
Buna fetelor, dupa o perioada in care am lipsit de pe forum (dar v-am citit zilnic) ma reintorc cu vesti proaspete, legate de ceea ce a scris Danita
Intr-adevar la Brasov s-a facut FIV la primul lot, intre fete am fost si eu, de fapt am fost prima
Echipa de medici a fost mixta, din Bucuresti si din Brasov.
PUnctia si embriotransferul l-a facut prof. Marinescu, embriolog dr. Cocei. In echipa au fost de la Brasov dr. Gliga si dr. Lupu. In 26 august a fost punctia iar in 29 august embriotransferul.
COsturile pentru FIV (cu sau fara ICSI) 2500 euro, tratamentul (la mine) 2200 RON.
Conditiile sunt OK, la maternitatea Brasov, personalul foarte de treaba.
Dupa embriotransfer m-am odihnit, in a treia zi am avut dureri intense la ovare si uter. Azi deja e mai bine.
Tratament de sustinere: Utrogestan 6/zi, Medrol 8mg 2/zi, 1 tb. acid folic si la nevoie NoSpa si Scobutil.
Am o intrebare pentru fetele care au facut FIV: dupa ET ce simptome ati avut?
Va pup si promit ca va tin la curent cu evolutia mea
eu
Moniland spune:
child, mult succes si sa fii deschizatoarea de reusite la Brasov!!!!!
Dupa ET,am avut usoare intepaturi in zona ovarelor, dureri ca si cele premenstruale, sanii erau usor tensionati si durerosi, stare de oboseala.
cristal1995 spune:
Catalina: ai un PM!
child: iti doresc sa fie cu II.
Va pupic pe toate!
Edit: catalina, acum am vazut ca aveam si eu mesaj de la tine. Bafta multa
Aly-"Inca mai sper..."
antosit spune:
Child sa fie intr-un ceas bun si pt. tine si pt. noua clinica deschisa la Brasov!Te asteptam cu II!
Am trecut link-ul dat de Danita()pe prima pagina si sper sa apara si completari de la voi cat mai curand!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
zafira spune:
Catalina, tot in Turcia voi face fiv-ul, au reusite prea multe ca sa risc in Romania.
Pe 15 sept sunt programata acolo ptr un control, daca totul este bine in prima sapt din octombrie incep procedura.
Chiar saptamana trecuta s-a intors o prietena de-a mea de la clinica din Turcia, a facut bhcg si .....cred ca are 2 bebelusi.
Sa dea DD sa fie totul bine.
Vrea sa mearga la control tot acolo. Cred ca si eu voi face la fel.