Puiuti de Randunici 2008!! (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

sa va fie de bine intalneala! imi pare rau ca nu am venit si eu dar deja stabilisem ca ma duc in moghioros...next time! am vazut numai maici frumoase si pui pe masura

liana sa venitzi cu vesti bune de la dr!

ccris am vazut=o pe Andreea...are body ca al Amirei! ce scumpica e...

ariel pune pe boala asta, sa te faci bine mai repede!

mimo imi pare rau ca nu ati mai plecat, dar lasa ca nu e timpul pierdut. nu vrei sa mergem la 2 mai cu cortul?

symo ce face David, e mai bine? tu cum stai cu bagajele? si noi nu te vedem proaspat vocsita?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mimo, draga, nu te mai legana ca te ia somnul.
Ce-i cu starea asta? Baga niste cioco sa-ti treaca.
Hai nu mai sta suparata

Frumos la intalnire dar eu nu stiam de ea. Am tot vazut pe aici dar nu eram sigura, ca ba va vedeati ba nu.
Bebe a dormit pana la 9 de la 22.doar ca eu m-am culcat la 5.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Acum ca tot doarme tota lumea in casa. eu sunt cam

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Multam pentru aprecieri. Ce ma mai umflu in pene

Mimo uite si de la mine

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

salut! am aparut si noi pe crenguta...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Liana, poate pe viitor ne cuplam la intalneli daca vrei, de intors sigur ne putem intoarce cu randunoiul meu, dar la dus, nu se stie, ori taxiul, ori Omu, ca el e neprevizibil cu venitul acasa.
Eu pana la urma mi-am luat carnetul de conducere, da sta bine la pastrare :)) si culmea e ca de multe ori pot avea si o masina de la firma omului. da fereasca Sfantu! Moama, da si cand oi face pasul, nu ma mai opreste nimeni! oricum pana la gradinita lui sash tre sa se petreaca evenimentul.

Ariel, ai sters comorile? m-am dus pe linkul salvat de unde mai downloadez din cand in cand, ca n-am putut deodata, nu imi permite, si cand colo... nik!
imi place ca nu te lasi prada la boala, da-i in cap!
asa asa, lauda-mi Omu, i-am zis sa ii creasca pipota. el cica: pai sa manance si ele iarba verde, sa vada cum dau jos!

Kya, multam pt poze!
Nu stiu de ce nu mi-a mai permis sa salvez in format mare, cred ca o sa te rog sa imi trimiti pe mail cele 2 poze.
tu ma intrebai de izopren? de la metro, dar eu am zis, ca nu sta f strans imbinat, noi vrem sa lipim si cu scoci pe verso. in rest, imi place.
Ma bucur ca au avut ce vorbi randunoii nostri.

Monix hony, ce ai patit? o fi criza de la x0 de ani? Hai ca iti dam noi azi dezlegare la o portie mare de inghetata si cioco, iau eu asupra mea caloriile :)
nu-i zic omului ca arata intinerit, ca acu o crede ca nu mai sunt de nasu lui

hai ca ma duc ca mi-e bb in joly jumper (sau jony walker cum zice Omu) si atata s-a kkt, ca mi-e teama ca se duce iar pe langa. si mai si sughite de mama focului!
merem la metro, shopingul suprem pt noi, poate gasim somon fume

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sovi si restul fetelor, am pus TOATE COMORILE in cutiuta pe pe prima pagina a capitolului, ultimul rand la "linkuri utile" sau deasupra "intalnelilor".

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

noi mergem la bucatarie sa facem papica...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sovi da-mi adresa de mail pe PM.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

va!da,simteam ca vorbesc asa,singura--cred ca m-am alintat putin!
am terminat de calcat,de pus in trolere hainele,mai am de mers sa iau papa la Labus si cateva medicamente de la farmacie...si pe David tb sa il duc la verii lui cei veniti din Spania,ca le tin azi ziua si nu am nici un chef ca e o caldura afara,nu se poate respira!Davidutzu meu se simte mult mai bine,a mai cedat bandajul si el e vesel,abia asteapta sa plecam!Barosanelu face nani,l-au piscat tantarii si are cateva bubite pe fata,dar o sa-i treaca....
cam atat .....ne vedem pe seara

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput