Sezatoarea canadiana (101)
Raspunsuri - Pagina 20
cge spune:
Dana, ma bucur ca ai intrebat de vaccin.
Chiar ati vrea sa scrieti aici parerile voastre, ca si noua cele cu copile mai mici ne folosesc.
Si eu i-am cumparat Ancutei si i-am facut toate vaccinurile ce existau pe piata de acolo, incat atunci cand am venit aici s-au mirat asistentele ca nu ii lipsea niciun vaccin, cred ca avea si in plus.
CataD, si la noi tot asa, tati duce/aduce copii.
Vineri a dus-o pe mandra la gradi in bluza de pijama, ca 'daca ea si-a ales-o de dimineata, el nu si-a dat seama ca e de pijama'.
Simonna, ti-am scris pe email. Vreau si eu pooozele. Merci mult.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ica 1975 spune:
Simona, ai PM de la subsemnata
Si pe mine ma intereseaza vaccinul ptr VPH, daca aveti pareri pro si contra va rog nu le impartasiti pe PM Ange, spune-ne si noua ce stii nu numai Danei ok?
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
mikiion spune:
Multumesc de informatii. Am inceput sa ma uit pe acolo si am vazut multe informatii, chiar si liste centralizate de asteptare. Eu m-am uitat la Ottawa deocamdata. Spuneau si cate subventii se asteapta la fiecare centru. Si ca pt. ele se face cerere la primarie!!!!! Nu la guvern ca aici....
Foarte interesant.
CGEtot acolo merge fetita la gradinita?
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
pitilache spune:
Mikkion, la poze poti sa pui name tags, trebuie sa cauti printre comenzile de la site-ul unde ai puse poze online.
Azi am fost prin oras cu Seba. Am lasat masina la garaj ca se stricase ceva la aerul conditionat si de acolo (NDG) am luat-o pe jos pana la mall-ul de la Atwater. La intoarcere am traversat prin Westmount park. Vreau sa va spun fetelor ca 99% din femeile de acolo erau bone filipineze. Plin, plin... Si am tot mers pe Sherbrooke si Seba mai spunea, ia uite ala este Audi de nu stiu de care, acolo este un Mercedes, ia uite inca un BMW, dar cati cai putere are asta, dar asta cat costa, dar..., mamina, ia uite un Maserati ... numai de masini m-a tocat la cap si ce masina vrea el sa-si ia cand o sa faca 16 ani. Insa la un moment dat ma intreaba: "da' in cartierul asta de ce sunt doar masini scumpe?... " Si a zis ca el cand o sa fie mare o sa aibe destui bani sa-si ea si el acolo casa si masini din alea si ca daca eu nu o sa am bani destui, o sa-mi cumpere si mie masina mea preferata, dar poate ar fi mai bine sa am si eu bani destui...
Ktrinel spune:
sunt si eu pe aici, imi place tare mult ca am reinviat sezatoarea...ne-am strans multe! s-o tinem tot asa
mikiion, cred ca ne vedem vineri. si da, pot intra in baruri ..am 32 merg pe 33.
simi, bine ai revenit, chiar vroiam sa te strig. Mai lucrezi acolo?
scrieti si aici despre vaccin, despre burtici, despre scoli, despre uleiuri...ma intereseaza tot.
multi pupici la toata lumea!
mikiion spune:
Ktrinel te cred pe cuvat, dar portarul te crede?
La ce ora si unde? Eu imi fac programul in functie de tine.
pitilacheanul trecut ma intalneam si eu in parc cu o bona asiatica . Parintii erau avocati si veneau pe la 7 seara acasa. Marc o iubea, era asa de blanda... Ma intrebam mereu cat o costa o bona.Mi-a fost jena sa o intreb pe tipa, mai ales ca ne intelegeam ca turcii. Eu cu engleza eram pe la -1, ia nu stia o boaba franceza.
Dar nu au tinut-o mult, copilul e dus acum la gradinita.
Si de masini, stateam pe Cote de Neige colt cu Queen mary si asteptam autobuzul, la ora de varf, si ma uitam cum treceau masinile de lux pe langa mine... La mine aici in Anjou, predomina Nissan, Kia, Toyota, rar WW. Lumea e modesta pe aici.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
bebitzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonna Bebitzu, nu pot sa cred ca n-ai o adresa de email... A ta, personala, nu de pe forum... Sa trimit direct de la albumul de poze... Copacei??? Ca n-am finalizat discutia.... Mai ai nr. meu de tel? Pusi S. Si-amu ca ati vazut pozele, nu-i asa ca fetitele si fetele sint teribile? Ca le tot trec in revista si una-i mai draguta si mai frumoasa ca cealalta...`(baietii is baieti, mamele de baieti sa nu faca bot :) S. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985 |
Simona, draga mea , adresa mea de email nu este inca activa pentru ca Videotronul nu ne-a facut inca placerea sa vina sa-mi instaleze acasa accesul,nu din alte cauze , asa ca, incerc printre picaturi sa le vad la servici.
Pentru pomisori ma gandeam sa trecem week asta, poate vineri dupa amiaza, in functie si de programul vostru.Te sun si vorbim.
khristin spune:
Dana Mario, din ce m-au invatat astia la scoli aici, eu stiu ca mintea copiilor la 1 pm intra “in the black hole” (gaura neagra) adica nu se mai concentreaza la capacitate maxima din pacate . De aceea eu n-am fost prea fericita cand fiimea a trebuit sa mearga dupa-amiaza anul trecut. Dar pt. ca n-am putut schimba nimic si era mai important sa se obisnuiasca cu environmentl de acolo, am lasat-o totusi sa mearga.
Try, out of courtesy binenteles ca ii vei anunta ca va renunta la una din ele banuiesc. Ziceam doar ca nu-i un capat de tara cand copilul se muta la alta scoala chiar si in timpul anului, nu ca ar fi cazul vostru, neaparat. Vis-a-vis de chestia cu ESL, paradoxal astia socotesc ca unui elev ii trebuie 7 ani sa ajunga la nivelul academic de comunicare. Si ma refer aici nu la social English unde ei se socializeaza automat intre ei….ma refer la un nivel mai complex de comprehension, writing, etc. Dar again, poate nu va fi cazul lui Alex al tau, depinde de evaluarea teacher-ului respectiv de la clasa ….oricum, eu am avut elevi, care erau in clasa a 7a si nascuti aici, si erau considerati tot ESL/ELD, deci e clar ca vorbeau fluent copiii, dar nivelul academic de engleza era cam slab. Ca fapt divers, noi azi am avut « lemonade party » la scoala domnisoarei noastre ca sa-si cunoasca viitoarea profesoara si colegii, ne-au placut foarte mult profesoarele si toata atmosfera de acolo …..de saptamana viitoare vom incepe clasa intai…numai inceputuri pt. noi anul asta . A propos de voluntariat, eu una m-am oferit azi sa fac asta in clasa Yasminei, mai mult sa o vad pe ea cum se descurca la fata locului . Am vorbit cu profa de la clasa si a fost tare fericita cand i-am spus ca am experienta de la slujba mea curenta. Dar sincer cu un serviciu full-time nu prea e realist acest voluntariat…la noi s-a potrivit acum cu venirea bebeului, si concediul de maternitate de un an acasa, dar si-asa ramane de vazut cum ma voi imparti intre cele doua sarcini . Oricum daca esti cu adevarat interesata de voluntariat Try, incearca sa-ti obtii cazierul (Criminal Record Check) deoarece dureaza intre 4-6 saptamani sa-l ai in mana ; altfel nici nu te poate primi. Hai fruntea sus, ca le prinzi tu din zbor, mai e timp...
Daiopri, eu una nu ma mai laud cu rabdare, dar pot sa-ti recomand Math Series de la www.scholarchoice.ca pt. grade 1. E in genul culegerilor din RO. Sau, noi mai lucram dupa asta : http://www.schoolspecialtypublishing.com/store/item.aspx?ItemId=1503 Pt. reading, uite aici : http://www.learningcompany.com/jump.jsp?itemID=74&itemType=CATEGORY&path=1%2C2%2C9%2C74 Numai timp sa ai, ca resurse-s destule…
Mikiion, FI e abrevierea pt. french Immersion
Podeanu, eu una am auzit de HPV la radio, se promoveaza intens vaccinul asta impotriva cancerului cervical. Mai multe nu stiu, dar ma informez pe parcurs…….
Simonna, sigur ca as fi putut sa intru direct in CM dupa vacanta de vara, dar termenul meu e pe 29 sept., si am considerat ca ar mai fi timp, plus ca directoarea trebuie sa angajeze pe cineva cu licenta in locul meu in astea 2 saptamani si cu franceza se gaseste mai greu. Dar, daca ma prezint fizic la scoala si numai o zi din anul scoalar, mi se aloca automat 20 sick days, si nu era sa ratez tocmai asta….
Pt. fetele care nu mai vor copii dupa, ce metode contraceptive ati ales? Pe mine una m-ar tenta legarea trompelor, dar trebuie sa mai investighez....
Cristina
le bébé 34w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".