Puiuti de Randunici 2008!! (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Nu gasesc pozele
Ariel,imi pare rau ca te-a "prins" virusul si pe tine.
Sper sa va insanatositi toti cat mai repede

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mmm...ciudat! nu mai sunt mail-urile cu poze.

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Mimo, nici nu s-a pus problema sa nu se duca si nici nu am comentat nimic dar recunosc ca mor de ciuda!!!
In alta ordine de idei...vreau si eu la Cohen

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Ma duc si eu la nani, fetele!
Noptica buna si ne vedem maine printre doua mopuri( sambata e zi de curatenie la mine).
Mimo, daca te consoleaza cu ceva sa stii ca si eu stau acasa weekend-ul asta pt ca n-am nici sot si nici masina

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

cami ce puiuti frumosi ai! si mamica pe masura !
sovi, daca zici ca nu vrei fite, poate olanesti, sau amara

Mergi la inceput

hai mai fetelor, nu mai fiti suparate !al meu sot lucreaza in fiecare sambata, asa ca....mai ca m-am consolat! sambata dupa amiza si duminica ne scoatem parleala si ne plimbam! las ca s-o gasi si pentru noi ceva frumos de facut in weekend! macar uuuun piiiic!

Mergi la inceput

cred ca iar buhuiesc singura pe aici ! merg si eu la echipa mea de sforaiaci ! la somnoroase randunele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Pana acum m-am jucat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

helau!

in sfarsit am deschis si eu calc pe ziua de azi.. am fost cam bizi, ba prin oras cu niste trebi, ba cu pitica.. sa ma apuc de o scrisorica..

Clau nu fie de deochi si la Rebe pt somnicul legat.. sa dea Domnul sa fie tot mai multe si mai lungi.. aseara iar s-a trezit prima data la 2, deci incetul cu incetul o sa fie bine.. si la Rebe si la Mufy si la ceilalti frichiniti! eu sunt optimista!
Varuna zau ca nu stiu de care record mai vorbesti.. ca atatea recorduri s-au spart! lumineaza-ma pls!
Ariel ce tare aia cu calgonul!! .. acum apropo de perle de astea "mai in varsta", sa va zic si eu una de a soacra-mii (femeie simpla de obarsie de la tara, dar traieste in Craiova de jde mii de ani).. cand i-am zis noi ca plecam in SUA ne zice ea pai o sa vina si ea sa ne viziteze "ce.. nu e tren pana acolo?" ne-a pufnit un ras cand am auzit-o si cand i-a aratat randunoiul pe harta unde e... "leleeii maica.. va duceti in fundul lumii!!"
Cristina mersi de info si eu am pe calc mah-jong si recunosc ca imi place tare mult si mie! .. si sa nu fie de dechi si ce zici acolo de Daria!
Luny sa va fie de bine masajul!
Cris bine ca te-ai mai linistit si tu cu piciorusul Andreei.. mai da ce bronzata e, pe bulanase mai ales!
Ursule ai tastatura.. iar te tii de bancuri!
Vio aligatori si serpi!!! brrrr!!!... cand nu e una e aialalta.. dar bine ca v-au ocolit furtunile!
Simo sa aveti vacanta frumoasa, desi imi dau seama ca o particica ramane acasa.. dar sper ca macar cat de cat sa te simti bine!

sa va fie de bine si intalneala asta!

Mimo mamaa dar ce bafta aiurea!! zic si eu poate tot raul spre bine! think pink!
Ariel hai vino de hac microbului!!!
Sovi la mare tati meu merge de obicei la Mangalia la aerosoli si ce mai face el pe acolo.. acum nu stiu cat e de liniste pe acolo, ca eu am mers numai cand eram mai mica.. iar la munte stiu ca am fost destul de recent la Slanic Moldova si mi s-a parut liniste si nici prea scump.. uite un top statiuni

Ursule nu esti cuminte cu jocul.. treci la nani!

cam asta ar fi pe ziua de azi! v-am pupacit!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

In afara de Sovi si Mihutza,nu ma baga nimeni in seama...da,cred ca sunt plictisitoare!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput